Laatste Liefde podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Laatste Liefde podcast

Totaal 22 afleveringen

Single vrouwen opgelet! Dit is de Laatste Liefde Podcast van Carla Ketelaar. 
Carla is de oprichter van het bedrijf Laatste Liefde en heeft met haar adviezen en programma’s al meer dan duizend vrouwen geholpen in hun zoektocht naar hun ‘eindman’.

Episode 20: Hoe kunnen we ook omgaan met grensoverschrijdingen? 27:08
wo 16 jun 2021

Episode 20: Hoe kunnen we ook omgaan met grensoverschrijdingen?

In deze aflevering laat ik het belang van ‘grenzen geven’ horen. Waarom dat zo belangrijk is om een gelukkig en blij mens te zijn/worden en wat dat te maken heeft met je toekomstige liefdesrelatie. En het belang van een grenzengevende ouder voor de relaties die je kinderen zullen hebben. Waarom voorleven het allerbelangrijkste is.

Episode 19: Wat als liefde pijn doet 33:36
wo 2 jun 2021

Episode 19: Wat als liefde pijn doet

In deze aflevering krijg je antwoord op de vraag: “Wat betekent het als ik telkens in liefdes of contacten met mannen verzeild raakt die pijn doen?” Hiervoor ga ik in gesprek met Sarah Hofman de Codependentie therapeut. De vrouw die het begrip Codepentie en Relatieverslaving in Nederland en België op de kaart zette en nu […]

Episode 18: De weg van Anna naar haar eindman 07:45
wo 19 mei 2021

Episode 18: De weg van Anna naar haar eindman

In deze aflevering ben ik in gesprek met Anna. Hoe heeft zij de negatieve overtuigingen over haarzelf, denkend dat ze niet interessant genoeg was voor mannen en het gevoel van: wat heb ik nou te bieden, kunnen omzetten waardoor ze nu een fijne, liefdevolle relatie heeft?

Episode 17: De nieuwe datingapp Magnolia 30:48
wo 5 mei 2021

Episode 17: De nieuwe datingapp Magnolia

In deze aflevering zijn Sandra Been van datingapp Magnolia en Carla Ketelaar van Laatste Liefde in gesprek over de liefde. Hoe vind je die? Wat betekent vertragen in de liefde? Wat maakt de nieuwe Magnolia datingapp zo anders dan wat er al is en hoe sluit het aan bij de Laatste Liefde Date Methode? https://www.magnolia.today […]