Vad3r

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Vad3r

Totaal 37 afleveringen

In Vad3r probeert Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt en hoe zijn gasten elk op hun eigen manier proberen om de allerleukste en beste vader ter wereld te zijn. Van vroeg opstaan en flesjes geven tot lange puberende slungels aan je keukentafel. Vanaf nu wekelijks te beluisteren op je favoriete podcast-app!

Herman Koch 50:25
di 20 sep 2022

Herman Koch

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering gaat hij in gesprek met schrijver Herman Koch. Ze hebben het over Drake/Beyoncé, de invloeden van een Spaanse opvoeding en het op reis gaan met je vader.

Lykele Muus 59:16
di 13 sep 2022

Lykele Muus

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering gaat hij in gesprek met schrijver en acteur Lykele Muus. Ze hebben het over schoolkeuze, het kopen van bikini’s voor je dochter, het opvoeden in co-ouderschap en het vaderschap uiterst serieus nemen.

Yuki Kempees & Lizzy van der Ligt | Pepijn & Coco 54:11
di 6 sep 2022

Yuki Kempees & Lizzy van der Ligt | Pepijn & Coco

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering gaat het natuurlijk over vaderschap maar gaan Pepijn en Coco in gesprek met twee andere ouders, namelijk: Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt. Ze praten over 'first dibs' hebben op kinderen krijgen, over het krijgen van een en over grof gebekt zijn op het verkeerde moment. Wat herhaalde Yuki’s neefje nou laatst?

Glen Faria 48:33
di 30 aug 2022

Glen Faria

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap in elkaar steekt. In deze aflevering gaat hij in gesprek met singer-songwriter en rapper, ook wel bekend als MCFit, Glen Faria. Ze praten over het loslaten van de kledingkeuze van je kind, het missen van een voorbeeld en de male box proberen door te geven aan je zoon. Maar werkt dat wel zo? Ook vertelt Glen zijn zoon, Jair, waarom zijn vader een machoman is.

Hakim Chatar 47:21
di 23 aug 2022

Hakim Chatar

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap eigenlijk in elkaar steekt. Met in deze aflevering de Belgische DJ: Hakim Chatar. Hij vertelt over hoe hij het zijn vrouw zo comfortabel mogelijk probeerde te maken tijdens de bevalling, hoe hij zijn kind bijbrengt dat niet alles gegarandeerd is in het leven en over het B-woord. Maar wat dat is? Ook hoor je in babygebrabbel waarom Hakims zoon hém de beste papa ter wereld vindt!

Mandy Woelkens & Thorn de Vries | Pepijn & Coco 44:43
di 16 aug 2022

Mandy Woelkens & Thorn de Vries | Pepijn & Coco

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap eigenlijk in elkaar steekt. In deze aflevering gaat het natuurlijk over vaderschap maar gaan Pepijn en Coco in gesprek met twee andere ouders, namelijk: Mandy Woelkens en Thorn de Vries. Ze praten over hoe andere ouders je bang maken voor het ouderschap, hoe het voor Thorn als non-binair is om een voorbeeld te zijn binnen diens community en dat werk niet meer op één staat. Ook hebben ze het over de moedermaffia, maar what about een vadermaffia?

Rotjoch 40:22
di 9 aug 2022

Rotjoch

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap eigenlijk in elkaar steekt. Met in deze aflevering rapper en presentator van 101 Barz: Rotjoch. Hij vertelt over de onveilige omgeving waarin hij opgroeide en zijn zoektocht naar het juiste voorbeeld. Ook bespreken Pepijn en hij waarom het vader zijn je nuttiger maakt als mens en waarom gamen met je kids master is. En waarom Rotjoch de allerliefste papa is? Dat legt zijn tienjarige zoontje je uit.

Kees de Koning 58:10
di 2 aug 2022

Kees de Koning

Hoe zit het vaderschap eigenlijk in elkaar? Pepijn Lanen onderzoekt het met collega vaders. Met in deze aflevering: Kees de Koning. Hoe leg je uit wat voor werk papa doet als je baan uit duizend dingen bestaat? Ook vertelt Kees over het zakelijk advies wat hij van krijgt van zijn zoon en over zijn dochters die in de auto bepalen welke demo’s er uiteindelijk grote hits worden. Daarnaast zijn er op een bepaalde leeftijd woorden die je als vader blijkbaar niet meer mag zeggen. En wat Kees een goede pa maakt? Dat leggen zijn vier kinderen je haarfijn uit.

Iven Cudogham 51:50
di 26 jul 2022

Iven Cudogham

Hoe zit het vaderschap nou eigenlijk in elkaar? Pepijn Lanen onderzoekt het met collega vaders. Met in deze aflevering: Iven Cudogham. Samen met zijn vrouw en zeven kinderen woont hij in Amsterdam op 100 m2. Aan Pepijn vertelt Iven hoe de opnames voor de televisieserie ‘Een Huis Vol’ eraan toegaan. Ook deelt hij zijn frustratie over de term ‘papadag’ en vertelt hij hoe belangrijk het voor hem was om op latere leeftijd alsnog een band op te bouwen met zijn biologische vader. En Ivens kinderen hebben een ontroerende boodschap hun vader! 

Roxeanne Hazes & Erik Zwennes | Pepijn & Coco 50:38
di 19 jul 2022

Roxeanne Hazes & Erik Zwennes | Pepijn & Coco

Pepijn Lanen probeert samen met andere vaders uit te vogelen hoe het vaderschap nou eigenlijk in elkaar steekt. In deze aflevering hebben Pepijn én zijn vrouw Coco het over vaderschap met Roxeanne Hazes en Erik Zwennes. Ze praten over de belangrijke steun die Erik was op het moment dat Roxeanne een miskraam kreeg, de vreugde die kleine jongen Fender in hun leven brengt en de band die Erik heeft met zijn eigen vader. Ook hoor je welk cadeautje Fender aan zijn vader geeft, of toch niet?