Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Gemiddeld 3,6 gebaseerd op 52 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 52 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Totaal 114 afleveringen

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met ‘dt’) geholpen. Luisteraars vragen bijvoorbeeld over penibele familiezaken; hoe ga je bijvoorbeeld om met irritaties aan je kind? Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.

Al met al zit er weinig echte structuur in de Marc-Marie en Aaf Vinden iets podcast. De makers zeggen, zoals het in een podcast betaamd, echter precies wat ze willen. De makers zijn humoristisch en daardoor is het zeer vermakelijk om naar te luisteren. Iedere zaterdag verschijnt er een nieuwe podcast die ongeveer 35 minuten duurt. Veel luisterplezier!

Wolken 49:59
za 3 jun 2023

Wolken

Nieuwe aflevering! Wolken.Ze zien er heerlijk knuffelbaar uit, maar op het toneel leveren ze vooral verwondingen op. Ook schijnt Marc-Marie ineens mensenschuw te zijn en plaatst Isa een kritische noot bij de documentaire van Caroline Tensen.Geproduceerd door Tonny Media.📚 Met BookBeat geniet je van duizenden verhalen, probeer BookBeat 60 dagen gratis met de actiecode ‘marcmarieisa’🍼 Stagelopen bij Tonny Media? Bekijk de vacatures op de website.❤️ Instagram⭐️ TikTok🎥 YouTube📧 Mail ons🎧 Marc-Marie & Isa Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo, om de week op woensdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Metro 46:27
za 27 mei 2023

Metro

Nieuwe aflevering! Metro. Begrafenissen, vreemde metromensen: alle ervaringen worden gedeeld. En de moderne etiquette: ‘’Je vriend of vriendin date iemand waar je serieuze twijfels over hebt, mag je dit zeggen?Geproduceerd door Tonny Media.Stagelopen bij Tonny Media? Bekijk de vacatures op de website.❤️ Instagram⭐️ TikTok🎥 YouTube📧 Mail ons🎧 Marc-Marie & Isa Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo, om de week op woensdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Huizen 49:55
za 20 mei 2023

Huizen

Nieuwe aflevering! Huizen. Het geluid van schuivende meubels klinkt Isa als muziek in de oren. In de Elegance staat een liefdesverhaal vol sensatie, en: mag je een compliment met een compliment beantwoorden?🎧 Geproduceerd door Tonny Media.Stagelopen bij Tonny Media? Bekijk de vacatures op de website.❤️ Instagram⭐️ TikTok🎥 YouTube📧 Mail ons🎧 Marc-Marie & Isa Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo, om de week op woensdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Gewoontes 48:51
za 13 mei 2023

Gewoontes

Nieuwe aflevering! Gewoontes.Nagels bijten, koud douchen, altijd je tanden moeten poetsen… De ene gewoonte is gezonder dan de ander. Verder blijkt Isa tijdens een taxirit plotseling zwanger en spreekt Marc-Marie zijn liefde uit voor ‘Race Across the World’.🎧 Geproduceerd door Tonny Media.Stagelopen bij Tonny Media? Bekijk de vacatures op de website.❤️ Instagram⭐️ TikTok🎥 YouTube📧 Mail ons🎧 Marc-Marie & Isa Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo, om de week op woensdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Zondag 48:04
za 6 mei 2023

Zondag

Nieuwe aflevering! Zondag.De laatste (of eerste?) dag van de week begint met witbrood en eindigt met friet. Marc-Marie wordt in de steek gelaten door René Froger en Isa praat niet graag over zichzelf. Koop anders haar boek.🎧 Geproduceerd door Tonny Media.❤️ Instagram⭐️ TikTok🎥 YouTube📧 Mail ons🎧 Marc-Marie & Isa Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo, om de week op woensdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Trailer 01:28
di 2 mei 2023

Trailer

Marc-Marie Huijbregts en Isa Hoes verwonderen zich over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en moderne etiquette besproken. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.🎧 Geproduceerd door Tonny Media.❤️ Instagram⭐️ TikTok🎥 YouTube📧 Mail ons Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Geboorte 45:35
za 29 apr 2023

Geboorte

Nieuwe aflevering! Geboorte.De eerste podcast waarin Marc-Marie en Isa van alles vinden. Een soort geboorte dus. En laat dat nou nét het eerste thema zijn. Keizersnede, natuurlijk bevallen, de pijn, het ongemak, in een bad of droog op een bed. En wat heeft een bevalling met een bijenprik te maken? Verder hebben we het over Gavin (die van Gordon ja) en zijn we bij de geboorte van een nieuwe rubriek: moderne etiquette.🎧 Geproduceerd door Tonny Media.❤️ Instagram⭐️ TikTok🎥 YouTube📧 Mail ons🎧 Marc-Marie & Isa Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo, om de week op woensdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Afscheid 45:25
za 22 apr 2023

Afscheid

Lieve luisteraars,Jullie horen het waarschijnlijk al aan onze stemmen: dit is de laatste aflevering van ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’. Ja, je leest het goed: we stoppen ermee. We kijken met enorm veel plezier terug op ruim twee jaar podcasts maken en na ongeveer 150 afleveringen dingen vinden met elkaar, hebben we nu zin in nieuwe dingen. Maar geen paniek, jullie kunnen naar ons blijven luisteren (alleen niet meer samen). Ik, Aaf, ga een nieuwe podcast maken met Lies Visschedijk genaamd ‘Aaf en Lies lossen het wel weer op’. En ik, Marc-Marie, ga door met Isa Hoes onder de naam ‘Marc-Marie & Isa Vinden Iets’. Ook zullen we allebei op Podimo te vinden zijn. We, Aaf en Marc-Marie, hebben heel veel zin in deze nieuwe avonturen.We willen jullie bedanken voor alle luisteraarsuren en ingestuurde problemen. Jullie hebben ons enorm geïnspireerd en aangemoedigd. Voor nu is het tijd voor afscheid. We vertellen jullie er alles over in de aflevering van vandaag.Liefs en tot dan dan,Marc-Marie & Aaf❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo.🛋️ Bezoek een van de showrooms van Sofacompany in Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Gent of neem een kijkje op www.sofacompany.nl🎧 Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Geven is leven 46:56
za 15 apr 2023

Geven is leven

Nieuwe aflevering! Geven is leven. Ons thema werd geveild bij Serious Request, en dit is er uitgekomen: geven is leven, gekozen door Wim de Bundel. Het onverwachte thema leidt tot een lang gesprek over nieren, maar we raken ook aan de dochter van Boris Becker en het politiefuik waar John Ewbank in terecht kwam. Een brouillage met haar vader leidt tot het probleem van een luisteraar, en daar geven we advies over. Want geven is inderdaad leven.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo.🛏️ Met de code mma10 krijg je 10% korting op het gehele assortiment van Matt Sleeps🥾 Ben jij nou ook op zoek naar schoenen die echt iets voor je doen, shop dan nu met 15% korting in de nieuwe vanHaren zomercollectie* met de code MMA15.*m.u.v. de merken Nike, adidas, Puma, Fila, Skechers en Champion. Niet geldig in combinatie met andere acties.🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

IJskast 45:20
za 8 apr 2023

IJskast

Nieuwe aflevering! IJskast.Is het nou ijskast of koelkast, en wat doet dat er eigenlijk toe? En wat te denken van die enorme kisten met gehele dieren erin die Marc-Marie vroeger aantrof in Brabant? Hoe heten die? Enfin, genoeg om over te praten, inclusief de potjeszolder en het knagende idee dat je geen augurken in huis hebt. Aaf organiseerde een Kahootquiz met feministische inslag, Linda wil eindelijk praten over de overgang, de vloerverwarming bleek een sluipmoordenaar en het nieuwste recept uit de oude doos van Marc-Marie involveert curry en druiven.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets📧 marcmarieenaafvindeniets@gmail.com💙 Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo.🎧 Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.