F1 Aan Tafel

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van F1 Aan Tafel

Totaal 151 afleveringen

Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay’s praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via f1aantafel@grandprixradio.nl.

Nederlandse Donkervoort en F1 | 2022 #32 41:52
ma 8 aug 2022

Nederlandse Donkervoort en F1 | 2022 #32

Ondanks de zomerstop zitten de heren van F1 aan Tafel niet stil. Zo wordt er gepraat over de rommel bij Alpine, de eerste helft van het seizoen en ook Mattia Binotto komt uitvoerig ter sprake. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Jeroen Mul ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Victor Muller: voormalig Formule 1-eigenaar en ondernemer, onder andere bekend van automerken als Spyker en Saab. Denis Donkervoort: staat aan het roer bij Donkervoort Automobielen én coureur bij dit mooie merk.  En onze vaste waarde, Frans Verschuur. Presentatie: Jeroen Mul Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Max spint en wint | 2022 #31 38:29
ma 1 aug 2022

Max spint en wint | 2022 #31

Het was een enerverende race in Hongarije op de Hungaroring. Er wordt dan ook uitvoerig gesproken over de misser van Ferrari, Mercedes die op de weg terug lijkt te zijn en de mooie overwinning van Max Verstappen. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Jeroen Mul ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Bas Schothorst: Coureur, co-host vrije training Formule 1 bij Grand Prix Radio en ondernemer Olav Mol: Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio En onze vaste waarde, Frans Verschuur. Presentatie: Jeroen Mul Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappen versterkt voorsprong | 2022 #30 37:49
ma 25 jul 2022

Verstappen versterkt voorsprong | 2022 #30

Wederom een uitvalbeurt voor Charles Leclerc dit weekend tijdens de Grand Prix van Frankrijk. De communicatie tussen Carlos Sainz en zijn team verloopt niet vlekkeloos. Ook komen Red Bull en Mercedes aan bod, met een zenuwslopend gevecht tussen Sergio Pérez en George Russell. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Rachid Finge ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Koen Bakker: Formule 1-commentator eerste vrije training bij Grand Prix Radio en redacteur bij onder andere F1 aan Tafel. Olav Mol: Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio. En de vaste waarde van de podcast, Frans Verschuur. Presentatie: Rachid Finge Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Max breekt records | 2022 #29 37:11
ma 18 jul 2022

Max breekt records | 2022 #29

Een nieuw raceweekend in Frankrijk staat voor de deur. Max Verstappen zal hier het record van meest aantal races bij Red Bull Racing verbreken, dat hij momenteel nog moet delen met Mark Webber. De toekomst van Sebastian Vettel is met een aflopend contract onzeker en Lando Norris spreekt zich uit over de sprintraces. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Indy Dontje: coureur, 24 uur van Daytona-winnaar en ondernemer. Meindert van Buuren: coureur én ondernemer. Lambert Timmers: eigenaar GP Ticket (verzorgen reizen naar Formule 1 grands prix). Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Ferrari on fire’ | 2022 #28 41:49
ma 11 jul 2022

‘Ferrari on fire’ | 2022 #28

Voor de Grand Prix van Oostenrijk had iedereen hoge verwachtingen van Verstappen, maar door de hoge bandenslijtage kon Verstappen het niet waar maken. Leclerc weet hem gemakkelijk op zijn plek te zetten, maar ziet zijn teamgenoot Sainz uitvallen. De hoeveelheid pech van Carlos Sainz wordt dan ook uitvoerig besproken. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Gijs van Lennep: Voormalig Formule 1-coureur en winnaar 24 uur van LeMans met Helmut Marko. Jeroen Mul: Coureur Lamborghini, host F1 aan Tafel en Technisch analist bij Grand Prix Radio. Bas Schothorst: Coureur, co-host vrije trainingen Formule 1 bij Grand Prix Radio en ondernemer.  Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijk See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘De harde waarheid van Silverstone’ | 2022 #27 40:57
ma 4 jul 2022

‘De harde waarheid van Silverstone’ | 2022 #27

Silverstone lijkt voor nu de meest spectaculaire race van dit seizoen. Er wordt dan ook uitgebreid teruggeblikt op de crash van de eerste ronde. Daarbij blijft de herstart niet onbesproken. En natuurlijk de race van Verstappen, die werd verpest door een stukje carbon. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Michael Bleekemolen: voormalig Formule 1-coureur en ondernemer Race Planet. Olav Mol: Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio. En onze vaste waarde, Frans Verschuur. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Verstappen afhankelijk van updates | 2022 #26 36:16
ma 27 jun 2022

Verstappen afhankelijk van updates | 2022 #26

Red Bull heeft aangegeven dit seizoen alleen nog kleine updates mee te nemen, dus geen grote pakketten meer voor het team. Inflatie zorgt voor problemen rondom de budgetcap en de toekomst van Nicholas Latifi staat op losse schroeven. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Robert van Overdijk: algemeen directeur CM.com Circuit Zandvoort. Indy Dontje: coureur, 24 uur van Daytona-winnaar en ondernemer. En onze vaste waarde, Frans Verschuur. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Verstappen in topvorm’ | 2022 #25 37:44
ma 20 jun 2022

‘Verstappen in topvorm’ | 2022 #25

Tijdens de Grand Prix van Canada is er met de wisselvallige omstandigheden weer genoeg gebeurd. Max Verstappen vergroot met de overwinning zijn voorsprong in het kampioenschap. Ook de mislukte pitstops en de toekomst van Oscar Piastri komen aan bod. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Rob van Someren: DJ Radio 10 Somertijd en Formule 1-liefhebber. Olav Mol: Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio. En onze vaste waarde, Frans Verschuur. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Lewis dramaqueen | 2022 #24 35:12
ma 13 jun 2022

Lewis dramaqueen | 2022 #24

Het slechte weekend van Ferrari gaat het team niet in de koude kleren zitten. Maar er is nog meer gebeurd in Bakoe: wederom een overwinning voor Max Verstappen en de Mercedes stuitert erger dan ooit. Ook wordt de toekomst van Nicholas Latifi in twijfel gebracht. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Rolf Meter: Formule 1-programma regisseur. Olav Mol: F1-commentator bij Grand Prix Radio. En onze vaste waarde, Frans Verschuur. Presentatie: Mattie Valk Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Record voor Max Verstappen | 2022 #23 39:43
ma 6 jun 2022

Record voor Max Verstappen | 2022 #23

Het stratencircuit van Baku, wat altijd een spektakel is, staat weer op de planning. Daar kan Max Verstappen een recordaantal podiums voor Red Bull scoren. Ook wordt er volop gespeculeerd over de circuits die we in 2023 gaan zien. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Jeroen Mul ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten. Rob Steltman: cameraman en commentator bij Ziggo Sport. Bas Schothorst: coureur, co-host vrije trainingen Formule 1 bij Grand Prix Radio en ondernemer. En onze vaste waarde, Frans Verschuur. Presentatie: Jeroen Mul Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. See omnystudio.com/listener for privacy information.