Sex 'O Clock

Gemiddeld 3,5 gebaseerd op 2 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 2 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Sex 'O Clock

Totaal 12 afleveringen

In Sex O’ Clock gaan sensuoloog @ronylouanne en journaliste @jamyjoy open en eerlijk met elkaar in gesprek over hun seksuele journey. Van relatie struggles, tot seksuele openbaringen en het beoefenen van zelfliefde. Met deze podcast hopen ze andere vrouwen te inspireren en in te laten zien dat er in iedere vrouw een sterke sensuele godin schuilt.

Het onbesproken woord: Miskraam 38:51
zo 16 jan 2022

Het onbesproken woord: Miskraam

In deze aflevering leggen we uit waarom we abrupt een break van seizoen twee namen. Waarom je niet altijd sterk hoeft te blijven, en niet overal alleen doorheen hoeft te gaan. Hebben we het over de roze wolk die velen ervaren bij een zwangerschap, maar ook de angst die erbij komt kijken.  

Spirituele seks met Deniz: hypersexuality, de NoFap game en seksuele energie 49:53
zo 29 aug 2021

Spirituele seks met Deniz: hypersexuality, de NoFap game en seksuele energie

Voor de tweede aflevering van seizoen 2 nodigden we @abcdenizz uit om over spirituele seks te praten. We hebben het over zijn seksverslaving, fuckboyism, trauma's en depressie en hoe dit allemaal onderdeel zijn geweest van zijn escape naar sex. Bewustwording van je seksuele energie en hoe je deze kunt harnassen en richting kunt geven. 

Feit of Fabel: 7 dingen die je nog niet wist over sex 27:49
zo 15 aug 2021

Feit of Fabel: 7 dingen die je nog niet wist over sex

Wil jij weten waarom @ronylouanne een keer sperma op haar gezicht smeerde en dit een nacht liet intrekken? Waarom @jamyjoy liever slikt dan uitspuugt? Of pijpen helend is? En of je zelf kan bepalen wanneer je menstrueert? Luister dan snel naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Sex 'O Clock!

To pill or not to pill 48:23
zo 4 apr 2021

To pill or not to pill

Wist je dat je lichaam continue denkt dat ze in de eerste fase van zwangerschap is wanneer je aan de anticonceptiepil bent? En dat je menstruatiebloed fake is wanneer je de pil slikt? In deze aflevering spreken we hormoonconsulente @jipisabel over dit soort mindblowing facts die je eigenlijk op de school had moeten leren. Verder praten we over de invloed van hormonen op je lichaam en mind, het controleren van een natuurlijke cyclus, seks zonder anticonceptie en zwangerschap, mood swings, sperma en nog veel meer! We durven erop te wedden dat je na het luisteren van deze aflevering gaat nadenken over je cyclus en anticonceptie. 

Only Fans allowed 51:21
zo 21 mrt 2021

Only Fans allowed

In deze aflevering spreken we @basethesensei en @roxanne89official over hun werkzaamheden op Only Fans, over ouder zijn, vooroordelen, fetisjen, buttplugs, choken en nog veel meer!

Q&A 01:02:27
zo 7 mrt 2021

Q&A

In deze aflevering geven we antwoord op al jullie ingestuurde vragen. We hebben het over orale bevrediging, de kracht van vergeven, tips voor mind blowing orgasmes en nog veel meer. 

Womb Awakening met Marjolein van Blissfinderz 35:01
zo 21 feb 2021

Womb Awakening met Marjolein van Blissfinderz

In deze aflevering spreken we Shamanic healing & Womb Awakening practitioner Marjolein van Blissfinderz. We hebben het onder andere over het vrouw zijn, chakra's, moederschap en natuurlijk over baarmoeder healing. Daarnaast delen we een fragment van onze persoonlijke womb awakening sessie. 

Behind het mannelijk brein met onze eigen mannen 47:59
zo 7 feb 2021

Behind het mannelijk brein met onze eigen mannen

In deze aflevering hebben we onze eigen mannen uitgenodigd, en bespreken we het verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke denkwijze omtrent consent, seks, pornopoesjes en alles dat daarbij komt kijken. Door dit gesprek werd het ons echt weer duidelijk, vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars.

From Me to Me: Seksueel Trauma 46:28
zo 24 jan 2021

From Me to Me: Seksueel Trauma

In deze aflevering bespreken we onze brieven die we naar onze jongere zelf hebben geschreven.  In dit live self healing proces komt ons seksueel trauma naar voren. We hopen op deze wijze andere vrouwen moed en liefde te geven om hun eigen seksuele trauma's te facen en healen. 

Seks Zonder Filter 41:06
za 9 jan 2021

Seks Zonder Filter

In deze aflevering hebben we het over schaamteloze, échte seks. Inclusief blunders en memorabele momenten uit ons eigen seksleven. En dit alles zonder blad voor de mond, oftewel: seks zonder filter.