G-Spotcast

Gemiddeld 3,0 gebaseerd op 6 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 6 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van G-Spotcast

Totaal 17 afleveringen

De enige reden dat jij deze podcast kan luisteren, is omdat je ouders ooit geneukt hebben. Met andere woorden: seks is de basis voor alles. Daar zijn de vriendinnen Sacha (45 neukertjes) en Kaylee (13 neukertjes) het roerend mee eens. Hun doel in het leven is om zo geil en gelukkig mogelijk te worden. Ze hopen steeds een stapje dichterbij te komen door antwoord te geven op vragen als ‘Wat is de perfecte lul?’, ‘Ben je als minnares net zo schuldig als de vreemdganger?’ en ‘Glipt er wel eens een mosseltje tussendoor?’ Door uit hun venusschelp te kruipen hopen ze dat ook jij de volgende keer tegen je scharrel durft te zeggen dat een vierde vinger er best wel bij mag.

Wat is de perfecte kut? 32:19
wo 4 aug 2021

Wat is de perfecte kut?

Dit is de laatste aflevering van het seizoen en daarmee is ook de cirkel rond. Waar we begonnen met de perfect lul is het dan nu toch echt hoog tijd voor de volgende vraag: wat is nou de perfecte kut?Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Oost west, SOA test 31:40
wo 21 jul 2021

Oost west, SOA test

Chlamydia, gonorroe, genitale wratten, hiv, hepatitis, schimmel, en natuurlijk baby’s. En dan heb je ook nog eens schurft en tegenwoordig ook corona. Maar welke hebben Sacha en Kaylee allemaal al gehad? En wat doen ze om het te voorkomen? Als ze dat überhaupt doen…Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van […]

Second Love 30:56
wo 7 jul 2021

Second Love

Kaylee komt er gaandeweg deze aflevering achter dat ze toch iets vaker een scheve schaats heeft gereden dan dat ze dacht. Sacha heeft heel wat anders gereden, namelijk heel veel pikken: de 50 neukertjes zijn aangetikt!Geproduceerd door: Tonny MediaPrivacy Policy and California Privacy Notice.

Lach maar naar het poesje 25:06
wo 23 jun 2021

Lach maar naar het poesje

Je hebt mensen die geen nudes sturen, je hebt mensen die er af en toe eentje sturen, en dan heb je Sacha. Maar wat voor kiekjes vinden Sacha en Kaylee nou eigelijk het geilst om te sturen en te ontvangen?Privacy Policy and California Privacy Notice.

Tuigjes en jogstraps 27:36
wo 9 jun 2021

Tuigjes en jogstraps

Vrouwen heisen zich continue in geile pakjes en tuigjes waar de tieten er zowat uitbarsten, en mogen vervolgens van geluk spreken wanneer een gast een schone onderbroek aan heeft. Wat gaat er hier mis?

Neuken in de bosjes 29:48
wo 26 mei 2021

Neuken in de bosjes

De zomer komt eraan, we mogen meer en meer naar buiten en dat zorgt voor kriebels bij Sacha. Hoog tijd om alle gekke plekken eens met Kaylee door te nemen. Waar hebben ze geneukt en vooral: waar willen ze nog een keer?

Fases der Neukerts 35:25
wo 28 apr 2021

Fases der Neukerts

Sacha en Kaylee zitten allebei in ingewikkelde relatiefasen. Hoog tijd om te bepalen waar ze nou precies in zitten: nee, rela, prela, scharrel of gewoon neukertje.

Stoppen op het hoogtepunt 30:49
wo 14 apr 2021

Stoppen op het hoogtepunt

Een jubileum uitzending vraagt om een hoogtepunt. Lukt het Sacha en Kaylee om klaar te komen tijdens de uitzending? Het onderwerp is immers ‘klaarkomen’.Geproduceerd door: Tonny MediaWil jij ook ‘De Slang’ doen? Ga snel naar mattsleeps.com en gebruik de code gspot voor 100€ korting op een tweepersoonsmatras en 50€ korting op een enkel of De […]

Wie Neukt Wie? 35:20
wo 31 mrt 2021

Wie Neukt Wie?

Kaylee is weer vrij en dat had te maken met wat dominante trekjes van de scharrel in kwestie. Hoe dominant of onderdanig zijn Sacha en Kaylee eigenlijk in bed?Geproduceerd door: Tonny MediaWil je ook neuken op een matras van Matt Sleeps? Ga dan naar www.mattsleeps.com en gebruik de code Gspot voor €100 korting op een tweepersoonsmatras en […]