Erotische verhalen - Rouze.me

Gemiddeld 3,9 gebaseerd op 9 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 9 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Erotische verhalen - Rouze.me

Totaal 45 afleveringen

Sexy luisterverhalen voor (bijna) ieder moment. Ga na www.rouze.me en luister al onze korte seksverhalen waar en wanneer je maar wilt. Rouze, sexy geluiden voor onderweg of in bed. Samen of in je eentje.

Nina in Londen 22:10
do 23 jun 2022

Nina in Londen

Als de ober me naar mijn tafeltje heeft gebracht, kijk ik recht in de ogen van de prachtige vrouw aan de andere kant van het restaurant. Ze is net zoals ik alleen. Lachend proosten we naar elkaar. Is ze nou aan het flirten? Als ze haar lippen aflikt en een knoopje van haar blouse losmaakt, weet ik het zeker. Mmm, wat is ze sexy.. Ik voel dat ik nat begin te worden.. Zal ik ook?

Billy de Seksjournaliste ‘de seksclub’ 25:30
do 23 jun 2022

Billy de Seksjournaliste ‘de seksclub’

Vanavond moet ik verslag doen van een seksfeest op een boerderij in de middle of nowhere. Zin in! Mijn baan is nooit saai. Soms is het moeilijk om professioneel te blijven, en me niet te laten verleiden door alles wat ik om me heen zie.

Verrassing voor hem 08:59
do 9 jun 2022

Verrassing voor hem

Wauw, we zien er fantastisch uit al zeg ik het zelf. Ik maak mijn jarretels vast en lach naar haar terwijl zij haar rode body aantrekt. Er zit geen kruis in.  Dit gaat hij vast leuk vinden. Hij weet nog van niks... het is een verrassing voor hem. Als hij eindelijk thuiskomt en ons samen op bed ziet liggen, komt hij ongeduldig naar ons toe. Terwijl zij zijn broek los peutert, blinddoek ik hem.. Vanavond is hij van ons..

Vroeg naar bed 07:33
do 9 jun 2022

Vroeg naar bed

Het bezorgt me hetzelfde gevoel als de eerste keer dat ik haar zag, in de supermarkt. Haar diepbruine haren hangen krullend om haar gezicht en een rij tanden is zichtbaar. Ze drukt haar lippen op de mijne en ik beantwoord haar kus. Innig zoenen we terwijl haar hand onder mijn T-shirt doorschuift, op zoek naar mijn borsten. Ik vul haar mond met mijn gekreun wanneer ze mijn tepel te pakken heeft. Ze knijpt speels en geniet aanzienlijk van mijn reactie. Hmm ik wil meer van haar...en zij van mij.

Kamer 214 20:11
do 9 jun 2022

Kamer 214

Het is alweer even geleden dat Mark en Lotte samen een hotelletje boekten. Maar dit weekend heeft Mark een trendy hotel gekozen met grote kamers en heerlijk luxe badkamers. Lotte kan zich nauwelijks inhouden om Mark niet gelijk te bespringen. Als ze een drankje aan de bar doen en Mark heel even weg is, komt er een vreemde man naast haar zitten, Patrick. Hmmm ze voelt een flirt opkomen. Als Mark de bar weer inloopt, geeft hij haar een toestemmende blik. Dit vond ze altijd zo leuk aan hun relatie en aan Mark, hij laat haar altijd gewoon! Zullen ze Patrick meenemen naar hun hotelkamer?

Water en vuur ‘Hete kriebels’ 21:21
do 9 jun 2022

Water en vuur ‘Hete kriebels’

Wat een avond gisteren. Lara krijgt buurman Elian maar niet uit haar hoofd en na een hele dag afleiding te hebben gezocht, kan ze het niet langer volhouden en glipt ze zijn achtertuin weer in.  Elian is net klaar met klussen en stelt voor om samen de dag van hun lichamen af te spoelen onder zijn buitendouche. Wat heerlijk dat je hier zorgeloos in je blootje door de tuin kan lopen. Lara doet langzaam haar kleren uit. Elian streelt met zijn grote handen over haar lichaam en zeept haar dan in. Elk stukje huid neemt hij mee en Lara voelt een brandend verlangen naar meer...

Het vakantiehuis ‘Encore un fois’ 14:40
wo 8 jun 2022

Het vakantiehuis ‘Encore un fois’

Ongelofelijk.. Het lijkt wel een vreemde droom.. Vreemd maar wel leuk.. Fenna wordt slaperig wakker naast Melle, terwijl hij haar billen begint te strelen en haar kusjes geeft over haar lichaam. Nu Fenna naast hem ligt wil hij alleen maar meer en vaker.. maar Fenna stopt hem. Nu nog niet.. hij moet naar haar verlangen.. de hele dag.. Als iedereen voorzichtig de keuken instrompelt hangt er nog een ongemakkelijke sfeer. Hoe doen andere mensen dit vraagt Melle zich af. Gelukkig zorgen de mimosa's van Fenna dat de relaxte sfeer wederkeert. Aangezien het een druilerige dag is besluiten ze lekker een dag thuis te blijven en te genieten van elkaar, de muziek en de drankjes. Roos en Melle ploffen op de bank en kort daarop volgt Fenna ze naar de woonkamer. Ze draagt alleen een wit los vallend hemd en een stringetje. Ach alles zal vast zo wel uitgaan, denkt ze nog. Haar borsten bewegen losjes in het shirt en ze ziet dat Roos haar ogen niet van haar kan afhouden. Roos ziet er zo ondeugend en sexy uit. Zal Fenna haar gaan zoenen?

Het vakantiehuis ‘Honger’ 13:47
wo 8 jun 2022

Het vakantiehuis ‘Honger’

Wat een avond was het gister. Terwijl iedereen met een kater in de keuken neerploft gaat bakt Rein voor iedereen een lekker eitje. Fenna besluit nog even in bed te kruipen en de rest besluit een duik te nemen in het zwembad. Het was Rein gister al opgevallen dat Roos en Rein meer naar elkaar toe trekken, maar het lijkt steeds erger te worden. Terwijl Roos aan de zwembad rand ligt trekt ze uitdagend haar bikini topje uit. Ze zont nooit topless! Plagerig plonst Rein het zwembad in waardoor Roos helemaal nat wordt. Ze giechelen en klooien met elkaar. Onmisbaar dat ze elkaar leuk vinden denkt Melle. Wanneer Rein besluit drankjes te halen uit de keuken, wordt Melle naar binnengeroepen door Fenna. Het is haar blijkbaar ook opgevallen dat Roos en Rein naar elkaar toe trekken. Logisch ook toch? Roos is een ontzettend mooie vrouw. Net als Fenna denkt Melle. Melle zijn gedachten gaan weer terug naar de nacht ervoor, wat was ze toen ook ongelofelijk sexy.. Gaat het dan toch echt gebeuren..? Roos met Rein en Melle met Fenna..?

Mo en Ik 18:24
vr 13 mei 2022

Mo en Ik

De reden dat ik antropologie ben gaan studeren is omdat ik me heb laten meeslepen door de waanzin die zich afspeelt in Amerikaanse films. Een sexy leraar of ondeugende gay-studenten waar ik lekker een potje mee zou kunnen flirten. Maar nee, niets is minder waar. Het was een saaie boel. Behalve één iemand, die had mijn blik gevangen vanaf het eerste moment dat ik hem zag. Hij is niet net als ik student, maar hij is wel vaak op school te vinden.  Elke keer als ik hem weer zie dan bonst mijn hart in mijn keel... Het voelt hopeloos, hij ziet me niet eens staan. Of toch...?

Amy in Paris – Dommage 12:36
vr 13 mei 2022

Amy in Paris – Dommage

Vandaag heeft Amy haar eerste Franse les. Ze zal haar baas eens laten zien dat ze prima snel Frans kan leren. Maar dan stuit ze op de galerie van Thomas, en wordt haar geplande lesdag een heel ander soort dag..