Zin in Kunst

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Zin in Kunst

Totaal 6 afleveringen

In deze podcast van Kunstmuseum Den Haag dwalen Sef (Yousef Gnaoui) en Steven van Lummel door het gebouw waarbij geen deur voor hen gesloten blijft. Ze praten over wat hen verwondert, opvalt of juist onherroepelijk teleurstelt en luisteren naar de verhalen van medewerkers en bekenden van het museum, onder wie kunstenaar Navid Nuur.

Aflevering 4 – Zin in kunst 56:05
do 24 jun 2021

Aflevering 4 – Zin in kunst

Dit keer is het naastgelegen Fotomuseum Den Haag en KM21 aan de beurt. Met kunstenaar Popel Coumou hebben de mannen een diepgaand gesprek over haar bijzondere werkwijze. Conservator van KM21, Yasmijn Jarram licht haar favoriete kunstwerk uit de collectie toe en legt uit hoe het organiseren van een tentoonstelling er aan toe gaat. Huismeester en controleur Dick vertelt Sef en Steven over zijn talloze avonturen van de vele jaren dat hij hier werkzaam is.

Aflevering 3 – Zin in kunst 45:32
vr 18 jun 2021

Aflevering 3 – Zin in kunst

In deze aflevering begeven Sef en Steven zich in de nieuwe tentoonstelling van Bob Bonies. Samen met de Haagse kunstenaar hebben ze het in de tentoonstellingszalen over zijn conceptueel abstracte creaties. Op speelse wijze komen Sef en Steven meer te weten over de man achter de kunstwerken.

Bonusaflevering met kunstenaar Navid Nuur – Zin in Kunst 42:34
do 28 jan 2021

Bonusaflevering met kunstenaar Navid Nuur – Zin in Kunst

Voor Navid Nuur is het een vaststaand feit: het leven zal hem nooit genoeg tijd geven om zijn eindeloze stroom gedachtenspinsels uit te werken. Zorgvuldig bepaalt hij daarom de volgorde waarin hij zijn ideeën als kunstwerken aan de wereld presenteert. Dit en nog veel meer komt aan bod in deze bonusaflevering, waarin Sef en Steven de kunstenaar interviewen ten tijden van zijn tentoonstelling ‘I am because of you’, die van 1 juni tot 18 oktober 2020 te bezoeken was in het Kunstmuseum.

Aflevering 1 – Zin in Kunst 51:15
wo 13 jan 2021

Aflevering 1 – Zin in Kunst

In deze aflevering dwalen Yousef Gnaoui (Sef) en Steven van Lummel door Kunstmuseum Den Haag. Ze vertellen je over de geschiedenis van het gebouw en krijgen alle ins en outs te horen van het museumpersoneel.

Aflevering 2 – Zin in Kunst 51:44
wo 13 jan 2021

Aflevering 2 – Zin in Kunst

In deze aflevering bezoeken Sef en Steven het depot en hebben ze het over de collectie van het museum. Ook krijgen ze te horen hoe twee bekenden het museum ervaren.

Zin in Kunst trailer 00:51
wo 30 sep 2020

Zin in Kunst trailer

Binnenkort in uw favoriete podcastapp: Zin in Kunst. Sef en Steven duiken onder in Kunstmuseum Den Haag.