Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Gemiddeld 3,6 gebaseerd op 51 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 51 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Totaal 101 afleveringen

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met ‘dt’) geholpen. Luisteraars vragen bijvoorbeeld over penibele familiezaken; hoe ga je bijvoorbeeld om met irritaties aan je kind? Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.

Al met al zit er weinig echte structuur in de Marc-Marie en Aaf Vinden iets podcast. De makers zeggen, zoals het in een podcast betaamd, echter precies wat ze willen. De makers zijn humoristisch en daardoor is het zeer vermakelijk om naar te luisteren. Iedere zaterdag verschijnt er een nieuwe podcast die ongeveer 35 minuten duurt. Veel luisterplezier!

Alcohol 25:06
za 3 dec 2022

Alcohol

Nieuwe aflevering! Alcohol. Dat alcohol schadelijk is, weten we allemaal. Voor jongeren onder de 18 geldt dat nog meer. Omdathersenen van jongeren nog volop in ontwikkeling zijn en alcohol die ontwikkeling remt. NIX18 is dusniet voor niks. Je kind niet laten drinken onder de 18 heeft nog meer voordelen voor de ontwikkeling van je kind. Daar lees je meer over op www.nix18.nl❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Verrassen (LIVE vanuit het Oempa Loempa hol) 52:17
za 26 nov 2022

Verrassen (LIVE vanuit het Oempa Loempa hol)

Nieuwe aflevering! Verrassingen. Het is onze honderdste aflevering, en we worden verrast met boodschappen van diverse Oempa Loempa-achtigen. Misschien krijgen we zelfs wel sterren. Over de aversie tegen verrassingen, surprisefeestjes en natuurlijk even Expeditie Robinson, ongerelateerd.We bespreken de roerige week en inductiefornuizen, operetta’s en statements, en sluiten af met het probleem van iemand die al dan niet verder moet met een leugen die hij op speeddate in de wereld heeft geholpen.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De afwas 49:38
za 19 nov 2022

De afwas

Nieuwe aflevering! De afwas. Over de gaatjes van het vergiet, afwassen voor een pluimpje en dingen twee keer teruggooien vanuit het afdroogstation. En natuurlijk over Tante Wil, die een belangrijke rol speelde in de afwas van de familie Huijbregts. De voormalige sterreporter van Privé heeft een nieuwe schrijfstijl die schreeuwerig te noemen is, we nemen onze bewogen week vol awards en aandacht door, en het probleem komt van iemand die op zoek is naar een relatie.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com🍿 Meld je vandaag nog aan en betaal de helft van de prijs op: www.skyshowtime.com/👩‍💼Vacatures bij de overheid, in het onderwijs en de zorg vind je bij Uitzendbureau Driessen💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Rugzakken 46:21
za 12 nov 2022

Rugzakken

Nieuwe aflevering! Rugzakken. Over het mysterie van de mini-rugzak, en dat andere mysterie: waarom hebben backpackers rugzakken? Ook komt de nieuwe look van Sophie Hermans aan bod, Taalmannetje doet zijn intrede in een Belgische supermarkt. Er is een shout-in in plaats van een shout-out, de Expeditie vliegt voorbij, en een vrouw die twijfelt of ze haar vriend moet meenemen op een personeelsreis.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com🍿 Meld je vandaag nog aan en betaal de helft van de prijs op: www.skyshowtime.com👩‍💼Vacatures bij de overheid, in het onderwijs en de zorg vind je bij Uitzendbureau Driessen💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Koffietijd 44:44
za 5 nov 2022

Koffietijd

Nieuwe aflevering! Koffietijd (het programma). Met het verscheiden van deze iconische show bespreken wij de eclectische combinaties van gasten, de creatie die Quinty Trustfull deze week droeg, en de aanwezigheid van leuke honden behind the scenes. In de Privé deze week een verhandeling over het woord koulo, Marc-Marie ontdekte zijn ware gevoelens over het fenomeen theeceremonie en heeft een filmtip, en Aaf ontpopt zich als een ware Debby Downer.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com🍿 Meld je vandaag nog aan en betaal de helft van de prijs op: www.skyshowtime.com/💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Horloges 53:14
za 29 okt 2022

Horloges

Nieuwe aflevering! Horloges. Een grote klok of een kleine, eentje van de Hema of een vintage Rolex, en of je er ooit op kijkt - en hoe je er subtiel op kijkt. Marc-Marie beleefde een avontuur op Marktplaats, Aaf ontdekte nieuwe dingen over haar hersenen, aardappelpartjes zijn geen frieten, Boris Johnsons kledingstijl werd bij Jinek verkeerd geanalyseerd, en we grijpen even terug naar die ene keer dat Marc-Marie niet mee mocht in het zweefvliegtuig. De roddelbladen brengen Harry Slinger en het probleem is van een vrouw met een kille schoonmoeder. De meningen over de oplossing zijn verdeeld!🏫Bestel nu een WRTS pakket met 30% korting van Marc-Marie en Aaf. ❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vazen 49:52
za 22 okt 2022

Vazen

Nieuwe aflevering! Vazen. In welke vazenfase zit je, en wat vindt de psycholoog van vazen? Bloemen in frisdrankflesjes, die voeding die je van de bloemist krijgt, vintage vazen: het is belangrijk dus we nemen het door. Net als Glennis Grace en haar duw, een vrouw met een likende vriend, de oorsprong van Rita Hovink en je Parijse portret laten tekenen bij wijze van betaalbare egoboost. En nog wat handige tips en anti-tips over films en series.🩲 Gebruik de code MMA25 voor 25% korting op je eerste order exclusief op Bamigo. Bamigo: bamboekleding voor mannen.🧥Met de code MMA krijgen de luisteraars €15 korting online of in de winkel. Deze code is geldig t/m 22 november.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Expeditie Robinson 48:47
za 15 okt 2022

Expeditie Robinson

Nieuwe aflevering! Expeditie Robinson. Over ratten, bananenthee, het voordeel van tv-kok zijn, en crash-afvallen. Over de wens om al dan niet mee te doen, en onze favoriete kandidaten van dit seizoen. Maar ook over de beeldhouwende frater Van den Berg uit Marc-Marie’s jeugd, de verdeling van haar over de wereldbevolking, Tineke Schouten en haar manus van alles, en de man die de Toppers jarenlang mocht kleden. Het probleem gaat over zwanger worden in de zorg. En er passeert ook een oude padvinder met een linnen tas.🏫 Squla is de leukste manier van leren voor kinderen. Nu €20 standaardkorting op een jaarlidmaatschap en €10 extra korting met de code MARCMARIEAAF. In totaal dus €30 korting!❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

WhatsApp 49:56
za 8 okt 2022

WhatsApp

Nieuwe aflevering! WhatsApp. De ergernis, de handigheid, een hartje dat uit een oog druipt… er is veel over te melden en dat doen we dan ook. Verder beschouwen we over de kwetsbaarheid van Olcay Gulsen, wordt de vraag gesteld waarom mensen bij Expeditie Robinson nooit tikkertje doen, proberen we te snappen wat ze bij de Grazia bedoelen met het woord warmtekou en zijn er kwesties over de rol van knuffelen in heteroseksuele seks. Het probleem komt van een vrouw met een buurvrouw die willekeurige tonen fluit.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets 🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com 💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!💚 Gezond leven moet wel leuk blijven. Ontdek wat je al goed doet en welke stap je nog kunt zettenmet de Totaalcheck.🛏️ Met de code mma10 krijg je 10% korting op het gehele assortiment van Matt Sleeps🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Efteling 50:11
za 1 okt 2022

De Efteling

Nieuwe aflevering! De Efteling. Marc-Marie bewaart warme herinneringen aan watergerelateerde attracties, Aaf aan de Eftelingkoks die iets heel speciaals deden. Over olifanten, rode neuzen, rijen en kleffe broodjes. Een kort uitstapje naar het verlangen om te beginnen met roken en drinken, Lucky King en Daphne Bunskoek, een seriemoordenaar in de avondwinkel, snobs die raps proberen te analyseren en een vrouw die naar een getrouwde fysio hunkert - en ons vraagt om versiertips.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets 🎥 YouTube📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com 💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!💚 Gezond leven moet wel leuk blijven. Ontdek wat je al goed doet en welke stap je nog kunt zetten met de Totaalcheck.🍳 Op www.uitgekookt.nl krijg je met de code Vinden-Iets naast de kennismakingsaanbieding 3+1 gratis ook 2 gratis desserst naar keuze👂 Luister hier naar de aflevering van Darmstad FM met Marc-Marie!🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.