NANDOLEAKS: REAL TALK PODCAST

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van NANDOLEAKS: REAL TALK PODCAST

Totaal 40 afleveringen

Iedereen heeft een verhaal, maar helaas is er niet altijd ruimte om het te vertellen. In de Nandoleaks-podcast Real Talk wordt deze ruimte wel gecreëerd: een ruimte waarin mensen volledig zichzelf kunnen zijn zonder dat er geoordeeld wordt. Welke ruimte dat is? Dat hangt af van de persoon en de situatie, want elk verhaal verdient de juiste plek om verteld te worden. Zoals de naam al zegt: in Real Talk hoor je de echte verhalen. In dit openhartige gesprek draait het niet om succes, maar juist om de weg daarnaartoe. Drijfveren, struggles, hoogte- en dieptepunten: niets blijft onbesproken. Ondanks de soms heftige onderwerpen, staat één ding altijd voorop: positiviteit. Real Talk is een inspirerende podcast, waarin je een eerlijke kijk krijgt in het leven van een artiest. Tot nu toe gaven Kempi, Ismo, Mula B en Josylvio zich al bloot. En wees voorbereid, want dit is slechts het begin!

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET ROTJOCH #38 01:34:41
ma 6 jun 2022

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET ROTJOCH #38

ROTJOCH : ‘101BARZ WAS MIJN ESCAPE VAN WAAR IK VANDAAN KOM’ Duistere periode Rotjoch en Fernando go way back. Samen met andere bekende namen zoals Yolanthe Cabau en Zarayda Groenhart delen ze een verleden bij URBNN. Rotjoch verteld dat dit een duistere periode in zijn leven was. Hij probeerde het leuk te maken voor de camera, maar achter de camera voelde hij zich anders. “Ik ben heel vaak gevallen bro. Ik heb echt mentale issues gehad. Ik moest mezelf verdoven om te blijven staan.” Hij legt uit hoe belangrijk het is om te praten over mental health en zijn eigen ervaringen hiermee. Telefoonstress Rotjoch heeft last van ‘telefoonstress’ en heeft daarom altijd zijn telefoon op stil staan. Hij overweegt ook om zijn social media uit te besteden. “Ik wil zelden iets van iemand. Er zijn altijd mensen die iets van mij willen.” Ontspanning zoekt hij in zijn liefde voor bbqen en koken. Ook gamen en series checken zijn een manier van hem om zijn gedachten te verzetten. Ownership en het succes van 101Barz Over de toekomst zegt hij: “Ik ben nog lang niet daar. Ik begin nu pas richting te zien.” Die richting zit voor hem in ownership en generational wealth. Hij vertelt waarom hij het belangrijk vind iets te creëren waar de volgende generaties ook profijt van hebben. Wanneer Fernando vraagt wat maakt dat 101Barz na jaren nog zo succesvol is, vertelt hij dat het concept fris blijft doordat iedereen die te gast is zichzelf ook van zijn beste kant wil laten zien. Juist de mix tussen gevestigde namen en nieuwe talenten doet het goed. In het afgelopen jaar zijn er ook meer vrouwelijke artiesten te gast geweest, een lijn die Rotjoch graag wil door trekken. Ook is er meer ruimte voor het produceren van documentaires. Hij vindt het belangrijk dat de echte verhalen verteld kunnen worden. Hier speelt hij zelf ook een rol in met zijn productiehuis Nipsy. FLOAT album Binnenkort kunnen we een album verwachten van Rotjoch. Hij is er al een tijd mee bezig. Dit album heeft wat langer nodig, omdat er maar liefst 60-70 mensen aan mee werken. Rotjoch vertelt over zijn passie voor produceren en hoe hij dit ook is kwijtgeraakt. “De muziekindustrie heeft ook veel nare kanten. Dan ga je je irriteren aan alles wat met muziek te maken heeft.” Het vergt dan steeds weer een nieuw trucje om de passie terug te vinden. De entertainment business is vallen en opstaan, dat weet Rotjoch als geen ander. De kracht van the culture Ook spreken Rotjoch en Fernando over de kracht van the culture. En hoe voorloper Amerika dit al in grotere mate omarmt heeft. “Hiphop is de stem van de jeugd. Als men wil verkopen zullen ze moeten verjongen en aansluiten.” Helaas geldt er nog steeds vaak een verdeel en heers cultuur geeft Rotjoch aan. “Ik zie het elke dag.”

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET JACK #37 51:50
ma 6 jun 2022

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET JACK #37

JACK : ‘IK BESLOOT IN DE CEL OM RAPPER TE WORDEN’ Van diefstal naar een 1e koopwoning Jack heeft onlangs op zijn 22e jaar een huis gekocht en woont voor het eerst op zichzelf. Het is snel gegaan. Op zijn 18e jaar werd hij gepakt met een winkeldiefstal en in de cel besloot hij rapper te worden. Een andere toekomst dan zijn vwo-score aanvankelijk voorspelde. Maar Trap Jack bleek naast een goed stel hersenen ook talent te hebben voor muziek, want zijn keus voor muziek bleek niet onverdienstelijk! Hij werd getekend door Rotterdam Airlines. Hij vertelt dat hij zich zijn eerste contract nog goed kon herinneren. “Ik nam het met een korrel zout, want ik wist niks van muziek. In het contract stonden veel moeilijke woorden. Een vriend van me die er was zei: teken gewoon!” Rapmoney, offline en een nieuw album Jack vertelt veel geld aan onzinnige dingen te hebben uitgegeven. “Op een gegeven moment zat ik in Dubai en had ik minder dan 10.000 euro op mijn rekening.” Na de afgelopen twee jaar te hebben genoten van een social media offline periode en geen nieuwe tunes te hebben uitgebracht, is hij er weer. Hij spreekt over de reden hierachter en wat het hem heeft opgeleverd. Hij heeft onder anderen een nieuwe kijk op zijn zakelijke doelen gekregen. Jack zit nu bij het label Avalon en er is een nieuw album in aantocht. In de show vertelt hij de naam van het album, wat we kunnen verwachten van de inhoud én dropt hij een paar barz. White privilege en toekomstplannen Jack neemt ons mee in zijn gameplan voor de toekomst. Eén van zijn ambities is zijn switch richting popmuziek, een samenwerking met Nick & Simon en Vrienden van Amstel. Wanneer hem gevraagd wordt wat hij er van zal vinden wanneer men commentaar levert op deze overstap is Jack duidelijk: “Ik ben niet bang voor commentaar, zij betalen mijn huur niet.” Ook kunnen we nog een documentaire verwachten en een podcast. De opnames voor de documentaire zijn al in volle gang en hij hoopt uiteindelijk een mooie samenwerking met Videoland aan te kunnen gaan. Jack legt uit dat hij zich zeer bewust is van zijn white privilege en van de voordelen die dit voor hem met zich mee kan brengen. Hij erkent dat dit een rol kan spelen bij een succesvolle carrière. En geeft aan dat allochtone jongens met dezelfde potentie minder platform krijgen. Geheimzinnig over featurings Er zijn featurings die Jack graag had willen hebben, maar hij benoemd liever niet om welke artiesten het gaat. Dit kan volgens hem toekomstige samenwerkingen negatief beïnvloeden. Wel laat hij los dat hij Yade Lauren de beste vrouwelijke artiest vindt van dit moment. Ook legt hij uit hoe hij het leven als succesvolle artiest ervaart op het gebied van vriendschap en liefde: “Bro, dit is nep. Die chicks willen je niet en die boys willen niet met je hangen.” Daarom trekt hij zijn eigen plan en houdt hij zijn leven, waaronder zijn huidige relatie, grotendeels privé.

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET DOPEBWOY #40 01:04:50
ma 6 jun 2022

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET DOPEBWOY #40

DOPEBWOY OVER SEKS IN HET VLIEGTUIG, MODE INSPIRATIE VAN A$AP ROCKY, FINANCIELE LESSEN, WERKEN MET BOEF & JONNA FRASER In deze aflevering van Real Talk met Fernando is producer en rapper Dopebwoy te gast. We hebben het over zijn nieuwe album, fashion en omgaan met geld. Turbulentie en the grind Het nieuwe album van Dopebwoy heet turbulentie. De naam van het album heeft zijn naam te danken aan de corona periode. En tijd waarin Dopebwoy meer ruimte had om na te denken over muziek en wat hij wil vertellen. Hij heeft zeker niet stil gezeten. Hij vertelt hoe soms onverwachts balletjes gaan rollen. Zo ook toen hij twee shows had in Dubai en onverwachts in de studio belandde met twee Franse artiesten. Dopebwoy is al jong begonnen met werken en heeft vele baantjes gehad. Hij was ondertussen altijd al bezig met zijn passie muziek. De appel valt hier niet ver van de boom. Dopebwoy heeft vele muzikale familieleden. “Muziek is mijn torie.” Hij heeft altijd gelooft in zijn droom en is dat vertrouwen nooit verloren. Hier over legt hij ook uit dat hij eerst jaren vanuit zijn liefde voor muziek bezig is geweest zonder er een cent aan te verdienen. “Mensen kijken alleen naar het succes, maar niet naar de grind.” Er moet hard gewerkt worden. Hij vertelt uren in de studio door te brengen voor een tune van 2 minuten die soms niet eens uitkomt. En daar heb je er wel honderd van. Mile high club Wanneer Fernando verder door gaat op de inhoud van de tunes op het nieuwe album, ontdekken we een verborgen fantasie van Dopebwoy. In één van zijn songs gaat het over de ‘mile high club’, wat betekend dat je eens seks hebt gehad in een vliegtuig op grote hoogte. Dopebwoy staat er wel voor open blijkt en sluit zich graag aan bij de club. Dat is anders wanneer het op een relatie aankomt. Hier over vertelt hij te druk te zijn voor een liefdesleven. Hij heeft het wel geprobeerd, maar dat werkte niet. “Ik ben echt op genieten.” Passie voor fashion en omgaan met geld Wel heeft hij een grote liefde die mode heet. Met Fernando praat hij over zijn passie voor fashion. Hij vertelt dat hij zijn inspiratie haalt uit stijliconen als onder anderen ASAP Rocky, Dipset en Cam’ron. Hoewel hij van mode houdt zegt hij: “Ik ben geen grote splasher.” Toch legt hij ook uit dat financiën wel een uitdaging zijn als je er weinig kennis van hebt. “Als ik mijn boekhouder niet had, zou ik faya gaan.” Hij legt uit dat de jeugd tegenwoordig meer educatie zou moeten krijgen in het omgaan met financiën . Vroeger had men vooral de ambitie om een diploma te halen en in loondienst te gaan werken. Inmiddels is dat anders, er zijn veel meer mogelijkheden. Het aantal jongeren dat als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat is enorm toegenomen. Leer hen wat hier allemaal bij komt kijken.

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET KEIZER #39 01:15:23
ma 6 jun 2022

34: NANDOLEAKS: REAL TALK MET KEIZER #39

KEIZER: “GELD MAAKT MIJ GELUKKIG. IK VIND DE GEUR VAN GELD LEKKER.” Deze week was rapper Keizer te gast in Real Talk met Fernando waar ze spraken over het alcohol gebruik van de rapper, geen zin meer in muziek en 30k verliezen in één week. Alcoholgebruik en teleurstelling De rapper geeft antwoord op wat velen lijkt bezig te houden: Is Keizer altijd dronken? Hij legt uit welke rol alcohol speelt in zijn leven en het effect op zijn carrière. Ook wordt de start van zijn carrière besproken die al jong begon, waardoor hij bepaalde lessen pas op latere leeftijd heeft geleerd. “Ik ben teleurgesteld in heel de mensheid. Ik hou niet van mensen.” Weinig tijd met kids Deze periode heeft ook zijn weerslag gehad op het vaderschap. Hij had weinig tijd en geen goed beeld van een vaderrol. Keizer heeft hier de nodige conflicten over met de moeder van zijn kids. “Ik heb liever dat het lijkt alsof ik geen interesse had in de kids. En dat ik terug ben wanneer alles in orde is en we kunnen doen wat we willen.” Hij is nog niet tevreden, want hij wil zijn gezin alles kunnen geven wat ze nodig hebben. Ook als hij hier voor zijn tijd met hen moet inleveren. Wanneer Fernando hem vraagt hoeveel geld hij nodig heeft, zegt hij dat hij zal voelen wanneer het voldoende is. De geur van geld, gokken en Seasars “Geld maakt mij gelukkig. Ik vind de geur van geld lekker.” Keizer heeft een liefdevolle relatie met geld die gepaard gaat met hoogte en dieptepunten. Tijdens een periode van actief gokken verloor hij wel eens 30K in een week. Toen hij zijn onderneming Seasars begon, een seafood afhaal- en bezorg restaurant in Almere, stopte hij deze dure hobby acuut. Shows, collabs en 101Barz Keizer vertelt over zijn carrière dat hij niet het gevoel heeft dat hij écht heeft laten zien wat hij kan. Ondanks hij geen nieuwe tunes meer heeft uitgebracht, heeft hij in zijn telefoon 2 albums zitten en wordt hij nog regelmatig geboekt voor shows. Over de boekingen voor shows zegt hij dat hij dat soms niet snapt. Dat hij zich een oplichter voelt omdat hij geen nieuwe nummers kan performen, maar alleen oudere hits. Collabs aan gaan om zijn herintrede te doen in de muziekindustrie gaat niet zo makkelijk legt hij uit. Men wil alleen samenwerkingen aan gaan met artiesten die echt relevant zijn. Sommigen zeggen wel interesse te hebben, maar vervolgens reageren ze niet meer. Ook heeft hij geen zin in muziek op dit moment, maar een 101Barz sessie gaat er zeker nog komen. Keizer heeft er vertrouwen in dat, ondanks zijn carrière nu even wat rustiger is, het grote geld nog zal volgen.

32: NANDOLEAKS: REAL TALK MET QUCEE #35 01:48:43
ma 18 apr 2022

32: NANDOLEAKS: REAL TALK MET QUCEE #35

Qucee over diepe schulden, zijn pestverleden, YouTube money en meer in deze aflevering van Real Talk met Fernando! ABONNEER op NandoLeaks als je op hoogte wilt blijven ! https://bit.ly/3DxOc0o TikTok: https://bit.ly/375vssV Hoewel Qucee aangeeft niet veel 1 op 1 interviews meer te doen, zijn we heel blij hem te mogen ontvangen bij Real Talk. Deze humoristische, authentieke rapper, YouTuber en family man is Supergaande!  Samen met Nesim El Ahmadi vormt hij een succesvol YouTube duo. Hij vertelt hoe hun kanaal Supergaande tot stand is gekomen. Maar ook waarom het bijna einde oefening was en hoe ze toch samen een doorstart hebben gemaakt. Inmiddels zit er een heel team achter het populaire kanaal en werken zij samen met Top Notch.  Ook krijgen we een kijkje in het leven van Qucee voordat hij succesvol werd. Als kind werd hij jaren gepest en leefde hij heel geïsoleerd. Hij wordt emotioneel in de podcast wanneer hij hier over praat. Het is een stuk trauma waar hij eigenlijk nooit over spreekt legt hij uit. Hij had een warme band met zijn familie, maar geen vrienden en was nergens welkom. Hij verlangde naar liefde en acceptatie. Lange tijd struggelde hij met mentale problemen en kwam ook in diepe schulden terecht. Samen met zijn vriendin sloeg Qucee regelmatig op de vlucht voor de deurwaarders, wat inmiddels een groot contrast is met vandaag de dag.  Hij was altijd al bezig met gamen, computers en creativiteit, dus toen hij de kracht vond om uit de put te kruipen, begon hij met een opleiding webdesign en zette hij de eerste stappen met YouTube.  Daarnaast was Qucee een fanatieke hiphop liefhebber en was zijn talent als rapper ook te zien en te horen bij 101Barz. Hij vertelt dat hij zich destijds niet gesteund voelde door de scene: “Ik was meer rapper dan die rappers uit de scene. Ik leefde hiphop.” Op dit moment is Qucee daar niet meer mee bezig. Wel is hij bezig met zijn toekomst. Hij wil een empire opbouwen voor zijn familie. Hij is creatief met formats en ook zou het managen van nieuwe YouTube talenten hem goed liggen. Hij is niet bezig met het kopen van mooie dure spullen. Hij wil vooral zijn familie veiligstellen. Dat komt voort uit zijn angst dat zijn familie met niks achterblijft als hij plotseling zou wegvallen. Hij zorgt niet alleen voor zijn gezin, maar ook zijn moeder en broer hebben het goed. Qucee wil eerst de financiële basis geregeld hebben, daarna komen de gekke uitgaven. Mocht je ook benieuwd zijn naar de andere afleveringen van Real Talk met Fernando  waarin andere Influencers/beroemdheden voor gingen? Klik dan op de volgende link: https://bit.ly/35VTMN6 In de podcast Real Talk spreekt radio dj, presentator en mediamaker Fernando Halman met bekende namen. Grote artiesten, influencers, ondernemers en topsporters vertellen over hoe zij omgaan met tegenslagen en hun weg naar succes. Follow Op Instagram : NandoLeaks

33: NANDOLEAKS: REAL TALK MET ELJERO ELIA #33 01:16:38
zo 17 apr 2022

33: NANDOLEAKS: REAL TALK MET ELJERO ELIA #33

In deze aflevering van Real Talk met Fernando is profvoetballer Eljero Elia te gast. Hij vertelt wat hij na zijn herstel van plan is. Keert hij nog wel terug op het voetbalveld? Waarom is hij van plan zich te bekeren tot de Islam? Hoe gaat het met zijn muziek carrière?   ''Ik kijk nu bijna geen voetbal meer, het doet pijn.”   Binnenkort komt zijn EP ‘Molenwijk’ uit en hij vertelt hoe dit tot stand is gekomen. “Muziek is net zoals voetbal een hele vieze wereld!”   Naast voetbal en muziek doet hij meerdere andere zakelijke investeringen, waaronder bij fashionbrand BALR (owner voetballer Demy de Zeeuw), waar hij uitgebreid over verteld.  Ook deelt hij hoe hij aan zijn business mind komt, welke rol zijn vrouw en Regie Blinker hierin spelen en wat zijn visie is op de financiën van jonge topsporters: “Je krijgt wel begeleiding, maar die is in hun eigen belang.  Er is veel meer mogelijk.” Ook geeft hij zijn kijk op wat er nodig is om het te maken als professioneel voetballer.  Zijn privé leven blijft niet onbesproken. Eljero reageert op het feit dat hij vaak voor geldwolf is uitgemaakt. En dat hij op een gegeven moment voor 1000 euro in de maand speelde. Over zijn relatie en vreemdgaan. Over de vriendschappen in zijn leven, zijn dementerende vader en het bezoeken van een psycholoog. 

33: NANDOLEAKS: REAL TALK MET TOUZANI #34 01:48:30
zo 17 apr 2022

33: NANDOLEAKS: REAL TALK MET TOUZANI #34

Touzani legt uit waarom hij ‘nee’ heeft gezegd tegen het team van Cristiano Ronaldo en hoe hij daar tóch is beland. Hij is openhartig over wat hem drijft in het leven! “Geld is nooit in mijn hart gekomen. We zijn allemaal al multimiljardair.” ABONNEER op NandoLeaks als je op hoogte wilt blijven ! https://bit.ly/3DxOc0o 'Mijn mindset is sterker dan ooit.'  Deels uitgeschakeld zijn door een gescheurde achillespees heeft hem meer dankbaarheid laten voelen en dichter bij het geloof gebracht.  Over geld zegt hij dat het pas waarde heeft als je het weg geeft; “Ik wil deze aarde met heel weinig waarde verlaten”.  Ook deelt hij met ons zijn kijk op succes. Hij neemt ons mee in de theorie van Simon Sinek en de Golden Circle.  We zijn al multimiljardair  Hij legt uit dat hij door zijn gescheurde achillespees gedwongen rust heeft moeten nemen, wat hem ook veel heeft gebracht. Hij heeft meer stil kunnen staan bij dankbaarheid en zijn geloof. Zijn mindset is sterker dan ooit. Zakelijk gezien heeft zijn gescheurde pees geen gevolgen. Hij is een schaker en heeft gezorgd dat hij financieel niet afhankelijk meer is van voetbal. “Geld is nooit in mijn hart gekomen. We zijn allemaal al multimiljardair.” Wat bedoelt hij hiermee? In deze podcast legt hij zijn wijsheden uit. Hij heeft een bijzondere kijk op de rol van geld en wil deze aarde met heel weinig waarde verlaten. “Mijn doel is niet om bladgoud te eten in Dubai of om in lambo’s te rijden.”   Ik heb drie vaders  In deze aflevering van Real Talk zien we onverwachts wat andere gezichten in de show, waaronder de vader van Touzani. Hij legt uit waarom zijn vader bij hem woont en hij en zijn vrouw voor zijn vader zorgen. Hij vertelt over het opgroeien in Rotterdam met tante Bep en oom Jan en waarom hij drie vaders heeft. De keuzes die zijn moeder heeft moeten maken voor veiligheid en zijn wijze opa die hem leerde: “Omring jezelf met mensen met een schoon hart.”  Volg op Instagram: NANDOLEAKS

32: NANDOLEAKS: REAL TALK MET MOBICEP #32 01:47:40
za 16 apr 2022

32: NANDOLEAKS: REAL TALK MET MOBICEP #32

Mo Bicep vertelt hoe hij MB Nutrition is begonnen met 980 euro. En hoe hij van fietsenhandelaar naar fitnessgoeroe is gekomen en zijn imperium heeft opgebouwd. Bakken met waarde in deze aflevering voor mensen die hun dromen najagen of hierbij een extra zetje in de rug kunnen gebruiken!  Mo Bicep was plotseling daar en niemand kon meer om hem heen. Gekomen van ver en uitgegroeid naar een bron van motivatie voor velen. En inmiddels één van de grootste supplementen brands die we kennen: MB Nutrition. Ook vertelt hij dat hij ook bezig is met het opzetten van een kledinglabel voor zijn kinderen ‘Golden Juniors’, zodat hij hen een onderneming kan schenken voor de toekomst. Mo Bicep deelt met ons alle in’s en out’s over de weg die hij bewandeld heeft en hoe hij op dit punt van zijn succes is gekomen. Hij is een echte familieman. Druk met de zaken, maar maakt altijd tijd vrij voor wat het belangrijkst voor hem is; zijn kinderen. Als het aan hem ligt wil hij er wel zes of zeven! Hoe zijn vrouw hier over denkt is nog een verrassing. Zij hebben elkaar lang geleden op de kermis leren kennen. Voor hem is zijn vrouw ‘zijn diamantje’. Zij houdt niet van de schijnwerpers en materiële zaken. “Koop maar liever iets voor het huis.” zegt ze dan. Mocht je ook benieuwd zijn naar de andere afleveringen van Real Talk met Fernando waarin andere Influencers/beroemdheden voor gingen? Klik dan op de volgende link: https://bit.ly/35VTMN6 Ben jij klaar voor een nieuwe inspirerende reeks Real Talk Podcast met Fernando ? In de podcast Real Talk spreekt radio dj, presentator en mediamaker Fernando Halman met bekende namen. Grote artiesten, influencers, ondernemers en topsporters vertellen over hoe zij omgaan met tegenslagen en hun weg naar succes. In de vorige afleveringen zag je al verschillende namen voorbij komen als Josylvio, Rico Verhoeven, 3Robi , Hef, J Balvin , Jamal Ben Saddik, Nicky Jam en Najib Amhali. Het zijn persoonlijke en vooral eerlijke gesprekken met een diepere laag, waardoor je een andere kant van jouw favoriete bekendheid te zien krijgt. Mocht je geïnspireerd raken door de content die je ziet, vergeet dan niet je opgedane kennis te delen met je eigen omgeving. Delen is vermenigvuldigen. Dit nieuwe seizoen van Real Talk met Fernando wil jij écht niet missen! Wil je altijd op de hoogte blijven van de meest inspirerende en spraakmakende interviews met artiesten, topsporters, ondernemers en influencers? Abonneer dan gratis op het Nandoleaks Youtube kanaal: https://bit.ly/3M79tSh Of beluister de podcast Realtalk met Fernando in jouw favoriete app: https://spoti.fi/35xHeeI Voorgaande afleveringen zijn te zien via deze link: https://bit.ly/3M6I9DR Wil je samenwerken of adverteren: contact@nandoleaks.com Voor management en boekingen: info@zodiacentertainment.nl Volg op Instagram @NANDOLEAKS

32: NANDOLEAKS: REAL TALK MET HAMICHA #31 48:09
vr 15 apr 2022

32: NANDOLEAKS: REAL TALK MET HAMICHA #31

In deze aflevering van Real Talk met Fernando is niemand minder te gast dan Mohamed Mezouari, beter bekend als Hamicha.  Deze Marokkaans - Nederlandse kickbokser staat momenteel onder contract bij kickboksorganisatie Glory en is momenteel de #1 in de Welterweight divisie. Hij wordt door velen al gezien als de toekomst van kickboksen.  Fernando volgt al jaren de grootste kickboksers op aarde en is daarom altijd benieuwd naar wat hen drijft, motiveert en inspireert. In deze podcast kom je meer te weten over zijn chemie met zijn trainer Said El Badaoui, zijn trainingen met MMA vechters en zijn ontmoeting met o.a Khabib.  Hamicha vertelt ook wat zijn dromen zijn in de sport en waarom hij zo gefocused te werk gaat en zich niet laat afleiden.  Hamicha vertelde in deze Real Talk sessie ook over zijn band met kickboks legende Badr Hari en wat hij van Badr leerde over topsport mentaliteit. Welke rol spelen het geloof, familie en vrienden in zijn leven? Je komt erachter in deze aflevering van Real Talk!  Follow op Instagram @NandoLeaks

31: NANDOLEAKS: REAL TALK MET MULA B #30 01:47:39
do 14 apr 2022

31: NANDOLEAKS: REAL TALK MET MULA B #30

Mula B komt na zijn 101Barz wintersessie 2022 en de release van zijn nieuwe  album Prix D' Ami, voor de tweede keer aanschuiven in de podcast Real Talk met Fernando. In dit openhartige interview deelt Mula B. wat hem de afgelopen tijd bezig heeft gehouden.  In deze aflevering bespreken zij natuurlijk niet alleen zijn nieuwe album, maar ook zijn rol als vader en ondernemer. Ook heeft hij het over verbroken vriendschappen, waaronder die met LouiVos. Hij legt uit waarom hij zich nog niet volledig durft te wijden aan het geloof en welke rol zijn angsten hier in spelen. Daarnaast deelt hij zijn visie op uiterlijk vertoon met luxe spullen en de reden waarom hij geen dure juwelen en horloges draagt. Follow op Instagram @NandoLeaks