Erotische verhalen - Rouze.me

Gemiddeld 3,5 gebaseerd op 19 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 19 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Erotische verhalen - Rouze.me

Totaal 94 afleveringen

Sexy luisterverhalen voor (bijna) ieder moment. Ga na www.rouze.me en luister al onze korte seksverhalen waar en wanneer je maar wilt. Rouze, sexy geluiden voor onderweg of in bed. Samen of in je eentje.

Hotel Delight 08:23
ma 5 jun 2023

Hotel Delight

Indie tekent eindelijk het contract voor haar hotel. “Hotel Delight” is nu helemaal van haar. In gedachten ziet ze het al helemaal voor zich: de drie prachtige mannen met wie ze dit hotel gaat runnen, Simon, Anthony en Greg, en de gasten die zich vrij voelen om zich te laten gaan. Ze kan niet wachten om haar gasten te ontvangen!

The one that got away 10:45
do 1 jun 2023

The one that got away

Ik herken hem meteen, de man voor me in de supermarkt is mijn allereerste vriendje. En ik herinner me meteen alles: hoe hij me het liefst op openbare plekken aanraakte… Als hij me een lift aanbiedt naar huis, voelt het plots vertrouwd om zo dicht bij hem te zijn. 

Begeerte in de badkamer 15:35
do 25 mei 2023

Begeerte in de badkamer

Doria heeft alleen een kleine, roze handdoek om haar lichaam geslagen als ze de deur opendoet voor Javi, de knappe loodgieter met de onweerstaanbare sexy stem. Kan hij zijn gedachten houden bij zijn klus, of weet Doria hem af te leiden? 

Tweelingen en teasen 12:31
do 18 mei 2023

Tweelingen en teasen

Astrologe Lily laat zich teasen door de hete appjes van Noah. Maar voordat ze zich in het  echt aan hem kan overgeven, trekt ze zelf de stoute schoenen aan en plaagt hem tot een hoogtepunt…

Peepshow 09:12
do 11 mei 2023

Peepshow

Stel je voor: je gaat je favoriete show bekijken en je lievelingsdanseres heeft alleen maar oog voor jou. Het lijkt wel alsof de rest van de wereld niet meer bestaat en jij de enige bent die haar mag aanschouwen. Ze beweegt alleen voor jou…

Stier en verleiding 11:08
do 4 mei 2023

Stier en verleiding

Astrologe Lily gunt zichzelf eindelijk dat weekendje weg. Als ze daar de mysterieuze Jasmijn ontmoet, worden al haar zintuigen geprikkeld. Hoe lang kunnen ze hun voorspel rekken?

Te lang geleden 08:48
do 4 mei 2023

Te lang geleden

Ik weet het zeker: het is te lang geleden dat we elkaar hebben gezien, gekust, aangeraakt. Ik kan me bijna niet inhouden als je je lippen op die van mij drukt en je handen over mijn lichaam laat glijden. Deze keer laat ik je lekkere lijf niet meer los. 

In het frame 10:57
vr 28 apr 2023

In het frame

Nog nooit heb ik iemand zo mooi off-beat zien dansen. Ik breng mijn mond naar hun oor en zeg: “Zeg me wat je wilt.” Glimlachend trekt hen me mee. In de playroom ontdekken we die avond allebei iets nieuws… 

Soul songs ‘Gloria Please’ 03:42
di 25 apr 2023

Soul songs ‘Gloria Please’

Luister naar deze horny soul song om in de mood te komen.... Waar, met wie en wanneer bepaal jij natuurlijk helemaal zelf.

Soul songs ‘You know it’s true’ 03:47
di 25 apr 2023

Soul songs ‘You know it’s true’

Luister naar deze horny soul song om in de mood te komen.... Waar, met wie en wanneer bepaal jij natuurlijk helemaal zelf.