F1 Aan Tafel

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van F1 Aan Tafel

Totaal 167 afleveringen

Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay’s praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via f1aantafel@grandprixradio.nl.

‘Bye bye Binotto’ | 2022 #48 40:56
ma 28 nov 2022

‘Bye bye Binotto’ | 2022 #48

Nu het 2022-seizoen ten einde is, wordt er al gekeken naar de races die we in 2023 gaan zien. Ook is dit de tijd in de Formule 1 waar de teambazen van hun troon gestoten kunnen worden. En Daniel Ricciardo wordt derde coureur bij Red Bull Racing. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Indy Dontje: coureur, 24 uur van Daytona winnaar en ondernemer. Jeroen Mul: coureur Lamborghini, host van F1 aan Tafel en technisch analist bij Grand Prix Radio. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vaarwel Vettel | 2022 #47 44:07
ma 21 nov 2022

Vaarwel Vettel | 2022 #47

Het Formule 1-seizoen zit erop. Afgelopen weekend vond de slotrace in Abu Dhabi plaats, die Max Verstappen de vijftiende overwinning van het seizoen opleverde. En Mick Schumacher en Nicholas Latifi wisten elkaar weer te vinden op de baan. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Rob van Someren: DJ bij Radio 10, politieman en groot Formule 1 liefhebber. Rick Winkelman: journalist, onder andere commentator van NASCAR en IMSA bij Ziggo Sport en groot Formule 1-liefhebber. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappens venijn verklaard | 2022 #46 43:14
ma 14 nov 2022

Verstappens venijn verklaard | 2022 #46

George Russell mag zich na de Grand Prix van Brazilië ook voegen bij de winnaars van een grand prix in de Formule 1. Max Verstappen reed niet de race die hij had gehoopt. En er kwamen dit weekend wat verhitte boordradio's langs. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Rob van Someren: DJ bij Radio 10, politieman en groot Formule 1 liefhebber. Olav Mol: Formule 1 commentator bij Grand Prix Radio. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

A Brazilian Max | 2022 #45 32:32
ma 7 nov 2022

A Brazilian Max | 2022 #45

Max Verstappen is niet blij met de sprintraces, waarvan er volgend seizoen extra veel op de planning staan. Stoffel Vandoorne heeft getekend als reservecoureur bij Aston Martin. En gaan we in de toekomst racen in Colombia? Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Corne Klijn: DJ NPO Radio 2 en 5, muzieksamensteller en groot MotoGP én Formule 1-liefhebber. Bas Schothorst: coureur, co-host vrije training Formule 1 bij Grand Prix Radio en ondernemer. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sky is the limit voor Max | 2022 #44 41:13
ma 31 okt 2022

Sky is the limit voor Max | 2022 #44

Een recordbrekende Max Verstappen flikte het weer in Mexico. De race wordt dan ook uitvoerig besproken, met onder andere het horrorweekend van Ferrari. En Mercedes had dit weekend goede hoop op een overwinning, maar de mislukte bandenstrategie veranderde alles. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Rachid Finge ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Jeroen van Inkel: DJ NPO Radio 2 en groot Formule 1-liefhebber. Olav Mol: Formule 1 commentator bij Grand Prix Radio. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Rachid Finge Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Max eert Mateschitz | 2022 #43 44:53
ma 24 okt 2022

Max eert Mateschitz | 2022 #43

Het constructeurskampioenschap is in Austin na een chaotische race gewonnen door Red Bull Racing. Wat betreft de budgetcap ligt het team nog wel onder vuur. En de klapper van Lance Stroll en Fernando Alonso blijft natuurlijk ook niet onbesproken. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Michael Bleekemolen: voormalig Formule 1-coureur en ondernemer Race Planet. Olav Mol: Formule 1 commentator bij Grand Prix Radio. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Wie zit waar in 2023’  | 2022 #42 35:23
ma 17 okt 2022

‘Wie zit waar in 2023’ | 2022 #42

Komend weekend is het tijd voor de Grand Prix van de Verenigde Staten, waar veel rookies te zien zijn in de eerste vrije training. Red Bull maakt in Austin kans op het constructeurskampioenschap en Mick Schumacher kan zomaar zijn zitje bij Haas behouden. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Coen Swijnenberg: radio DJ bij 538, host van de Lunchshow en groot Formule 1 liefhebber. Gijs van Lennep: voormalig Formule 1 coureur en, onder andere, winnaar van de 24 uur van Le Mans met Helmut Marko. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappen maakt belofte waar | 2022 #41 42:54
ma 10 okt 2022

Verstappen maakt belofte waar | 2022 #41

Na genoeg rekensommen is Max Verstappen dan echt uitgeroepen tot wereldkampioen, mede dankzij teamgenoot Sergio Pérez. Maar bij de andere coureurs was er ook genoeg actie, met onder andere een gevecht tussen Esteban Ocon en Lewis Hamilton. De stoelendans met Nyck de Vries en Pierre Gasly is ook eindelijk officieel. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Rob van Someren: DJ bij Radio 10, politieman en groot Formule 1 liefhebber. Olav Mol: Formule 1 commentator bij Grand Prix Radio. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

De sauna van Singapore | 2022 #40 43:34
ma 3 okt 2022

De sauna van Singapore | 2022 #40

De Grand Prix van Singapore is er weer eentje om uitgebreid over na te praten. Het drama begon voor Max Verstappen al tijdens de kwalificatie, en zette in de race door. Ook wordt er gesproken over de beruchte budgetcap, die Aston Martin en Red Bull vorig jaar overschreden zouden hebben. En gaat Nyck de Vries dan echt naar Alpha Tauri? Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Daarbij wordt in deze aflevering de winnaar van de geheel verzorgde reis voor twee personen naar de Grand Prix van Abu Dhabi bekend gemaakt. Erik Weijers: Head of Race Operations bij de Dutch Grand Prix. Olav Mol: Formule 1 commentator bij Grand Prix Radio. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Max’ missie | 2022 #39 38:40
ma 26 sep 2022

Max’ missie | 2022 #39

De Grand Prix van Singapore staat voor de deur en Max Verstappen heeft er alle vertrouwen in. Daarbij is de nieuwe Formule 1 kalender bekend gemaakt, inclusief een race in Monaco. En Yuki Tsunoda blijft, terwijl Nicholas Latifi volgend seizoen juist niet terug te zien is in de Formule 1. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Robin Frijns: coureur Formule E, DTM, winnaar 24 uur van Le Mans, voormalig Formule 1 testcoureur en wereldkampioen WEC. Michael Bleekemolen: voormalig Formule 1 coureur en ondernemer. Frans Verschuur: Vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.