RaarMaarWaar

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van RaarMaarWaar

Totaal 97 afleveringen

Hier vind je een groot gedeelte van de Creepypasta’s van het RaarMaarWaar YouTube kanaal. Korte horror verhalen die je de stuipen op het lijf jagen!

Na Middernacht mogen we niet naar Beneden! – Creepypasta 09:03
zo 20 nov 2022

Na Middernacht mogen we niet naar Beneden! – Creepypasta

Van alle dingen die mijn ouders van mij en mijn zus verwachten is er een regel die er altijd bovenuit springt. Als je na middernacht naar beneden gaat, neem dan ALTIJD iemand met je mee. Zodra we in dit huis zijn gaan wonen herinnerde ze ons aan deze regel waar ze maar de kans zagen. Ze brachten het op een random moment op tijdens het avondeten, of wanneer we naar school moesten. Soms, als ze voetstappen op de gang hoorde in het midden van de nacht brachten ze ons altijd samen naar bed of naar welke kamer me dan ook moesten gaan. Het vreemde was dat mijn zus en ik niet echt een reden hadden om beneden te zijn na middernacht. Onze kamers, de woonkamer, keuken, bijna alles was op de eerste verdieping van het huis. Ja ok, beneden was de speelkamer en de rest werd eigenlijk gebruikt als opslag, maar meer stond er niet en ik kon me dan ook geen scenario voorstellen waarin ik midden in de nacht naar beneden moest. ...

Creepypasta: Worryland (Nederlands) 21:24
zo 2 okt 2022

Creepypasta: Worryland (Nederlands)

Hetzelfde titelscherm verscheen zoals de vorige keer, en hetzelfde deuntje kwam weer uit de speakers. Deze keer hoorde ik een stem uit de speakers van de tv, in plaats van de witte tekst te zien boven in beeld.  Het was een rustgevende, vrouwelijke stem die vertelde dat ik me geen zorgen hoefde te maken.   "Waar maak je je zorgen over, knul". Het scherm bleef zwart, ik zweeg. "Brian, je moet me vertellen wat er aan de hand is."  Het spel zei mijn naam, ik was zeer onder de indruk van deze technologie. Het was me vrij duidelijk dat deze game beter zou worden dan ik in eerste instantie dacht. Ik wist niet helemaal zeker wat ik moest doen, dus beantwoorde ik de vraag.  "Eh.. ik had een rotdag op school, er was een pestkop die Xander heette, hij sloeg me. Dat ik alles wat ik er uit kon krijgen.  Tot mijn verbazing veranderde het scherm van de game. Er kwam een klein, pixelachtig schoolgebouw tevoorschijn. Ik kon zien dat het een school was, omdat ik een schoolbus kon zien.  Aan de linkerkant was er een klein karakter. Hij droeg een rood overhemd en korte blauwe korte broek, met vlekken in de kleding.

Creepypasta: Mijn Familie is Vervloekt!? 20:33
za 3 sep 2022

Creepypasta: Mijn Familie is Vervloekt!?

Het verhaal dat ik jullie ga vertellen is krankzinnig. Ik had de vreemdste, meest enge ervaring ooit afgelopen weekend. En ik denk dat mensen zoals jullie dat willen horen. Deze vloek moet meer dan driehonderd jaar geleden gebeurd zijn. Maar voor ons begon het allemaal toen mijn vader en ik het dagboek van onze over-over-over-overgrootvader vonden. Nou ja, soort van. Hoe dan ook, er zijn een paar dingen die ik eerst moet uitleggen.   Mijn familie komt oorspronkelijk uit de Balkan, en is een paar generaties geleden naar Amerika verhuisd. Mijn familie emigreerde met iedereen uit hun dorp, die dus allemaal meereisden. Er waren zo’n dertig mensen, ze gingen allemaal mee om in Amerika te gaan wonen, in een plaatsje genaamd Grimmville, waar ze jaren lang samen bleven wonen. Tot op een dag, over over over overgrootvader Edward, met zijn gezin naar een andere staat verhuisde, we hebben nooit geweten waarom, tot we het dagboek vonden...

Creepypasta: Als je naar Texas rijd, doe het niet ‘s nachts! 15:19
ma 25 jul 2022

Creepypasta: Als je naar Texas rijd, doe het niet ‘s nachts!

Het was een week ofzo geleden toen ik naar Texas aan het rijden was, het was een lange rit. Eentje waar ik ongeveer 2 dagen over zou doen tenzij ik non-stop en dwars door de nacht heen reed. Ik moest op tijd op mijn bestemming zijn dus koos ik er voor om de gehele nacht door te rijden. De rit zelf startte vrij normaal, ik reed voor een aantal uur naar het zuiden en voelde me goed. Ik had mijn muziek hard staan en een koelbox vol met energiedrank op de bijrijdersstoel. Toen ik het bord zag met “texas nog 1200KM dacht ik dat ik er in recordtijd ging komen, ik was al over de helft! Ik moet vergeten zijn om de klok te kijken want het begon buiten al donker te worden. Ik was redelijk in de war dit omdat ik pas 12 uur achter het stuur zat en toch zeker vroeg in de ochtend was vertrokken. Ik schudde die gedachte snel van me af door tegen mezelf te zeggen dat ik waarschijnlijk dagdroomde en al veel langer aan het rijden was dan ik in eerste instantie dacht. Iets anders vreemds wat mij opviel was de lege snelweg, je zou denken dat er op een snelweg wel altijd wat auto’s zouden rijden, maar ik was toch echt de enige. Hoe dan ook, ik was nog niet moe dus besloot ik door de avond heen te rijden.....

Het ENGSTE spookverhaal uit Canada! 08:30
di 12 jul 2022

Het ENGSTE spookverhaal uit Canada!

Het is een koele zomeravond in 1829 wanneer de familie McDonald uit Schotland voor hun nieuwe huis in Ontario Canada staat. Ze zijn net begonnen met uitpakken wanneer ze geklop op de deur horen. Voor de deur staat een excentrieke oude vrouw, samen met haar twee zonen en dochter. Ze vraagt of ze het pand kan kopen van de McDonalds die het aanbod van de oude vrouw vrijwel meteen afslaan. De vrouw dringt nog een paar keer aan maar de McDonalds hebben geen zin om hun net gekochte stulp meteen te moeten verlaten. Verbitterd druipt de oude dame af. Helaas voor de McDonalds is dit het begin van hun nachtmerrie en zal dit verhaal uitgroeien tot een van de bekendste spookverhalen in Canada.

Ik kocht een Mystery Box van het Deep Web 08:46
di 12 jul 2022

Ik kocht een Mystery Box van het Deep Web

Een tijdje geleden was iedereen bezig met het bestellen van mystery boxen van vreemden op het deep web, om ze vervolgens voor de camera te openen. Ik weet niet waarom ik niet eerder door had dat de meeste van deze video’s compleet nep waren en expres zo eng mogelijk gemaakt werden. Ik dacht toen der tijd dat het een goed idee was om mee te doen en zo een YouTube ster te worden, iets wat ik al heel lang wilde. Voor degene die niet weten wat het deep web is, het is simpel gezegd een gedeelte van het internet waar je niet kan komen met Chrome, Firefox of andere search engines. Je moet een speciaal encrypted programma downloaden genaamd Tor. Het is is niet illegaal om op Tor te zitten maar omdat alles wat via Tor te bereiken volledig anoniem is zitten er vaak wel veel illegale dingen op. De mogelijkheden met Tor zijn eindeloos.

Verhalen Die je Niet Meer Laten Slapen!! 12:00
di 17 mei 2022

Verhalen Die je Niet Meer Laten Slapen!!

Instagram: https://www.instagram.com/marcellow1/  TikTok: https://www.tiktok.com/@marcel_rmw Schimmen in je huis zien, kinderen die jarenlang praten met een man die in de kelder zou wonen en avonden die ineens lijken te zijn verdwenen. In deze video gaan we zes enge verhalen van reddit gebruikers doornemen toen de vraag werd gesteld: Wat is het vreemdste of engste wat je ooit hebt meegemaakt maar niemand geloofd je?!

1999 Creepypasta – Nederlands 49:17
ma 9 mei 2022

1999 Creepypasta – Nederlands

Dikke shoutout naar Luuk van Amsterdam voor het helpen vertalen van de creepypasta 1999. Het verhaal wat je gaat horen is opgeschreven als een blogpost en regelmatig geüpdate. Dit is een van de engste, uitgebreidste verhalen en de grondlegger van het “creepypasta” genre. Ga er dus goed voor zitten, sluit de gordijnen en doe je oortjes in. Dan gaan we nu beginnen met de eerste blogpost van creepypasta 1999.

Creepypasta: Er zit iets in mijn vriend zijn duikpak?! 44:51
vr 18 mrt 2022

Creepypasta: Er zit iets in mijn vriend zijn duikpak?!

Instagram: https://www.instagram.com/marcellow1/ Dit is het complete verhaal van de creepypasta Er zit iets in mijn vriend zijn duikpak?! Vertaald door Luuk van Amsterdam.

De Man in het veld – Ritueel 08:37
di 15 feb 2022

De Man in het veld – Ritueel

Wat als er een een ritueel bestaat wat je de garantie kan geven dat de komende jaren alles in je leven gaat zoals jij het wilt? Sommige onder ons geloven dat dit haalbaar is, en dat allemaal dankzij een ritueel genaamd; De man in het veld. Maar let op, dit ritueel is niet voor degene onder ons die niet bereid zijn zichzelf in gevaar te brengen. Want ondanks dat de prijs aanlokkelijk klinkt, krijg je deze niet zonder risico. Mijn naam is Marcel en vandaag gaan we het hebben over dit ritueel, hoe je het moet spelen en waarom sommige van ons bereid zijn dat risico te nemen…