Gamersnet Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Gamersnet Podcast

Totaal 221 afleveringen

Je vrienden van Gamersnet.nl maken ook geluiden! Hoor ze praten over het laatste game-nieuws, hun aan- en afraders en urenlang aan nodeloos gewauwel.

Gamersnet Filmhuis #82 | Avatar 59:37
di 10 jan 2023

Gamersnet Filmhuis #82 | Avatar

Welkom terug bij het Gamersnet Filmhuis! Michiel en Peter zijn terug van weggeweest in dit nieuwe jaar! En dat is geen belofte voor toekomstige podcasts, want het leven brengt de heren inmiddels naar andere oorden. Dat gezegd hebbende, willen we regelmatig zeker films blijven kijken en in het kader van The Way of Water hebben we Avatar bekeken! De extended versie zelfs! Weet de film de tand des tijds te doorstaan? Je hoort het van ons! Volgende keer kijken we Birdman! Bestel nu je gamekaarten via kaartdirect.nl/?reference=gn en help jezelf en je vrienden van Gamersnet! Gebruik de code Gamersnet! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor het Gamersnet Filmhuis? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl! Ook kun je Peter bereiken via @PetorGN op Instagram en Bereal!

Gamersnet Filmhuis #81 | Interstellar 01:08:55
ma 10 okt 2022

Gamersnet Filmhuis #81 | Interstellar

Wat een vette film! Volgende keer kijken we een Beverly Hills Cop! Bestel nu je gamekaarten via kaartdirect.nl/?reference=gn en help jezelf en je vrienden van Gamersnet! Gebruik de code Gamersnet! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor het Gamersnet Filmhuis? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl! Ook kun je Peter bereiken via @PetorGN op Instagram en Bereal!

Gamersnet Filmhuis #80 | Harry Potter and the Deathly Hollows Part 2 57:24
ma 10 okt 2022

Gamersnet Filmhuis #80 | Harry Potter and the Deathly Hollows Part 2

Het is deze week tijd voor de laatste Harry Potter-film! Leuk? Nou! We gaan het zien! Volgende keer kijken we een Interstellar! Bestel nu je gamekaarten via kaartdirect.nl/?reference=gn en help jezelf en je vrienden van Gamersnet! Gebruik de code Gamersnet! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor het Gamersnet Filmhuis? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl! Ook kun je Peter bereiken via @PetorGN op Instagram en Bereal!

Gamersnet Filmhuis #79 | The Terminator 56:04
di 6 sep 2022

Gamersnet Filmhuis #79 | The Terminator

Michiel en Peter hebben deze week The Terminator gekeken, puur en alleen vanwege de popcultuur die deze film heeft opgeleverd. Maar is het ook goed? Ach, Peter heeft nieuwe geluidseffecten ontdekt dus het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Volgende keer kijken we een Harry Potter-film! Bestel nu je gamekaarten via kaartdirect.nl/?reference=gn en help jezelf en je vrienden van Gamersnet! Gebruik de code Gamersnet! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor het Gamersnet Filmhuis? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl! Ook kun je Peter bereiken via @PetorGN op Instagram en Bereal!

Gamersnet Filmhuis #78 | Top Gun 01:01:59
ma 29 aug 2022

Gamersnet Filmhuis #78 | Top Gun

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van het Gamersnet Filmhuis, met een nieuwe set-up en dus is Michiel iets te zacht, maar dat mag de pret niet drukken, daar leren we van. Deze week is Top Gun aan de beurt! Het origineel uit 1986 wel te verstaan! Volgende keer kijken we The Terminator! Bestel nu je gamekaarten via kaartdirect.nl/?reference=gn en help jezelf en je vrienden van Gamersnet! Gebruik de code Gamersnet! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor het Gamersnet Filmhuis? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl! Ook kun je Peter bereiken via @PetorGN op Instagram en Bereal!

Gamersnet Podcast #186 | Vanaf Gamescom 2022! 01:11:19
do 25 aug 2022

Gamersnet Podcast #186 | Vanaf Gamescom 2022!

Opgeladen, Peter is op vakantie geweest en Rob zijn leven is compleet veranderd, nieuwe baan, vakantie, Dumpert-succes, vakantie, Tiktok-groei, vakantie. De helft van de groep is druk geweest! Bijpraten dus! En dat is dan ook wat Rob Gas dr Op en Peter gaan doen! Maar ook games! Met Dying Light 2, Pokémon Legends Arceus en nog veel meer! Wat een feest! Wil je een Aftershow van ditmaal ruim een half uur? Word nu lid via patreon.com/gamersnet Heb je tegoed nodig? Ga naar kaartdirect.nl en gebruik de code gamersnet Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl en praat met ons mee! En natuurlijk waarderen we ook alle positieve reviews in je favoriete podcast-app!

Gamersnet Filmhuis #77 | Rise of the Planet of the Apes 46:23
di 19 jul 2022

Gamersnet Filmhuis #77 | Rise of the Planet of the Apes

Lekkere film hoor

Gamersnet Filmhuis #76 | The Batman 01:12:51
di 19 jul 2022

Gamersnet Filmhuis #76 | The Batman

The Batman

Gamersnet Podcast #185 | Terug van weggeweest! 01:02:03
za 5 feb 2022

Gamersnet Podcast #185 | Terug van weggeweest!

WE ZIJN TERUG VAN WEGGEWEEST! Opgeladen, Peter is op vakantie geweest en Rob zijn leven is compleet veranderd, nieuwe baan, vakantie, Dumpert-succes, vakantie, Tiktok-groei, vakantie. De helft van de groep is druk geweest! Bijpraten dus! En dat is dan ook wat Rob Gas dr Op en Peter gaan doen! Maar ook games! Met Dying Light 2, Pokémon Legends Arceus en nog veel meer! Wat een feest! Wil je een Aftershow van ditmaal ruim een half uur? Word nu lid via patreon.com/gamersnet Heb je tegoed nodig? Ga naar kaartdirect.nl en gebruik de code gamersnet Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor de Gamersnet Podcast? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl en praat met ons mee! En natuurlijk waarderen we ook alle positieve reviews in je favoriete podcast-app!

Gamersnet Filmhuis #71 | Batman Begins 01:16:00
ma 17 jan 2022

Gamersnet Filmhuis #71 | Batman Begins

Ja, dat tweede deel was zo enorm goed, maar hoe zat dat ook alweer met het eerste deel? Michiel en Peter schuiven weer aan voor een nieuw Gamersnet Filmhuis en ditmaal kijken we Chris Nolan's Batman Begins! Volgende keer kijken we Seven! Wil je een live commentaar horen van The Gremlins en elk Gamersnet Filmhuis zeven dagen eerder horen? Word lid van patreon.com/gamersnet voor ons live commentaar van de film! Ook staat daar extreem veel exclusieve content voor je klaar! 40 mensen gingen je voor! Bestel nu je gamekaarten via kaartdirect.nl/?reference=gn en help jezelf en je vrienden van Gamersnet! Gebruik de code Gamersnet! Heb je zelf opmerkingen, vragen, een prangende kwestie of suggesties voor het Gamersnet Filmhuis? Stuur gerust een mailtje naar podcast@gamersnet.nl of stel je vraag via Instagram aan @PetorGN of @mbrunsveld en praat met ons mee!