Gloeiende wangen en rode oortjes – de beste erotische podcasts!

erotische-podcasts

Let’s make it hot in here. Hoe heerlijk is het om weg te dromen terwijl je naar een erotisch verhaal luistert – want, er is zoveel meer dan just porn(hub). Podcasts veroveren in een sneltreinvaart ons medialandschap en ook websites met content over seks(ualiteit) kunnen niet meer achterblijven. Van gênante, grappige verhalen die vooral heel herkenbaar zijn, tot hete sexstories – wij tippen je erotische podcasts en luisterverhalen!

LotteLust

LotteLust is een platform (veelal voor de dames) die je misschien kent van porna, seks- en relatietips. Sinds vorig jaar worden er op LotteLust erotisch geschreven verhalen in samenhang met audio gedeeld. Soms romantisch, soms kinky- maar altijd honderd procent sexy. Hete avontuurtjes die uitgebreid verteld worden: “Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd uit en trekt mijn bh onder mijn borsten. Hij trekt aan mijn tepels om ze nog harder te maken dan ze al waren”, zoals dit, vertelt door een vrouwelijke, zwoele stem. Ook de moeite waard: is de 10-delige podcastreeks ‘De Escorte’. Check hier alle afleveringen van de LotteLust podcast.

Rouze

De dames van Rouze (gezien in tv-programma Dragons’ Den) zijn dit jaar begonnen met het publiceren van sexy luisterverhalen. Het zijn plagerig en romantisch, prikkelend en spannend, maar vaker gewoon heel opwindende podcasts. Zoals het verhaal van Rox. Ze is al lange tijd samen met haar lieve man en de spanning is op seksueel gebied wel een beetje weggevaagd. Rox wil zich nog één keer een seksueel wezen voelen en gaat experimenteren, met yes: een heerlijke, gespierde gigolo. “Zo een type ben ik eigenlijk helemaal niet”, zegt ze zenuwachtig terwijl de gigolo voor haar neus staat. Hij sust haar stil. “Trek je jas uit en ga lekker zitten”. Hij maakt haar kalm, en niet alleen kalm. De boel spiced op en jij wordt meegezogen in het avontuur. Dit en veel meer sexy verhalen luister je op Rouze.nl. “Want je comfortabel genoeg voelen om te experimenteren, je uit te spreken, je over te geven en de leiding te nemen leidt tot een rijker seksueel leven. Alleen of met een ander”, schrijft Rouze. De verhalen zijn niet gratis, maar hé, voor wat spannends van kwaliteit moet je soms wat over hebben. Probeer het een week en beluister 3 verhalen helemaal gratis.

Dirty Little Secrets

Elke week wordt op VIVA.nl een seks avontuur gedeeld door een lezeres. Waargebeurd, súper spannend maar, anoniem natuurlijk. Van een eerste intieme ervaring met een andere vrouw seks tijdens de kerstborrel op kantoor. Niets is te gek want elk geheim wordt open en bloot in deze podcast gedeeld. Soms is het vooral heel grappig en herkenbaar, soms zijn onderbuik kriebels gegarandeerd met deze erotische verhalen. Zet je koptelefoon maar snel op en beluister alle Dirty Little Secrets.

Rode Oortjes Radio

Opwindende verhaaltjes in Rode Oortjes Radio worden ingesproken door bekende sensuele stemmen zoals Bobby Eden en Birgit Schuurman. Nou, als dat geen sexy time betekent. Zoals een avontuurtje tijdens een spannende ontmoeting in de lobby van het hotel en escapades in het museum. Want hoezo zou kunst saai zijn? In ieder geval niet als je er na sluitingstijd in een museum opgesloten zit… De podcast is een idee van radio-dj Frank van der Lende en de teksten zijn geschreven door schrijver Caroline van Keeke. De makers fluisteren je toe: “de handjes mogen gerust onder de dekens”.

EasyToys – Erotische Verhalen

EasyToys, het bedrijf achter de seks speeltjes en lingerie, is ook een erotische podcast begonnen met erotische verhalen. Met wat sluikreclame erin verwerkt, een aangename podcast om je een paar minuten mee te vermaken. Iedere week verschijnt een nieuwe afleveringen.

Man, man, man de podcast kletst over seks 

Geen erotisch verhaaltje, maar wel enorm hilarische en herkenbare anekdotes. Geen hele podcast, maar één specifieke aflevering. Past niet helemaal in dit lijstje thuis, maar toch konden wij ons niet weerhouden om dit met jullie te delen: Man, Man, Man de podcast, met de aflevering ‘seks’. Gieren! Hoe de mannen uitgebreid hun seksleven op tafel gooien. Over hun eerste keer, waar de een super superzenuwachtig was en de ander binnen no time klaarkwam. Over dat de een eigenlijk soms liever puur intimiteit wil in plaats van echt seks (lees: penetratie) en waarom dat helemaal niet raar is. Over met jezelf spelen en hoe goede minnaar de mannen zich tussen de lakens vinden. Mannen en seks dus. Aanradertje!

Het podcast-aanbod is immens. Toch kan het zijn dat je een podcast mist die absoluut hier thuishoort. Laat het ons weten en who knows staat de podcast binnenkort in dit lijstje.

Auteur
Sien
En, wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment

Ook interessant

6 grappige Nederlandse Podcasts

6 grappige Nederlandse Podcasts

Laten we het vandaag hebben over een specifiek genre in de podcastwereld dat je altijd doet glimlachen, ongeacht de dag of het moment: grappige...

107: Aantekeningen uit het ondergrondse 3

Podtip #2: Onder Mediadoctoren

Wekelijks tipt Lieven Heeremans een podcast die de moeite waard is. Deze week: Podcast: Onder Mediadoctoren Aflevering: Afl 149: Vrouwen en...