NOS Voetbalpodcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van NOS Voetbalpodcast

Totaal 190 afleveringen

De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen.

#183 – ‘Alles onder de 10-0 tegen Gibraltar is slecht’ 01:18:16
ma 11 okt 2021

#183 – ‘Alles onder de 10-0 tegen Gibraltar is slecht’

Een speciale aflevering van de NOS Voetbalpodcast, want opgenomen tijdens het allereerste NPO Podcastevent in het Utrechtse muziekgebouw TivoliVredenburg. Presentator Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff over het Nederlands elftal. Met een gastoptreden van columnist Frank Heinen, een quiz en vragen uit het publiek.

#182 – Bijlow pakte twee punten voor het Nederlands Elftal 26:00
za 9 okt 2021

#182 – Bijlow pakte twee punten voor het Nederlands Elftal

In de NOS-voetbalpodcast praat Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks over de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Letland. Het matige duel eindigde in een krappe 1-0 overwinning voor Oranje.

#181 – ‘Het veld is hier zo egaal als een golfslagbad’ 22:22
vr 8 okt 2021

#181 – ‘Het veld is hier zo egaal als een golfslagbad’

Presentator Jeroen Elshoff kijkt met Jeroen Grueter en Frank Snoeks vanuit Letland vooruit naar het WK-kwalificatiewedstrijd Letland – Nederland. Onder meer ervaringen uit het verleden, de omstandigheden in het stadion en Feyenoord-middenvelder Guus Til komen aan bod.

#180 – ‘In de eredivisie komen steeds meer trainers met een plan’ 40:08
ma 4 okt 2021

#180 – ‘In de eredivisie komen steeds meer trainers met een plan’

Presentator Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op het afgelopen eredivisieweekend. Ook is er aandacht voor de situatie van Ronald Koeman bij FC Barcelona en het Nederlands elftal, dat zich opmaakt voor WK-kwalificatiewedstrijden. 

NPO Radio 1 presenteert: Gefixt 01:27
do 30 sep 2021

NPO Radio 1 presenteert: Gefixt

Een zoektocht naar matchfixing in de Nederlandse sport. In deze donkere wereld waarin iedereen lijkt te zwijgen, proberen NOS-journalisten Guido van Gorp en Ben Meindertsma de waarheid boven tafel te krijgen.  Ze spreken met verdachte sporters, duiken in een vertrouwelijk politiedossier en stuiten op een matchfixer die bevriend is met jonge voetballers. Tijdens hun zoektocht […]

#179 – ‘Slot is lekker bezig daar op Zuid’ 43:51
ma 27 sep 2021

#179 – ‘Slot is lekker bezig daar op Zuid’

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op het afgelopen voetbalweekend.  Dit keer veel aandacht voor Feyenoord, Ajax en PSV. 

#178 – ‘Wisselbeleid van Schmidt is minachting van het publiek’ 37:07
ma 20 sep 2021

#178 – ‘Wisselbeleid van Schmidt is minachting van het publiek’

In deze aflevering bespreekt presentator Arno Vermeulen met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekend. Er is natuurlijk veel aandacht voor de eredivisietopper PSV – Feyenoord, die door de Rotterdammers met 0-4 werd gewonnen.