F1 Aan Tafel

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van F1 Aan Tafel

Totaal 138 afleveringen

Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay’s praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via f1aantafel@grandprixradio.nl.

‘Max is Miami’ | 2022 #19 37:00
ma 9 mei 2022

‘Max is Miami’ | 2022 #19

Max Verstappen wist het Maximale te behalen in Miami. Veel bekende wereldsterren waren er te vinden op het Miami International Autodrome, er waren Disney achtige-taferelen, een nep-haven en American Football-helmen bij de podiumceremonie. De beste helm van het weekend was de basketbal-helm van Lando Norris. Uiteraard blijft het nieuwe circuit ook niet onbesproken. Dat en nog meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt op het terras van The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. - Humberto Tan: Radio- en televisiepresentator en F1-liefhebber. - Olav Mol, F1-presentator bij Grand Prix Radio.  - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte.  Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Mercedes moet niet janken’ | 2022 #18 35:31
ma 2 mei 2022

‘Mercedes moet niet janken’ | 2022 #18

Lukt het Max Verstappen om zijn goede vorm uit Imola mee te nemen naar Miami en wat zijn de verwachtingen van de nieuwe baan? Ook komt het hele porpoising-probleem van Mercedes uitgebreid aan bod. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. - Michael Bleekemolen: voormalig F1-coureur en ondernemer Race Planet. - Gijs van Lennep, voormalig F1-coureur en Le Mans-winnaar, samen met Helmut Marko en Jacky Ickx - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte.  Presentatie: Jeroen Mul Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Maximale score voor Verstappen | 2022 #17 44:07
ma 25 apr 2022

Maximale score voor Verstappen | 2022 #17

Max Verstappen sloeg hard toe in Italië waar Charles Leclerc kostbare punten verspeelde. Lewis Hamilton werd op een ronde gezet door diezelfde Verstappen en Mercedes-teambaas Toto Wolff die met excuses komt over de boordradio. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  - Toine van Peperstraten: F1-liefhebber en presentator bij ESPN, Radio 1 en Radio Veronica - Olav Mol: F1-commentator bij Grand Prix Radio - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte.  Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Verstappen heeft geen keuze’ | 2022 #16 37:40
ma 18 apr 2022

‘Verstappen heeft geen keuze’ | 2022 #16

Hebben Max Verstappen en Red Bull hun zaken weer enigszins op orde voor het sprintweekend in Imola? Hoe vergaat het Mercedes intussen? Er wordt vooruitgeblikt naar komen raceweekend in Italië. Ook Olav Mol komt met een bijdrage vanuit Spanje. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  - Nance Coolen, Zangeres van Twenty 4 Seven, tv-presentatrice en Formule 1-liefhebber. - Bas Schothorst, coureur, co-host Formule 1 vrije trainingen bij Grand Prix Radio en ondernemer. - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte. - Presentatie: Jeroen Mul Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Max is machteloos | 2022 #15 42:07
ma 11 apr 2022

Max is machteloos | 2022 #15

Kan Max Verstappen de titel vergeten na twee uitvalbeurten in drie races? Leclerc staat inmiddels op ruime afstand met 46 punten voorsprong. De race in Melbourne wordt besproken en er wordt ook vooruitgekeken naar Imola. Wat vast staat is dat er werk aan de winkel is voor Red Bull. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  - Olav Mol, F1-commentator van Grand Prix Radio - Jack Plooij, media reporter van Grand Prix Radio - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte en analist bij de voor- en nabeschouwingen op Grand Prix Radio. - Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Hamilton gaat stoppen’ | 2022 #14 39:13
ma 4 apr 2022

‘Hamilton gaat stoppen’ | 2022 #14

Het gewicht van de auto van Max Verstappen, de mentale problemen van Lewis Hamilton en de twijfels over de DRS-regelgeving. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit de Harbour Club in Vinkeveen met als gasten: – Rolf Meter, regisseur van F1-programma’s  – Indy Dontje, coureur, winnaar 24 uur van Daytona – Jeroen Mul:Lamborghini coureur en Formule 1 analist bij Grand Prix Radio – presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Het gaat om Max en Charles dit jaar | 2022 #13 36:53
ma 28 mrt 2022

Het gaat om Max en Charles dit jaar | 2022 #13

Max Verstappen reed op z’n tandvlees om Charles Leclerc van de overwinning af te houden. Na veertig ronden begon een spannend gevecht om de eerste plek op het Jeddah Corniche Circuit in Saoedi-Arabie en na een bloedstollende inhaalmanoeuvre vlak voor het einde won Max uiteindelijk de race. Red Bull Racing-teambaas Christian Horner vatte het als volgt samen: “Het seizoen 2022 is begonnen!” Dit en nog veel meer komt aan bod in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel. Mattie Valk bespreekt de actualiteiten en nog veel meer met bijzondere gasten in The Harbour Club in Vinkeveen. - Olav Mol, F1-commentator van Grand Prix Radio  - Jack Plooij, media reporter van Grand Prix Radio  - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte en analist bij de voor- en nabeschouwingen op Grand Prix Radio. - Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Valse start van Verstappen | 2022 #12 38:08
ma 21 mrt 2022

Valse start van Verstappen | 2022 #12

Max Verstappen’s eerste podium van het seizoen ging in rook op, Sergio Pérez volgde vrijwel direct daarna met een motor die afsloeg en Hamilton was lachende derde. Ferrari is helemaal terug van weggeweest met een eerste en tweede plek op het podium. Daarover gaat het in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel. Mattie Valk bespreekt de actualiteiten en nog veel meer met bijzondere gasten in The Harbour Club in Vinkeveen.- Olav Mol, F1-commentator van Grand Prix Radio  - Ronald Molendijk, DJ én muziekdeskundige en groot Ferrari-fan  - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte. - Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Red Bull raakt Mercedes | 2022 #12 32:33
ma 14 mrt 2022

Red Bull raakt Mercedes | 2022 #12

Max Verstappen was de snelste tijdens de testdagen in Bahrein en was cynisch over de underdog-positie van Mercedes. Helmut Marko kon er wel om lachen. De spiegels, sidepods én het niet aanwezig zijn van Lewis Hamilton voor het maken van een groepsfoto tegen de oorlog. Daarover gaat het in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel. Mattie Valk bespreekt de actualiteiten en nog veel meer met wederom spraakmakende gasten in The Harbour Club in Vinkeveen. - Olav Mol, F1-commentator bij Grand Prix Radio die nét terug is uit Bahrein waar hij verslag heeft gedaan van de testdagen. - Rudy van Buren, coureur, simcoureur bij Team Redline én beste simcoureur van 2017, aanwezig aan tafel. - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte. - Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappen verrast vriend en vijand | 2022 #10 35:36
ma 7 mrt 2022

Verstappen verrast vriend en vijand | 2022 #10

Max Verstappen tekent een contract voor maar liefst vijf jaar bij Red Bull. Haas neemt drastische besluiten omtrent Nikita Mazepin en Toto Wolff gooit weer olie op het vuur met allerlei uitspraken. Daarover gaat het in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel. Mattie Valk bespreekt de actualiteiten en nog veel meer met wederom spraakmakende gasten in The Harbour Club in Vinkeveen. - Michael Bleekemolen: voormalig F1-coureur en ondernemer Race Planet. - Niki Terpstra: wielrenner én Formule 1-liefhebber - Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte. - Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.