Back2Back

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Back2Back

Totaal 50 afleveringen

Ik zal wekelijks in gesprek gaan met verschillende mensen uit de sport- en muziekwereld. Het doel is om atleten en artiesten die aan het begin van hun carrière staan te informeren over de valkuilen en hen te informeren over wat zij eventueel kunnen verwachten tijdens hun carrière. Ook ga ik in gesprek met mensen die belangrijk zijn voor de community! Deze podcast is voor iedereen! We wisselen humor af met serieuze onderwerpen. Actuele zaken zullen ook besproken worden. ** INDEPENDENT PODCAST **

SYLVANO COMVALIUS over het VOETBALLEN voor 17 CLUBS in 11 LANDEN, STRUGGLES, OVERWINNINGEN & TIPS 01:52:36
zo 19 jun 2022

SYLVANO COMVALIUS over het VOETBALLEN voor 17 CLUBS in 11 LANDEN, STRUGGLES, OVERWINNINGEN & TIPS

De meeste mensen kennen Sylvano Comvalius van zijn geweldige jaar bij Bali United waar hij 37 goals in 34 wedstrijden maakte. Comvalius werd op zijn 14e weggestuurd bij Ajax en brak nooit door in het Nederlandse profvoetbal. Hij heeft toch een geweldige voetbalreis mogen meemaken. Hij speelde voor 17 clubs in 11 verschillende landen.   Hij speelde o.a in Koeweit, China, Kazachstan en Oekraïne. Voor het eerst vertelt Comvaius over zijn ervaringen bij de verschillende clubs, de struggles en natuurlijk ook de mooie momenten.

BRIAN TEVREDEN over FUNCTIE bij SURINAAMSE VOETBALBOND, NATIO ,WK KANSEN & NIEUWE BONDSCOACH 37:36
vr 3 dec 2021

BRIAN TEVREDEN over FUNCTIE bij SURINAAMSE VOETBALBOND, NATIO ,WK KANSEN & NIEUWE BONDSCOACH

In deze 30 minute special ben ik het gesprek aangegaan met Brian Tevreden.  Tevreden is onlangs aangesteld als technisch adviseur van de Surinaamse Voetbal Bond.  We bespreken uiteraard wat zijn functie precies inhoudt, de plannen van de SVB en Natio en wat de WK kansen voor Suriname zijn de komende jaren.

URBY EMANUELSON over de BIJLMER, AJAX, AC MILAN, UPS&DOWNS en zijn TOEKOMST… 01:07:33
zo 4 jul 2021

URBY EMANUELSON over de BIJLMER, AJAX, AC MILAN, UPS&DOWNS en zijn TOEKOMST…

Urby Emanuelson kwam op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Hij doorliep de jeugdopleiding zonder problemen en maakte op zijn 18e zijn debuut in het 1e elftal. Na 6 mooie jaren maakte hij de overstap naar AC Milan. Later speelde hij nog voor Fulham, AS Roma, Atalanta Bergamo, Hellas Verona en Sheffield United. Momenteel staat hij onder contract bij FC Utrecht  We hebben een goed gesprek gehad over het opgroeien in de Bijlmer, alle mooie clubs voor wie hij heeft mogen spelen, het Nederlands elftal en de minder mooie momenten uit zijn carrière.

JAYH JAWSON over AVALON MUSIC, R&B GOATS, MUZIEK CARRIERE, INVLOED HIPHOP CULTUUR & TOP 5 MC’S… 01:15:26
zo 20 jun 2021

JAYH JAWSON over AVALON MUSIC, R&B GOATS, MUZIEK CARRIERE, INVLOED HIPHOP CULTUUR & TOP 5 MC’S…

We kennen Jayh allemaal van zijn hit songs en uiteraard als eigenaar van Avalon Music. In mijn ogen is hij ook de R&B G.o.a.t van Nederland.  We hebben een goed gesprek gehad over zijn label Avalon, de invloed die de Hiphop cultuur heeft op de maatschappij, zijn top 5 mc's en nog veel meer!

ANDY VAN DER MEIJDE over JEUGD, VOETBALCARRIÈRE, BIZARRE PERIODE IN ENGELAND & BIJ ANDY IN DE AUTO.. 01:46:51
zo 30 mei 2021

ANDY VAN DER MEIJDE over JEUGD, VOETBALCARRIÈRE, BIZARRE PERIODE IN ENGELAND & BIJ ANDY IN DE AUTO..

Andy van der Meijde heeft een bizarre voetbalcarrière gehad. Hij was 1 van de smaakmakers bij Ajax en verdiende een mooie transfer naar Internazionale. Hij was ook basisspeler op het EK in 2004. In 2005 tekende hij een lucratief contract bij Everton. Daar ging alles mis. Hij speelde niet, had last van blessures, maar ook privé gebeurde er heel veel. Hij werd verliefd op een stripper, werd alcohol verslaafd en zijn pasgeboren dochter was erg ziek. We hebben een mooi gesprek gehad over zijn bewogen leven en uiteraard ook over zijn populaire show: Bij Andy in de auto!

KIKI MUSAMPA over JEUGD, LEGENDARISCHE tijd bij AJAX, LA LIGA, PREMIER LEAGUE & MEER… | BACK2BACK 01:31:15
vr 14 mei 2021

KIKI MUSAMPA over JEUGD, LEGENDARISCHE tijd bij AJAX, LA LIGA, PREMIER LEAGUE & MEER… | BACK2BACK

Kiki Musampa won midden jaren '90 de Champions League, Wereldbeker, Uefa Supercup en meerdere landstitels met Ajax.  Na zijn periode bij Ajax werd hij kampioen van Frankrijk en speelde hij verder nog voor o.a. Atletico Madrid, Malaga en Manchester City.  We hebben een top gesprek gehad over zijn jeugd en al de clubs voor wie hij heeft gespeeld. Ook hebben wij het gehad over zijn transitie naar het trainersvak

EDSON BRAAFHEID over PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, CARRIÈRE, BAYERN MUNCHEN EN WK 2010. 01:48:04
vr 2 apr 2021

EDSON BRAAFHEID over PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, CARRIÈRE, BAYERN MUNCHEN EN WK 2010.

Edson Braafheid begon zijn carrière bij FC Utrecht en speelde, na een top periode bij FC Twente, uiteindelijk voor teams als Bayern München, Lazio Roma en Celtic.  Ook speelde hij een WK finale met het Nederlands elftal in 2010.  Ik heb een goed gesprek met hem gehad over zijn ontwikkeling als mens, de druk die het profvoetbal met zich meebrengt, zijn voetbalcarrière en nog veel meer!

KHALID BOULAHROUZ over zijn JEUGD, VOETBALCARRIÈRE, NEDERLANDS ELFTAL en MENTALITEIT | BACK2BACK 01:31:45
vr 19 mrt 2021

KHALID BOULAHROUZ over zijn JEUGD, VOETBALCARRIÈRE, NEDERLANDS ELFTAL en MENTALITEIT | BACK2BACK

Khalid Boulahrouz redde het in de jeugd niet bij Ajax en AZ.  Uiteindelijk heeft hij toch in de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en andere grote competities mogen spelen bij clubs als HSV Hamburg, Chelsea, Sevilla, Stuttgart en Feyenoord.  Ook was hij actief op 2 EK's en 2 WK's met het Nederlands Elftal.  We hebben een heel mooi gesprek gehad over zijn jeugd en wat voor effect het verlies van zijn vader op hem heeft gehad. Uiteraard wordt zijn voetbalcarrière ook uitgebreid besproken en gaan we dieper in op de successen die hij heeft behaald met het Nederlands elftal.

RUBEN SCHAKEN over zijn VOETBALCARRIÈRE, FEYENOORD, ORANJE en ONDERNEMEN. 01:09:08
vr 12 feb 2021

RUBEN SCHAKEN over zijn VOETBALCARRIÈRE, FEYENOORD, ORANJE en ONDERNEMEN.

Ruben Schaken heeft via een omweg de top van het Nederlands voetbal kunnen halen. Hij speelde 7 jaar in de Keuken Kampioen Divisie en belandde uiteindelijk via VVV Venlo bij Feyenoord, Inter Bakoe en Ado Den Haag. Tijdens zijn periode bij Feyenoord haalde hij zelfs het Nederlands Elftal!  Hij is nu fulltime ondernemer. Naast een eigen voetbalschool heeft hij een autoverhuurbedrijf, een kledinglijn en een catering.

SHOCK ELIAS OVER HIPHOP INDUSTRY, INDEPENDENT ZIJN, VIRAL GAAN & UNDERRATED ZIJN… 59:59
vr 15 jan 2021

SHOCK ELIAS OVER HIPHOP INDUSTRY, INDEPENDENT ZIJN, VIRAL GAAN & UNDERRATED ZIJN…

Big shout out naar Shock Elias. Independent artiest uit Amsterdam die in 2018 viraal ging met harde bars op instagram en de Melkweg heeft uitverkocht in een dag.  We hebben een goed gesprek gehad over zijn upbringing, de hiphop industrie, independent zijn en nog veel meer!