Vanaf De Tribune

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Vanaf De Tribune

Totaal 50 afleveringen

Voetbalsupporters krijgen snel een stickertje opgeplakt. Ze krijgen te maken met een stigma waar ze lastig vanaf komen. In Vanaf De Tribune duiken Jeroen Heijink (@JIH1980) en Lars van Eijden (@Larsjesse94) wekelijks in de wereld van de supporters. Dit betreft een productie van FC Afkicken. De begin- en eindjingle is gemaakt door Joris van der Zalm, waarvoor dank!

Dag 14: El Capitano (ft. Jordens Peters) 29:47
do 24 jun 2021

Dag 14: El Capitano (ft. Jordens Peters)

De bus ging vandaag naar Maaskantje, daar waar el capitano Jordens Peters woont. In een gesprek van een half uur gaat het over het zijn van een aanvoerder, de kwaliteiten van Frenkie de Jong en het maken van statements! Privacy Policy and California Privacy Notice.

Dag 13: It’s coming home (ft. James Worthy) 14:17
wo 23 jun 2021

Dag 13: It’s coming home (ft. James Worthy)

Engeland, misschien wel het favoriete elftal van Lars. Phil Foden, Jack Grealish. Engeland is weer Engeland. Om daar even lekker over te keuvelen moet je bij schrijver James Worthy zijn. Hij vertelt over zijn passie voor het land, gekomen door papa en over de titelkansen van de three lions! Privacy Policy and California Privacy Notice.

Dag 12: Lekker met de meiden 15:39
di 22 jun 2021

Dag 12: Lekker met de meiden

Op dag 12 van Vanuit de Bus ging Lars uit eten met de vriendinnen van Bruce en Neal! Ondanks alles kreeg hij kaarten voor de wedstrijd in de achtste finales van het Nederlands elftal.

Dag 11: Crisis met hoofdletter C (Ft. Ferry de Bont) 22:20
ma 21 jun 2021

Dag 11: Crisis met hoofdletter C (Ft. Ferry de Bont)

Op dag 11 van Vanuit de Bus gaat Lars polshoogte nemen in Breda. Het is crisis bij NAC, erger dan ooit. Wie beter dan Ferry de Bont kan ons bijpraten en eens uitleggen wat in zijn ogen de vervolgstappen zouden moeten zijn?

Dag 10: De voormalige kroonprins 21:00
zo 20 jun 2021

Dag 10: De voormalige kroonprins

Op dag 10 van Vanuit de Bus ging Lars eerst richting Breda, daar waar het ongelofelijk onrustig is op het moment. Daar sprak hij met Robert Maaskant, de voormalig kroonprins van het Nederlandse trainersgilde. Over media, oranje en uiteraard NAC! Daarna ging de reis door richting het zuiden, Sittard welteverstaan! Drie supporters fietste de ‘Tour […]

Dag 9: Het andere oranje! (ft Robert Braber) 26:49
za 19 jun 2021

Dag 9: Het andere oranje! (ft Robert Braber)

Deze dag reisde Lars af naar Roosendaal, op bezoek bij RBC. Kent u het nog? De club is ambitieus en wil terug naar de hoogste regionen. Sinds begin dit jaar hebben ze Robert Braber als trainer aangesteld, precies de man waar Lars op bezoek ging en een interessant gesprek mee had! Over RBC, Oranje en […]

Dag 8: Seun of God 28:01
vr 18 jun 2021

Dag 8: Seun of God

Op dag 8 van het avontuur ging Lars langs bij de Seun of God oftewel Ralf Seuntjens. Na een bewogen seizoen bij De Graafschap en een transfer naar NAC Breda viel er voldoende te bespreken. Over het dunne, opportunistische randje in de voetballerij, de bestuurlijke onrust bij NAC, het Nederlands elftal en waarom is altijd […]

Dag 7: Oranjekoorts 22:09
do 17 jun 2021

Dag 7: Oranjekoorts

De reis gaat door. Lars ging deze dag richting het Oosten des lands. Lochem was de bestemming waar hij de mannen van de Clip bezocht. Deze jongens hebben echt vertrouwen in een Nederlandse EK titel en zorgen voor een stukje positivisme! Daarnaast geeft Jaron Blonk een update over het toernooi tot noch toe en noemt […]

Dag 6 – Filosofische Fransman 16:53
wo 16 jun 2021

Dag 6 – Filosofische Fransman

Een heerlijke wijn in het knuistje, een gezellig terras en een Franse filosoof als gesprekspartner, meer was er niet nodig deze zesde dag van Vanuit de Bus. In deze aflevering gaat Lars in gesprek met oud-voetballer Eduard Duplan over o.a solliciteren bij de Decathlon, stage lopen bij ADO en tentamens filosofie! 

Dag 5 – Van Maastricht naar Heemskerk 19:10
di 15 jun 2021

Dag 5 – Van Maastricht naar Heemskerk

De vijfde dag van deze podcast stond in het teken van Schotland. Weliswaar niet de allerleukste ploeg van het toernooi, maar wel het land met het leukste instrument! Naast een Doedelzak cursus nam Lars een podcast op met voetballer Randy Wolters en met leraar Gillian!Meer informatie over de doedelzak cursus? Klik hier!