LotteLust

Gemiddeld 3,1 gebaseerd op 32 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 32 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van LotteLust

Totaal 108 afleveringen

Podcast by LotteLust

Sexy verhaal: Een sexy geheim 07:58
wo 22 jun 2022

Sexy verhaal: Een sexy geheim

Op zijn gezicht siert een brede en ondeugende glimlach terwijl hij de Satisfyer Panty Vibrator omhoog houdt. Ik lach kort en probeer me voor te stellen hoe dat zou zijn tijdens een stapavond met vrienden. Gelijk schieten er beelden door mijn hoofd van mijn verhitte lijf op de dansvloer, heupwiegend en met speelse trillingen in mijn string. Dit verhaal is gesponsord door EasyToys.

Sexy verhaal: Filmavond 09:59
vr 27 mei 2022

Sexy verhaal: Filmavond

Wat zenuwachtig knik ik. Ik heb inderdaad iets leuks besteld. Ik had nieuw glijmiddel van EasyToys nodig en kon de Fun Factory BE.ONE Vinger Vibrator ‘te laten liggen’. Ik had nog nooit zoiets gezien, het maakte me zó nieuwsgierig. Deze podcast is gesponsored door EasyToys

Sexy verhaal: Jack Is Back, deel 2 – Esther 04:11
vr 22 apr 2022

Sexy verhaal: Jack Is Back, deel 2 – Esther

“Doorgaan of even bijkomen?” vraagt hij zachtjes. “Bijkomen.” fluister ik. Hij staat op en komt bij me liggen. Hij kijkt me aan terwijl hij met mijn haar speelt, en ik hem zachtjes over zijn arm kriebel met mijn nagels. “Dit was zo intens.” zegt hij. Ik kijk Jack aan en glimlach verlegen. “Mag ik zo weer verder?” vraagt hij.

Sexy verhaal: Solo 04:57
vr 22 apr 2022

Sexy verhaal: Solo

Eindelijk is het zo ver! MyMagicWand is net thuisbezorgd. Met de doos in mijn hand ren ik opgewonden de trap op richting mijn slaapkamer. Enthousiast ga ik op mijn bed zitten en open de verpakking. Dit verhaal is gesponsored door EasyToys.nl.

Sexy verhaal: Jack Is Back – Esther 07:09
wo 20 apr 2022

Sexy verhaal: Jack Is Back – Esther

Ik voel een kleine kriebel als ik geheel onverwachts ineens weer een berichtje krijg van Jack. Zo’n twee jaar geleden wist Jack me te verleiden met zijn zwoele stem, maar legde het, helaas voor mij, kort daarna weer bij met zijn ex. Ik ben benieuwd wat hij nu te vertellen heeft. “Zou hij inmiddels echt single zijn?” vraag ik me af.

Sexy verhaal: Een heet bad 07:43
ma 28 mrt 2022

Sexy verhaal: Een heet bad

Wanneer hij dan eindelijk zijn boxershort op de grond laat vallen voel ik hoe er steken van verlangen door mijn lijf schieten. Dit verhaal is gesponsored door EasyToys.

Sexy verhaal: Een Real Life Magic Mike 08:47
wo 16 mrt 2022

Sexy verhaal: Een Real Life Magic Mike

"Hij is zo groot geschapen dat het te intens is om tijdens de penetratie aan mijn clit te zitten." Dit verhaal is geschreven en ingesproken door Esther.

Sexy verhaal: De verrassing 07:02
vr 25 feb 2022

Sexy verhaal: De verrassing

Deze podcast is gesponsord door EasyToys.nl.

Sexy verhaal: Kantoorgeheimen 13:41
wo 23 feb 2022

Sexy verhaal: Kantoorgeheimen

“Wat nou als wij heel goed een geheim kunnen bewaren?” zegt hij, bijna fluisterend. “Je wilt niet weten hoe goed ik geheimen kan bewaren”, zeg ik, bijna een beetje hees. Hij moest eens weten hoe graag ik hem nu wil bespringen. Ik kijk naar zijn warme bruine ogen. Dan verplaats ik nogmaals mijn ogen naar zijn mooie lippen, zacht en zo uitnodigend. Weer kom ik terug bij zijn ogen. “Ik wil heel graag weten hoe goed jij een geheim kan bewaren”, zegt hij wat harder. Hij opent zijn mond een beetje en ik lijk de lust te zien in zijn ogen. Hij legt zijn hand onder mijn kin, met zijn duim onder mijn onderlip trekt hij mijn gezicht naar zich toe. Dan gebeurt het. Ik voel zijn lippen op de mijne. De lippen van mijn prachtige manager, mijn prachtige manager van 7 jaar ouder, waarover ik tig keer heb gefantaseerd.

Sexy verhaal: Cocktails en sixpacks in Tulum (Esther) 10:25
wo 16 feb 2022

Sexy verhaal: Cocktails en sixpacks in Tulum (Esther)

"My name is Magdiel by the way, but people call me Maggie." Ik schud zijn hand en stel me voor. "Ben je op vakantie?" vraagt hij in het Engels. Ik vertel over de reis die Anne en ik gemaakt hebben en dat we de laatste dagen in Tulum zijn om lekker te chillen.