D-Tales

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van D-Tales

Totaal 165 afleveringen

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door.

329: Lang geleden in een melkwegstelsel ver hier vandaan… 01:26:41
do 1 jun 2023

329: Lang geleden in een melkwegstelsel ver hier vandaan…

We krijgen vaak de vraag: ‘Hoe kan je nou elke week een podcast van een uur vol kletsen over Disney?’ Al 328 afleveringen lang bewijzen we dat dit best makkelijk is. Maar lukt het ook met één van de subthema's binnen The Walt Disney Company? Volgens onze gasten van deze week gaat dat net zo makkelijk! We hebben deze week Bas en Kimberley op bezoek, beide hosts van de Star Wars Podcast Nederland. Zij delen hun passie voor alles ‘Star Wars’ met ons: van huwelijksaanzoeken voor de Millennium Falcon, de beste kijkvolgorde voor de Skywalker-saga en liefde voor Jar Jar Binks, tot traantjes die gelaten worden bij het binnenstappen van Galaxy’s Edge, open sollicitaties bij personeel van ILM en wat Star Wars Celebration Europe zo’n bijzonder evenement maakt. Laat je deze week helemaal meenemen naar verre melkwegstelsels en liefde voor een franchise die voor sommigen nóg dieper gaat dan Disney. Volg Bas en Kimberley via de volgende kanalen: Instagram-pagina van Bas:https://instagram.com/starwarsgames.site Instagram-pagina van Kimberley: https://instagram.com/bibbidibobbidihooked Instagram-pagina van Star Wars Podcast Nederland:https://instagram.com/starwarspodcastnl YouTube-kanaal van Bas:https://youtube.com/@starwarsgamessite Star Wars community Nederland:http://starwars.community Instagram-pagina van Bas & Kimberley over Disney:https://instagram.com/mrandmrsmousenlSteun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

328: D-Tales 328 – Op bezoek bij Ariel 55:24
wo 24 mei 2023

328: D-Tales 328 – Op bezoek bij Ariel

Michiel en Ralf bezochten de Nederlandsche premiere van The Little Mermaid in Theater Tuschinski in Amsterdam. In de voorbeschouwing nemen ze het nieuws door van de afgelopen week over de verrassende ontwikkelingen in met name Florida en op de terugweg wordt de film uitvoerig nabesproken. Veel plezier met D-Tales 328.Steun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

327: Anaheimwee 01:49:30
wo 17 mei 2023

327: Anaheimwee

We beginnen deze week met een update van de laatste ontwikkelingen op Disney-gebied en blikken daarna nog één keer uitgebreid terug op onze trip naar Anaheim waarbij we de focus leggen op ons bezoek aan de parken. Wat viel op? Wat viel tegen? En wat waren onze favorieten? Ga ervoor zitten want het is een lekker lange D-Tales geworden!Steun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

326: In de voetsporen van Walt – live vanuit LA en Anaheim 01:13:59
vr 5 mei 2023

326: In de voetsporen van Walt – live vanuit LA en Anaheim

Ralf, Jorn en Michiel maken de Disney reis van hun leven, samen met 60 enthousiaste luisteraars en Disney liefhebbers. We bezochten de bijzondere plaatsen in het leven van Walt in LA, Walt's Barn, de Walt Disney Studios, en natuurlijk de parken in Anaheim met... een bezoek aan Walt's Apartment. Luister nu naar deze bijzondere D-Tales met de eerste indrukken van al deze bijzondere gebeurtenissen, live vanuit Disneyland, Anaheim. ❤️Steun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

325: Genieten van Disney kunstwerken in Groningen 01:04:35
wo 26 apr 2023

325: Genieten van Disney kunstwerken in Groningen

Op donderdag 20 april waren we te gast in Groningen bij de opening van de bijzondere expositie: Disney - Telling Timeless Stories. Luister naar ons verslag van deze prachtige tentoonstelling in het imposante Forum van Groningen. We nemen je mee langs de verschillende kunstwerken én hebben een gesprek met Kirsten McCormick die waakt over de miljoenen kunstwerken van de Walt Disney Animation Studios. Voor kaarten en meer informatie ga je naar: https://forum.nl/nl/agenda/disney-telling-timeless-storiesSteun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

324: Slagveld Florida 01:13:56
do 20 apr 2023

324: Slagveld Florida

In D-Tales 324 bespreken we het nieuwe hoofdstuk in de strijd tussen Gouverneur DeSantis en Walt Disney World en nemen we het nieuws van afgelopen week met je door. Het is de week-after-nothing-happened in Parijs, maar misschien nog wel spannender: de week voordat we vertrekken naar Groningen en…Anaheim! Genoemd in de aflevering: Interview met Tim Delaney Interview met Eddie SottoSteun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

323: Waar blijven de echt grote aankondigingen uit Parijs? 57:26
vr 14 apr 2023

323: Waar blijven de echt grote aankondigingen uit Parijs?

Disneyland Paris is weer een jaartje ouder geworden. Dit werd op woensdag 12 april groots gevierd met een galadiner voor genodigden. De spanningen liepen hoog op want we dachten allemaal dat Disneyland Paris eindelijk uit de doeken zou doen wat er de komende periode aangepast zou gaan worden aan de Walt Disney Studios in aanloop naar de opening van het nieuwe Frozen-themagebied aan de andere kant van het meer. Maar de echt grote aankondigingen bleven uit. Helaas. Een klein beetje teleurgesteld bespreken we in deze aflevering wat er wél is aangekondigd: van aanpassingen in het nieuwe World of Pixar-gebied tot nieuw gethematiseerde restaurants rond Coco en Luca. En van de terugkeer van Disney Dreams tot de grootse renovatie van het Disneyland Hotel.Steun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

322: Dadendrang van Disney onder Bob Iger 01:12:33
do 6 apr 2023

322: Dadendrang van Disney onder Bob Iger

Een dubbeldikke D-Tales deze week met het laatste nieuws over de strijd tussen Walt Disney World en de gouverneur van Florida. De opening van Tron Lightcycle Run en de terugkeer van twee avondshows in Florida. Goed nieuws uit Parijs op financieel gebied en uiteraard bereiden we ons voor op 12 april, hetgeen hopelijk een dag wordt waarin we aankondigingen gaan krijgen voor ons resort! Sinds de terugkeer van Bob Iger is er volop beweging bij het grootste entertainmentbedrijf ter wereld. Uiteraard ontbreekt het filmnieuws, nieuws over de Disney Cruiseline, de inbox en een waslijst aan persoonlijk nieuws van Jorn niet in deze aflevering! Shownote: Het Youtube kanaal van Frence: https://www.youtube.com/@frenzy1989 Steun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

321: Gemekker bij Marvel 01:01:34
do 30 mrt 2023

321: Gemekker bij Marvel

In deze aflevering, zonder Michiel, praten Ralf en Jorn je bij over de laatste ontwikkelingen bij Marvel Studios. Het ontslag van Victoria Alonso, de arrestatie van Kang-acteur Jonathan Majors. Wat is er toch allemaal aan de hand bij deze superheldenfilmstudio? Ook kijken we vooruit op de Disney100 The Exhibition tentoonstelling in München, bespreken we hoe Bob Iger zo’n 7000 man personeel moet ontslaan en vliegen we even kort over de bouwplaats in Parijs voor de laatste kleine updates. Dat alles en véél meer in D-Tales 231!Steun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.

320: Mama, ik sta in de Donald Duck! 01:34:26
do 23 mrt 2023

320: Mama, ik sta in de Donald Duck!

Een oplettende luisteraar meldde het ons vorige week in alle vroegte: jullie staan in de Donald Duck! Ongeloof, trots en blijheid maakte zich van ons meester. Hoe dan? Waarom? En vooral: wat gaaf! Deze week in D-tales bespreken we deze gebeurtenis uiteraard en staan we stil bij de updates in de Amerikaanse parken en kijken we terug op wat het bezoek van Iger en D’Amaro ons heeft gebracht…of zal gaan brengen…Steun ons en word Donalteur!: https://www.d-log.nl/steun-ons/See omnystudio.com/listener for privacy information.