Winnaars Dutch Podcast Awards 2021

dutch-podcast-awards

De Dutch Podcasts Awards zijn weer uitgereikt! Ieder jaar organiseert radiozender BNR een verkiezing. Binnen acht categorieën wordt er een podcast als winnaar aangewezen, met een aparte prijs voor de allerbeste podcast en beste host.

De Deventer Mediazaak beste podcast

De absolute winnaar van de Dutch Podcast Awards is De Deventer Mediazaak geworden. Maker van de podcast, Annegriet Wietsma, ontving de prijs donderdag 28 oktober. De podcast De Deventer Mediazaak is gemaakt namens NPO Radio 1 en gaat over de moord op weduwe Wittenberg. Heeft de boekhouder of de klusjesman het gedaan? Beluister het in de podcast of bekijk de film die onlangs uitkwam.

Winnaars per categorie

In totaal zijn er verder negen categorieën samengesteld door BNR. Bekijk in onderstaand lijstjes welke podcasts er gewonnen hebben in de betreffende categorie:

Benieuwd naar bovenstaande podcast winnaars? Klik op de link om alle afleveringen te beluisteren.

Hoe worden de winnaars gekozen?

Het grote publiek kon de afgelopen periode online stemmen op 45 genomineerde podcasts (5 per categorie). Deze publiekstemmen telden voor 70% mee in de einduitslag. De overige 30% werd bepaald door een jury.

Auteur
Bram
En, wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook interessant

6 grappige Nederlandse Podcasts

6 grappige Nederlandse Podcasts

Laten we het vandaag hebben over een specifiek genre in de podcastwereld dat je altijd doet glimlachen, ongeacht de dag of het moment: grappige...

107: Aantekeningen uit het ondergrondse 3

Podtip #2: Onder Mediadoctoren

Wekelijks tipt Lieven Heeremans een podcast die de moeite waard is. Deze week: Podcast: Onder Mediadoctoren Aflevering: Afl 149: Vrouwen en...