De Nationale Autoshow | BNR

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van De Nationale Autoshow | BNR

Totaal 112 afleveringen

Al het nieuws over auto’s en mobiliteit, met Meindert Schut en Wouter Karssen (Autoblog.nl). Elke vrijdag live om 15:00 uur, en altijd on demand als podcast.

Is de Jaguar E-Type de mooiste auto ooit gemaakt? 46:33
vr 23 jul 2021

Is de Jaguar E-Type de mooiste auto ooit gemaakt?

Deze zomer hoor je De Nationale Autoshow vanaf Circuit Zandvoort. Vandaag aandacht voor 60 jaar Jaguar E-Type, een rij-impressie in een Maserati en een nieuwe aflevering van The Road to Zandvoort.

Loopt Brussel te hard van stapel met strengere autonormen? 46:43
vr 16 jul 2021

Loopt Brussel te hard van stapel met strengere autonormen?

Deze zomer hoor je De Nationale Autoshow vanaf Circuit Zandvoort. Vandaag aandacht voor het aanscherpen van de Europese normen voor auto’s, het afscheid van Joop Donkervoort, de veelbelovende Hyundai IONIQ 5 en The Road to Zandvoort.

Wordt tanken voor 2 euro per liter het nieuwe normaal? 45:09
vr 9 jul 2021

Wordt tanken voor 2 euro per liter het nieuwe normaal?

De prijs aan de pomp loopt op en het einde lijkt nog niet in zicht. Is 2 euro per liter het nieuwe normaal? Verder aandacht voor de situatie van autodealers. Lotus presenteerde deze week een nieuw model. En Meindert test de Skoda Enyaq.

Maak kennis met de grootste Spyker-collectie ter wereld 46:59
vr 2 jul 2021

Maak kennis met de grootste Spyker-collectie ter wereld

Grote dealerholdings krijgen steeds meer macht. Verder aandacht voor een onderzoek naar variabele bijtelling. We maken kennis met de grootste Spyker-collectie ter wereld. En Wouter test de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse.

Dit moet je weten over het nieuwe model van Ferrari 47:34
vr 25 jun 2021

Dit moet je weten over het nieuwe model van Ferrari

Zijn laadtarieven voor elektrische auto’s transparant genoeg? Verder aandacht voor de verkoop van de Burton Car Company die niet doorging. Ferrari heeft een nieuw model onthuld. En Wouter test de Porsche 911 GT3.

Deze rijhulpsystemen redden levens in het verkeer 43:59
vr 18 jun 2021

Deze rijhulpsystemen redden levens in het verkeer

Steeds meer auto’s zijn uitgerust met rijhulpsystemen, maar maken ze het verkeer ook veiliger? Het TT Circuit in Assen maakt zich op voor de 90ste TT. Aandacht voor de nieuwe Porsche 911 GT3. En hoe gaat het met autodealers?

Hoe DAF de vrachtauto opnieuw uitvindt 46:06
vr 11 jun 2021

Hoe DAF de vrachtauto opnieuw uitvindt

De Toyota Land Cruiser bestaat 70 jaar. Deze week werd het nieuwe model gepresenteerd! Verder aandacht voor de compleet nieuwe generatie vrachtauto’s die DAF onthulde. En Wouter test de Bentley Flying Spur.

Rijtest | Bentley Flying Spur 13:45
vr 11 jun 2021

Rijtest | Bentley Flying Spur

Hij wordt geleverd met een W12-motor, maar Wouter Karssen moest het met vier cilinders minder doen in de Bentley Flying Spur met V8-motor. ‘Een waanzinnige auto’, zegt hij in de rij-impressie.

De Porsche van je dromen komt uit Overijssel 46:53
vr 4 jun 2021

De Porsche van je dromen komt uit Overijssel

De Consumentenbond deed onderzoek naar auto-advertenties zonder BTW. Verder aandacht voor Winparts, de grootste webwinkel in auto-onderdelen. Wat is toch de magie van klassieke Porsches? En Wouter test de Ferrari Portofino M.

De Nederlandse autosport viert hoogtijdagen 47:33
vr 28 mei 2021

De Nederlandse autosport viert hoogtijdagen

Hoe betrouwbaar zijn tellerstanden van autos? Verder aandacht voor het veilig bergen van zwaar beschadigde elektrische autos. Robert Doornbos komt langs! En Meindert test de Toyota Mirai.