Vad3r

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Vad3r

Totaal 12 afleveringen

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt en hoe zijn gasten elk op hun eigen manier proberen om de allerleukste en beste vader ter wereld te zijn. Van vroeg opstaan en flesjes geven tot lange puberende slungels aan je keukentafel. Vanaf nu wekelijks te beluisteren op je favoriete podcast-app!

Bizzey 55:24
di 12 okt 2021

Bizzey

In Vad3r probeert Pepijn samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: hiphopartiest Bizzey. Waarom verkiest Bizzey het Balinese onderwijssysteem boven het Nederlandse? En waarom hield hij pas na drie maanden van zijn zoontje?

Maxim 56:30
di 5 okt 2021

Maxim

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: televisiemaker, presentator en acteur Maxim Hartman. Samen onderzoeken ze of baby’s eigenlijk wel leuk zijn en Maxim vertelt openhartig over het overlijden van zijn zoon.  De soundtrack van de Vad3r-podcast is gemaakt door […]

Vad3r: Sjaak 01:02:34
di 4 mei 2021

Vad3r: Sjaak

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering artiest, dierenvriend én vader: Sjaak. Dit is de laatste aflevering van dit seizoen, check vooral ook alle andere afleveringen van Vad3r!De soundtrack van de Vad3r-podcast is gemaakt door Hang Youth.

Vad3r: Hesdy 01:00:00
di 27 apr 2021

Vad3r: Hesdy

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: kickbokser Hesdy Gerges, die onder andere vertelt hoe hij om moest schakelen toen zijn zoontje op driejarige leeftijd bij hem kwam wonen.De soundtrack van de Vad3r-podcast is gemaakt door Hang Youth.

Vad3r: Mick 54:44
di 20 apr 2021

Vad3r: Mick

 In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: schrijver, kunstenaar en goede vriend Mick Johan. Zijn kinderen laten hem in het weekend braaf uitslapen en dekken zelfs alvast de tafel.De soundtrack van de Vad3r-podcast is gemaakt door Hang Youth.

Vad3r: Ron 43:57
di 13 apr 2021

Vad3r: Ron

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: topkok Ron Blaauw over zwemles, skivakanties en de voorliefde van zijn kinderen voor eten: van oesters tot erwtensoep en Wagyu steaks.De soundtrack van de Vad3r-podcast is gemaakt door Hang Youth.

1: Vad3r: Bokoesam 58:56
wo 7 apr 2021

1: Vad3r: Bokoesam

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: Bokoesam over zijn rol als rapper-vader. De soundtrack van de Vad3r-podcast is gemaakt door Hang Youth.

Vad3r: Kluun 01:00:21
di 30 mrt 2021

Vad3r: Kluun

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: schrijver Kluun. Hij vertelt onder meer over samengestelde gezinnen en de struggles die hij ondervindt wanneer hij een hippe vader probeert te zijn.De soundtrack van de Vad3r-podcast is gemaakt door Hang Youth.

Vad3r: Henk 49:58
di 23 mrt 2021

Vad3r: Henk

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering: tattoo-kunstenaar Henk Schiffmacher over zijn veelbewogen vaderschap.

Vad3r: Beau 49:28
di 16 mrt 2021

Vad3r: Beau

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering presentator, programmamaker én vader Beau van Erven Dorens!