Teun en Gijs vertellen alles

Gemiddeld 1,0 gebaseerd op 1 reviews
1 van de 5 gebaseerd op 1 review

Beluister hier alle podcast afleveringen van Teun en Gijs vertellen alles

Totaal 99 afleveringen

Teun van de Keuken en Gijs Groenteman bespreken alles wat ze bezielt, wat ze hebben meegemaakt en wat ze ervan vinden. Teun en Gijs vertellen alles.

#99 – Doodgekogeld 57:29
di 29 nov 2022

#99 – Doodgekogeld

De grijsheid heeft keihard toegeslagen maar Gijs toept het over. Wel worstelt hij met zijn Instagram algoritme. Terwijl Teun de wereld over vloog om de wereld te redden vouwde hij zich op. De mensen om hem heen nemen echter steeds meer ruimte in. Gijs vond ondertussen zijn eigen gulden snede in een bijzonder tijdsbestek. Hanneke haalt herinneringen op aan de therapie van Louis Tas en we kijken uit naar Kane, Bløf en Anouk. Op het eind zwemmen we toch nog een fuik in maar gelukkig sluiten we af met een waanzinnige Beatles-tip. 🎧 She Said She Said - The Beatles❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles👕 Suitable: 10% korting op de gehele collectie met de code 'teunengijs'☕ Koffiejongens: 2 x €5 korting op de eerste 2 orders van een abonnement met de code 'teunengijs' Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#98 – Structopatisch 01:06:59
di 22 nov 2022

#98 – Structopatisch

Zijn plekken schuldig? De hel die zich jarenlang op de burelen heeft afgespeeld hangt in ieder geval in de lucht. Teun verlangt naar de reactie van een specifieke luisteraar en Gijs verloor het weer eens van zijn drift toen hij zin had in een tosti. We roepen alle 23-jarige journalisten op om de Pierre Kartners van deze wereld te interviewen en memoreren het EK van 2000 waarin onze tv-carrière bijna in de kiem werd gesmoord. Verder leerde Teun een harde les en graaft Gijs zich in als een schroef in de modder. Hanneke stond zonnig op maar al pratende wordt haar dag grijzer. De dochter van Teun heeft een oplossing voor Gijs’ gebrek aan discipline maar paniek werkt toch het beste. We eindigen met een cover van Paul McCartney.🎧 Monkberry Moon Delight - Screamin' Jay Hawkins❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles📱 Back Market: €10 euro korting op een aankoop vanaf €150 euro met de code 'teunengijs'🪴 Sprinklr: Ga naar www.sprinklr.co/cadeau (of www.sprinklr.co/kado) en krijg €5 korting met de code ‘teunengijs’ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#97 – Gekloond 56:25
di 15 nov 2022

#97 – Gekloond

Je kan Gijs ‘s nachts wakker maken voor een worteltje maar zijn leesschema is geen lang leven beschoren. Teun wordt strikt in de gaten gehouden tijdens het WK en terwijl Hanneke geniet van haar sigaret maken we een heerlijke trip down memory lane. Op de wc kreeg Gijs een diepe schoolvibe, wat Teun terugvoert naar de ontberingen van kinderkamp Grote Beer. Gijs ging naar Hopsi Topsi Land; ieder zijn trauma. We fantaseren over het klonen van onze heart & soul zodat ze de wereld over kan en we gaan eruit met een psychedelische Beatles-tip.🎧The Beatles - Tomorrow Never Knows❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles🛏️ Matt Sleeps: 10% op gehele collectie met de code 'teunengijs'🦷 Smyle: 30% korting op je eerste bestelling met de code 'teunengijs' Productie: Meer van ditMuziek en montage: Keez Groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#96 – Amechtig 01:00:27
di 8 nov 2022

#96 – Amechtig

Gijs torst de loden bal van de maandagochtend mee maar kreeg een cadeau uit onverwachte hoek. Kudo’s tellend beleefde hij een heerlijk weekend. Teun interviewde iemand die hij het liefst wil zijn en vluchtte na afloop schichtig weg. Na een verdrietig verlies overdenkt Hanneke de tijd die haar nog rest. Voorlopig gaat ze voor instant leuk. Ondertussen gedenken we de man die haar minder Joods en meer adellijk deed voelen. Zijn stramme kuiten doen Teun fantaseren over het einde, maar gelukkig las hij ook een dik Duits boek. Gijs sluit af met een vroege demo van een door velen gehaat Beatles liedje.🎧 The Beatles - Yellow Submarine demo🐦 Tweet Ebru Umar❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles🍫 Chocolate Makers: krijg 10% korting met de code 'teungijs10'☕ De Koffiejongens: krijg met de code 'teunengijs' 2x €5 euro korting op de eerste twee orders van een abonnement📱 Mohi: op de vernieuwde app kan je nóg makkelijker zoeken naar geweldige tipsProductie: Meer van ditMuziek en montage: Keez Groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#95 – Witty 01:03:25
di 1 nov 2022

#95 – Witty

Gijs voelt de aantrekkelijkheid van iets wat je eigenlijk niet moet willen en overweegt om zijn nieuwe speeltje op Teun uit te proberen. Onze goedbetaalde marionet van dienst gaat niet langer naar bijeenkomsten van asgrauwe maar doorwrochte onderzoeksjournalisten, er was een impertinente vrouw op de fiets en Hanneke had ruzie. Maar ze heeft ook verdriet over een aanstaand verlies. Teun is en blijft een verslaafde; een wond waar Gijs graag in peurt. We zien de apocalyps naderen dus er zit niets anders op dan The Beatles blijven beluisteren én tippen, deze week eentje van de opgepoetste plaat Revolver.🎧 The Beatles - I'm Only Sleeping❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles🪥 Smyle: 15% korting op je eerste bestelling met de code teunengijs👜 Susan BijlProductie: Meer van ditMuziek en montage: Keez Groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#94 – Bonafide 01:08:28
di 25 okt 2022

#94 – Bonafide

Gijs wilde cultuurzuiver gemasseerd worden maar een halve marteling en hete steen verder bleek het lukraak en voor de vuist weg. We belanden in een hybride waar je nooit goed uitkomt, Teun werd gemanipuleerd door tragere mensen en Gijs juicht intermenselijke poëzie op fietspaden toe. Hanneke haalt herinneringen op aan Hedy, dat andere icoon van de 2e feministische golf. Kiezen tussen een holle echo en geen felicitatie is een dubbele sensatie en er is een nieuwe Beatles-tip.🎧 The Beatles - And I Love Her❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles🎻 Het Nederlands Philharmonisch Orkest: krijg 15% korting via orkest.nl/teunengijs.  🛏️ Matt Sleeps: krijg 10% korting op de gehele collectie met de code teunengijs🎙️ Eye: De podcast Op de vijfde rij is te beluisteren in je favoriete podcast app. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#93 – Beleefd 01:01:56
di 18 okt 2022

#93 – Beleefd

Na 92 afleveringen pleasen nemen we eindelijk de vrijheid om een onderwerp aan te snijden waar wíj van houden. Gijs’ hart huilt om een niet bestaande vrouw die jong zal sterven en Teun gaat, dromend over de toekomst, 1000 bollen planten. Een Iranees blijkt meer ingeburgerd dan wij en we hebben liever hotelkamers vol sperma dan een gewassen onderbroek. In een verder grimmig gesprek met Hanneke fantaseert Teun over de aanstaande stiefvader van Gijs. We sluiten af met een Beatles-tip én belangrijke oproep.🎧 The Beatles - Don't Let Me Down ❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles📚 WRTS: Bestel nu een WRTS pakket met 30% korting via wrts.nl/teunengijs.📝 Squla: Krijg €20,- standaardkorting en daar bovenop je €10,- korting op een jaarabonnement met de code 'TEUNENGIJS20'.☕ De Koffiejongens: krijg met de code 'teunengijs' 2 x €5 korting op eerste 2 orders van een abonnement. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#92 – Onsexy 01:06:04
di 11 okt 2022

#92 – Onsexy

We vragen ons af of het zo’n ochtend wordt, Teun neemt veel gedaantes aan en Gijs kreunt en klaagt als een man. En passant helpen we het Amsterdamse dievengilde. Teun zag een variant op het witte licht en gelooft weer in iets waar hij eigenlijk niet in gelooft. Thuis blijkt hij echter een kille ongelovige rationalist. Hanneke stoot een dot energie de podcast in en geeft Gijs broodnodig tv-advies. We ontleden een spreuk op de wc van de burelen en eindigen met een ontroerende Beatles-tip.🎧 Paul McCartney luistert naar Beautiful Boy❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles📚 WRTS: Bestel nu een WRTS pakket met 30% korting via wrts.nl/teunengijs.👕 Again and Again Fashion: Win een 100% circulair kledingpakket ter waarde van 200 euro! Ga naar @againandagainfashion, like de laatste post en beantwoord de vraag ‘’Wat doe jij aan duurzaamheid?’’📝 Squla: Krijg €20,- standaardkorting en daar bovenop je €10,- korting op een jaarabonnement met de code 'TEUNENGIJS20'. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#91 – Berouwvol 53:37
di 4 okt 2022

#91 – Berouwvol

Teun is up en happy en Gijs haalt herinneringen op aan het realtime script schrijven voor GTST. Als tot slaaf gemaakten van de iPhone bespreken we wat een jarenlange onveilige werksfeer heeft opgeleverd. Hadden we moeten fixeren? We ontwikkelen een blauwdruk voor een nieuwe wereld en David Bowie confronteerde Gijs met zijn tekortkomingen. Dankzij spiegelneuronen en zijn sociale intelligentie klauwde Teun als een echte macho in elkaar met Arie. De baron laat deze week verstek gaan maar we bespreken wel hoe inclusief we eigenlijk zijn op de burelen. De afsluiting is een ode aan de cello.🎧 The Beatles - I Am The Walrus❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles🛏️ Matt Sleeps: ga naar mattsleeps.com en krijg 10% korting op de gehele collectie met de code 'teunengijs'.🎞️ Eye: noem 'teunengijs' aan de balie of bestel een ticket online en krijg 20% korting.🎻 Cello Biennale: krijg 20% korting op een selectie van de concerten via cellobiennale.nl/teunengijs. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#90 – Onbedrukt 58:31
di 27 sep 2022

#90 – Onbedrukt

Teun zat opeens te denken, Gijs voelde tranen die niet kwamen en tijdens het doorgronden van het schisma in de hondenwereld wordt Martin Gaus gemist. We bespreken wat erger is: metoo of niet klussen als de camera uitstaat. Teun wilde zijn zomergeluk fixeren maar verdween in de donkere maalstroom van de herfst. Gijs blokte een dagdeel, ging naar de apotheek en trof boze zen, traagheid en trance. Hanneke lag ooit in een hangmat tegen honger en is zenuwachtig voor de ontmoeting met haar guru. We sluiten af met een muzieknoot van beton én een John-tip.🎧 John Lennon - Nobody Loves You When You're Down And Out❤️ Insta: @teun.gijs📩 info@meervandit.nl🧢 petje.af/teunengijsvertellenalles☕ De koffiejongens, met de code ‘teunengijs’ krijg je 2 x 5 euro korting op de eerste orders van je abonnement. 🪴 Sprinklr, met de code 'TeunenGijs' krijg je 5 euro korting op een bestelling.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.