Puur Mindset Academy Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Puur Mindset Academy Podcast

Totaal 74 afleveringen

Inspireert jou hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden en je mooiste leven te leven! Ga naar www.puurmindsetacademy.nl

Een vraag die mij al 1,5 jaar wekelijks gesteld word 13:01
vr 10 sep 2021

Een vraag die mij al 1,5 jaar wekelijks gesteld word

Al 1,5 jaar stellen mensen wekelijk dezelfde vraag aan mij… Tot nu toe heb ik nooit een concreet antwoord op deze vraag kunnen geven. Maar nu ben ik er voor mezelf uit. In deze podcastaflevering geef ik een duidelijk, uitgebreid antwoord op deze vraag. Veel luisterplezier!

#74: Je business loslaten terwijl je op vakantie bent 08:31
vr 3 sep 2021

#74: Je business loslaten terwijl je op vakantie bent

Kun jij tijdens jouw vakantie jouw werk en/of (online)business helemaal loslaten ja of nee? Ik ga dit dus voor het eerst in mijn leven doen en ik vind dit superspannend. In deze podcast vertel ik er meer over. Veel luisterplezier!

#71: Wat zijn de meest voorkomende problemen van mensen? 11:43
vr 20 aug 2021

#71: Wat zijn de meest voorkomende problemen van mensen?

Als je niet tevreden bent met jouw huidige leven dan heeft dat altijd 1 of meerdere oorzaken. In deze podcast deel ik wat de meest voorkomende problemen zijn van de mensen die ik spreek tijdens mijn gratis coachingscalls en mijn trouwe coachees van de Puur Mindset Academy. Wellicht dat jou dit aan het denken zet […]

#70: Hoe kun je beter leren omgaan met je emoties? 16:26
vr 13 aug 2021

#70: Hoe kun je beter leren omgaan met je emoties?

We hebben elke dag te maken met emoties. De ene keer positief en de andere keer negatief. Waar komen deze emoties vandaan en wat kun je doen tegen negatieve emoties? In deze podcastaflevering vertel ik hoe je in 5 stappen beter kunt leren omgaan met je eigen emoties. Veel luisterplezier!

#69: Interview Met Manifestatie Expert Mike Van Doorn 53:42
vr 6 aug 2021

#69: Interview Met Manifestatie Expert Mike Van Doorn

Mike van Doorn is “manifestatie expert”. Wat houdt dit in? Hoe is dit gekomen? Welke ervaringen heeft hij hiermee? In deze podcast ga ik, samen met Mike dieper in op de wet van aantrekkingskracht en wijze levenslessen die Mike heeft geleerd uit het boek “the Secret”. Veel luisterplezier!

#68: Waarom het zo belangrijk is om fouten te maken 17:42
vr 30 jul 2021

#68: Waarom het zo belangrijk is om fouten te maken

Fouten maken, vaak schamen we onszelf ervoor als we een fout hebben gemaakt die grote gevolgen heeft of we willen zelfs helemaal geen fouten maken omdat we als kind geleerd hebben dat fouten maken slecht is en je vervolgens op je donder krijgt. In deze podcastaflevering vertel ik waarom het juist goed is om fouten […]

#67: Manifesteren kun je leren 18:55
vr 23 jul 2021

#67: Manifesteren kun je leren

In deze podcastaflevering geef ik waardevolle inzichten over hoe je alles op een goede manier kunt manifesteren in je leven. Je kunt het uitgebreide blogartikel lezen op https://puurmindsetacademy.nl/manifesteren/ Veel luisterplezier!

#66: Hoe kun je jezelf weer lekker in je vel voelen? 28:16
vr 16 jul 2021

#66: Hoe kun je jezelf weer lekker in je vel voelen?

In deze podcast geef ik een aantal tips hoe je jezelf weer lekker in je vel kunt voelen. Voor het complete blogartikel ga je naar https://puurmindsetacademy.nl/10-tips-om-je-weer-lekker-in-je-vel-te-voelen/ Veel luisterplezier!