LotteLust

Gemiddeld 3,1 gebaseerd op 36 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 36 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van LotteLust

Totaal 111 afleveringen

Podcast by LotteLust

Sexy verhaal – Onze favoriet – LotteLust 08:06
wo 28 sep 2022

Sexy verhaal – Onze favoriet – LotteLust

'Hey lieverd.’ Zijn stem klinkt zacht door de slaapkamer. Voorzichtig doe ik mijn ogen open. Ik was eigenlijk al even weggedommeld, maar zijn aanwezigheid wekt mijn aandacht. Dit verhaal is gesponsord door EasyToys.nl.

Sexy verhaal: Mini Avontuur 07:11
wo 31 aug 2022

Sexy verhaal: Mini Avontuur

‘Lekker hé?!’ roept ze boven de muziek uit, ‘om weer op een festival te staan.’ De muziek dreunt hard door mijn lijf heen. Met de grootste glimlach die ik ooit heb gezien staat mijn vriendin me aan te gapen. Dit verhaal is gesponsord door EasyToys.nl.

Sexy verhaal: Pretpakket 07:47
vr 22 jul 2022

Sexy verhaal: Pretpakket

Dit verhaal is gesponsord door EasyToys.nl. Nu besteld, binnen 1 werkdag discreet bezorgd.

Sexy verhaal: Een sexy geheim 07:58
wo 22 jun 2022

Sexy verhaal: Een sexy geheim

Op zijn gezicht siert een brede en ondeugende glimlach terwijl hij de Satisfyer Panty Vibrator omhoog houdt. Ik lach kort en probeer me voor te stellen hoe dat zou zijn tijdens een stapavond met vrienden. Gelijk schieten er beelden door mijn hoofd van mijn verhitte lijf op de dansvloer, heupwiegend en met speelse trillingen in mijn string. Dit verhaal is gesponsord door EasyToys.

Sexy verhaal: Filmavond 09:59
vr 27 mei 2022

Sexy verhaal: Filmavond

Wat zenuwachtig knik ik. Ik heb inderdaad iets leuks besteld. Ik had nieuw glijmiddel van EasyToys nodig en kon de Fun Factory BE.ONE Vinger Vibrator ‘te laten liggen’. Ik had nog nooit zoiets gezien, het maakte me zó nieuwsgierig. Deze podcast is gesponsored door EasyToys

Sexy verhaal: Jack Is Back, deel 2 – Esther 04:11
vr 22 apr 2022

Sexy verhaal: Jack Is Back, deel 2 – Esther

“Doorgaan of even bijkomen?” vraagt hij zachtjes. “Bijkomen.” fluister ik. Hij staat op en komt bij me liggen. Hij kijkt me aan terwijl hij met mijn haar speelt, en ik hem zachtjes over zijn arm kriebel met mijn nagels. “Dit was zo intens.” zegt hij. Ik kijk Jack aan en glimlach verlegen. “Mag ik zo weer verder?” vraagt hij.

Sexy verhaal: Solo 04:57
vr 22 apr 2022

Sexy verhaal: Solo

Eindelijk is het zo ver! MyMagicWand is net thuisbezorgd. Met de doos in mijn hand ren ik opgewonden de trap op richting mijn slaapkamer. Enthousiast ga ik op mijn bed zitten en open de verpakking. Dit verhaal is gesponsored door EasyToys.nl.

Sexy verhaal: Jack Is Back – Esther 07:09
wo 20 apr 2022

Sexy verhaal: Jack Is Back – Esther

Ik voel een kleine kriebel als ik geheel onverwachts ineens weer een berichtje krijg van Jack. Zo’n twee jaar geleden wist Jack me te verleiden met zijn zwoele stem, maar legde het, helaas voor mij, kort daarna weer bij met zijn ex. Ik ben benieuwd wat hij nu te vertellen heeft. “Zou hij inmiddels echt single zijn?” vraag ik me af.

Sexy verhaal: Een heet bad 07:43
ma 28 mrt 2022

Sexy verhaal: Een heet bad

Wanneer hij dan eindelijk zijn boxershort op de grond laat vallen voel ik hoe er steken van verlangen door mijn lijf schieten. Dit verhaal is gesponsored door EasyToys.

Sexy verhaal: Een Real Life Magic Mike 08:47
wo 16 mrt 2022

Sexy verhaal: Een Real Life Magic Mike

"Hij is zo groot geschapen dat het te intens is om tijdens de penetratie aan mijn clit te zitten." Dit verhaal is geschreven en ingesproken door Esther.