F1 Aan Tafel

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van F1 Aan Tafel

Totaal 195 afleveringen

Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay’s praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via f1aantafel@grandprixradio.nl.

Verstappen behoudt vertrouwen | 2023 #38 42:58
ma 18 sep 2023

Verstappen behoudt vertrouwen | 2023 #38

Carlos Sainz won afgelopen weekend de Grand Prix van Singapore. Liam Lawson pakte in Singapore zijn eerste punten in de Formule 1. Aankomend weekend staat de Grand Prix van Japan op het programma. Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen Presentator Mattie Valk Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio Olav Mol Voormalig teambaas van Jos Verstappen Frans Verschuur Radio dj Jeroen van Inkel Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Max Verstappen versus Michael Schumacher | 2023 #37 36:48
ma 11 sep 2023

Max Verstappen versus Michael Schumacher | 2023 #37

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Singapore op het programma. Volgens Helmut Marko moet Toto Wolff zich maar eens op zijn eigen team gaan focussen. Kan Sebastian Vettel de Formule 1 milieuvriendelijker maken? Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen - Presentator Ruud Hendriks- Eigenaar van Nederlands grootste raceteam Bas Koeten- Radio dj en Formule 1-liefhebber Corné Klijn- Dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappen. Tien met een griffel | 2023 #36 39:19
ma 4 sep 2023

Verstappen. Tien met een griffel | 2023 #36

Max Verstappen won in Italië zijn tiende Grand Prix op rij. Tijdens de kwalificatie reden alle coureurs verplicht op de harde banden in Q1, op de medium banden in Q2 en op de zachte banden in Q3. Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen - Presentator Mattie Valk- Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio Olav Mol- Voormalig teambaas van Jos Verstappen Frans Verschuur- Fabriekscoureur bij Lamborghini Jeroen Mul Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

De tranen van Verstappen | 2023 #35 48:36
ma 28 aug 2023

De tranen van Verstappen | 2023 #35

Max Verstappen won de Grand Prix van Nederland. Lewis Hamilton denkt dat hij met een andere strategie had kunnen winnen. Aankomend weekend staat de Grand Prix van Italië op het programma. Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen Presentator Mattie Valk Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio Olav Mol Voormalig Formule 1-coureur Michael Bleekemolen Dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

F1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 Special | 2023 #34 49:14
ma 21 aug 2023

F1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 Special | 2023 #34

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Nederland op het programma.  In deze speciale aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, ontvangt Toine van Peperstraten vijf spraakmakende gasten. Vanaf CM.com Circuit Zandvoort - Presentator Toine van Peperstraten- Algemeen directeur CM.com Circuit Zandvoort Robert van Overdijk- Directeur Heineken Formule 1 Dutch Grand Prix Norbert Chavalier- Wethouder Zandvoort Formule 1 Jan Jaap de Kloet- Voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers- Dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Zandvoort prooi voor Verstappen | 2023 #33 34:09
ma 14 aug 2023

Zandvoort prooi voor Verstappen | 2023 #33

Lewis Hamilton blijft hoogstwaarschijnlijk de komende jaren bij het team van Mercedes. Helmut Marko beweert dat Max Verstappen in iedere auto pole position kan pakken. Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen Presentator Toine van Peperstraten Voormalig Formule 1-coureur Gijs van Lennep Coureur en winnaar van de 24 uur van Daytona Indy Dontje Coureur en ondernemer Bas Schothorst Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappen jaagt door | 2023 #32 34:55
ma 7 aug 2023

Verstappen jaagt door | 2023 #32

In de zomerstop is het tijd om terug te blikken op de eerste seizoenshelft. Wat mogen teams allemaal doen tijdens de zomerstop? Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen Presentator Toine van Peperstraten Directeur Verstappen Travel en Verstappen Merchandise Roger Hermans Voormalig teambaas van Jos Verstappen Frans Verschuur Teammanager bij Van Amersfoort Racing Daniëlle Geel Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

De overmacht van Max | 2023 #31 34:06
ma 31 jul 2023

De overmacht van Max | 2023 #31

Max Verstappen won de Grand Prix van België. Was de sprint afgelopen weekend een succes? Wie wordt de nieuwe teambaas van Alpine? Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen Presentator Toine van Peperstraten Voormalig Formule 1 team eigenaar Victor Muller Voormalig teambaas van Jos Verstappen Frans Verschuur Voormalig wielrenner Niki Terpstra Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappen blijft verbazen | 2023 #30 36:41
ma 24 jul 2023

Verstappen blijft verbazen | 2023 #30

Max Verstappen was ongenaakbaar, maar is geen fan van het nieuwe kwalificatieformat.  Het optreden van Daniel Ricciardo heeft Nyck de Vries al bijna doen vergeten. Allemaal mooie onderwerpen die presentator Olav Mol bespreekt met drie interessante gasten. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijks podcast van Grand Prix Radio. Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen Presentator Olav Mol Voormalig F1-coureur en ondernemer Michael Bleekemolen Coureur bij Lamborghini en technisch analist bij Grand Prix Radio Jeroen Mul Oud-teambaas Frans Verschuur  Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Max Verstappen deelt tik uit | 2023 #29 34:01
ma 17 jul 2023

Max Verstappen deelt tik uit | 2023 #29

Daniel Ricciardo neemt het stoeltje van Nyck de Vries bij AlphaTauri over. Aankomend weekend staat de Grand Prix van Hongarije op het programma. Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen Presentator Toine van Peperstraten Coureur en ondernemer Meindert van Buuren Sportverslaggever bij Omroep Fryslân en Formule 1-magazine Linda Vermeeren Dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.