Laatste Liefde podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Laatste Liefde podcast

Totaal 55 afleveringen

Single vrouwen opgelet! Dit is de Laatste Liefde Podcast van Carla Ketelaar. 
Carla is de oprichter van het bedrijf Laatste Liefde en heeft met haar adviezen en programma’s al meer dan duizend vrouwen geholpen in hun zoektocht naar hun ‘eindman’.

55: Moet ik eerst mijn hele leven op de rit hebben voor ik toe ben aan een nieuwe liefde? 21:36
wo 23 nov 2022

55: Moet ik eerst mijn hele leven op de rit hebben voor ik toe ben aan een nieuwe liefde?

In deze aflevering beantwoord ik de vraag of ik alleen vrouwen help die alles in hun leven al op de rit hebben, behalve de liefde. Hoe zit het dan als dat nog niet zo is, als nog net niet alles strak en vlekkeloos verloopt in het leven? Ben je dan niet toe aan een nieuwe liefde? Ook vertel ik wat vrouwen die wel alles voor elkaar hebben, behalve de liefde, meerwaarde vinden in de rest van hun leven als ze hun liefdesverhaal wel onderzoeken en veranderen. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijven-webinar-podcast/)

54: Hoe je geboorte je liefdesleven beïnvloedt 25:42
wo 9 nov 2022

54: Hoe je geboorte je liefdesleven beïnvloedt

In deze aflevering neem ik je mee naar het prille begin van ons leven. Vooral welke invloed dat heeft / kan hebben op ons huidige liefdesleven. Of wat er de oorzaak van kan zijn dat ons liefdesleven maar niet echt en goed van de grond komt. Ook mijn eigen ervaring deel ik met je. Veel luisterplezier. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijven-webinar-podcast/)

53: Live interview met Louise (45). Hoe ze na meer dan 20 jaar ontdekt dat stabiel heel wat anders is dan saai 39:56
wo 26 okt 2022

53: Live interview met Louise (45). Hoe ze na meer dan 20 jaar ontdekt dat stabiel heel wat anders is dan saai

In deze aflevering neem ik je mee in het verhaal van Louise (45) en moeder van 3 nog jonge kinderen. Hoe zij ontdekt dat saai stabiel betekent. En eindelijk, na meer dan 20 jaar, haar ongezonde liefdesrelaties achter zich laat, en rust in zichzelf en de liefde vindt. Ook vertelt ze hoe ze alle obstakels overwint met een man die zelf geen kinderen heeft, die 11 jaar ouder is en die meer dan 200 km bij haar vandaan woont en ook nog eens allerlei hobby's heeft waar zij niets mee heeft. Maar met wie gewoon alles klopt. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijven-webinar-podcast/)

52: Wanneer is de emotionele geslotenheid van je partner een breekpunt in je relatie? 25:47
wo 12 okt 2022

52: Wanneer is de emotionele geslotenheid van je partner een breekpunt in je relatie?

In deze aflevering beantwoord ik de vraag van Celine over de karakter eigenschap emotionele openheid en wat als je man erg gesloten is op dat gebied? Waar heb je als vrouw dit verschil te accepteren en er geen breekpunt van te maken, en wanneer mag je de conclusie trekken dat het toch best wel heel lastig is een relatie te hebben met iemand die zo gesloten is? Zelfs als de overige eigenschappen wel aanwezig zijn. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijven-webinar-podcast/)

51: Waarom het voor Oudste Dochters zo lastig is om een fijne liefde te vinden 36:10
wo 28 sep 2022

51: Waarom het voor Oudste Dochters zo lastig is om een fijne liefde te vinden

In deze aflevering ben ik in gesprek met Oudste Dochter specialist Aike Borghuis. Over welke invloed deze plaats in je gezin van herkomst heeft op de verder keuzes en houding in je leven. En uiteraard spitsen we dit toe op de liefde en het daten. Wat maakt het voor oudste dochters nu zo lastig om een gelijkwaardige, volwassen partner te vinden? Dus ben je een oudste dochter of ken je ze? Dan is dit een must listen. Voel je vrij om deze podcast door te sturen. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijven-webinar-podcast/)

50: Ik vier mijn 50ste podcast en de 60.000ste download daarvan 35:59
wo 14 sep 2022

50: Ik vier mijn 50ste podcast en de 60.000ste download daarvan

In deze jubileumaflevering blik ik terug op de twee meest beluisterde afleveringen.. Aflevering 30 en 37 over de 6 karaktereigenschappen en volwassen liefde. En vooral de weg ernaar toe. Ook weer 2 vragen van Johanna en Monique over gasligthing, en ruimte en vrijheid houden binnen de relatie. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijven-webinar-podcast/)

49: Hoe Franca (52) als oudste, verantwoordelijke dochter doorbrak dat ze vaak relaties had met onvolwassen mannen 42:04
wo 31 aug 2022

49: Hoe Franca (52) als oudste, verantwoordelijke dochter doorbrak dat ze vaak relaties had met onvolwassen mannen

In deze aflevering vertelt Franca (52) haar open en eerlijke verhaal over het vinden van de liefde. Van mannen snel saai vinden en te lang doorgaan met de verkeerde mannen, naar een volwassen relatie. Ze kan nu volmondig zeggen dat ze haar eindman heeft gevonden. Luister naar haar weg ernaartoe. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijving-webinar/)

48: Ik begin er niet meer aan, liever single dan mijn vrijheid verliezen 31:36
wo 17 aug 2022

48: Ik begin er niet meer aan, liever single dan mijn vrijheid verliezen

In deze aflevering, net na de vakantie, deel ik mijn fascinatie met je over de veel gedane uitspraak van vooral zelfstandige vrouwen over het liever alleen zijn dan de vrijheid verliezen door een relatie te hebben. Ook deel ik met je hoe ik dit zelf beleef en hoe Steven en ik dit voor onszelf organiseren binnen onze relatie. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijving-webinar/)

47: Worden wie je vergeten was dat je bent 18:47
wo 6 jul 2022

47: Worden wie je vergeten was dat je bent

In deze aflevering neem ik je, via mijn eigen verhaal, mee naar de weg naar ons volwassen, ware zelf. En waarom negatieve gedachten of vervormingen ons geen volwassen relatie opleveren. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijving-webinar/)

46: Verschillende vragen zoals: Waarom is het belangrijk om je eigen  behoeftes en verlangens te kennen?  Waarom is het belangrijk mild en zacht voor jezelf te zijn? 27:49
wo 22 jun 2022

46: Verschillende vragen zoals: Waarom is het belangrijk om je eigen behoeftes en verlangens te kennen? Waarom is het belangrijk mild en zacht voor jezelf te zijn?

In deze aflevering beantwoord ik 4 vragen voor je over niet veilig gehecht zijn en goed bij jezelf kunnen blijven. Waarom het zo belangrijk is om vriendelijk grenzen te stellen, en mild en zacht voor jezelf te zijn. En waarom het zo belangrijk is om je eigen behoeftes en verlangens te kennen. Meld je aan voor mijn gratis webinar, “hoe je in 5 stappen jouw eindman vindt” (https://www.laatsteliefde.nl/inschrijving-webinar/)