Hou Je Vastgoed

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Hou Je Vastgoed

Totaal 6 afleveringen

De nummer 1 vastgoedpodcast van NederlandIn Hou Je Vastgoed nemen Sander Schimmelpenninck en Maarten de Gruyter tweewekelijks de wereld van het vastgoed door met telkens een nieuwe gast. Vastgoed is niet alleen een interessante belegging, maar ook beeldbepalend en de big divider tussen de rijken en de armen. Verwacht dus niet alleen vastgoedmannen, maar ook politici en architecten.

S1E6 – Hout, vrijheid en vertrouwen 40:16
zo 25 apr 2021

S1E6 – Hout, vrijheid en vertrouwen

Bjarne Mastenbroek is niet alleen de ontwerper van vernieuwende gebouwen zoals het Amsterdam hotel Jakarta, maar ook een man met een mening. Bijvoorbeeld over de manier waarop overheden met architecten en ontwikkelaars omgaan.

S1E5 – De Brabo 34:12
zo 11 apr 2021

S1E5 – De Brabo

Weer eens wat anders dan een gast uit het incestueuze Amsterdamse vastgoedwereldje.Ewald Dudok stond op zijn 20ste al aan het hoofd van een succesvol recyclingbedrijf, maar met een voorliefde voor monumentaal vastgoed rolde hij 10 jaar later het vastgoed in. En dat deed die goed ook.

S1E4 – De Jongensmakelaar 36:22
zo 28 mrt 2021

S1E4 – De Jongensmakelaar

De JongensmakelaarPim Appel is er nog één van het oude stempel. Makelen doe je op het terras en tijdens het golfen: mensenkennis en netwerken is alles. Maar hoe overleef je in tijden van Covid?

S1E3 – City boy gone vastgoed 42:52
zo 14 mrt 2021

S1E3 – City boy gone vastgoed

Victor van Bommel werkte jarenlang in de financiële wereld van Londen, tot hij terugkeerde naar Nederland. Zijn missie; het professionaliseren van vastgoedbeleggingen en het verhaal van de moderne vastgoedman vertellen.

S2E2 – Vastgoedman van het Jaar 42:53
di 23 feb 2021

S2E2 – Vastgoedman van het Jaar

Jeroen Lokerse is te gast en is een man met een mening. Nóg één, want Maarten heeft die natuurlijk ook. Als dat maar goed gaatGeproduceerd door: Tonny Media

S1E1 – Pieter Monsma: Pandjes of praatjes? 42:53
zo 7 feb 2021

S1E1 – Pieter Monsma: Pandjes of praatjes?

Op Youtube kun je bijna niet om zijn webinars heen: de opgewekte Fries vertelt overal over hoe een juiste mindset zou kunnen leiden tot vastgoedsucces. De onderbuik van Sander en Maarten hebben wat meer moeite met deze claims. Verder ongezouten doch rechtvaardig kledingadvies van Atelier Munro.