Zelfspodcast

Gemiddeld 4,2 gebaseerd op 6 reviews
4 van de 5 gebaseerd op 6 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Zelfspodcast

Totaal 166 afleveringen

Jaap Siewertsz van Reesema en Sander Schimmelpenninck, jeugdvrienden van halverwege de 30, behandelen elke week een thema in de Zelfspodcast. Beide actief in de media, maar naar eigen zeggen “net niet echt succesvol en niet echt te beroemd”. Ze trappen elke podcast dan ook af met een persoonlijk dieptepunt. Ook luisteren ze naar een stukje ongevraagd advies van, behandelen ze natuurlijk het hoofdonderwerp en mag Jaap kansloos business idee voordragen. En last but not least, het snoepje van de week. Even ongegeneerd het uiterlijk van een knappe dame (of heer) beoordelen.

De Zelfspodcast hoort bij de best beluisterde podcasts van Nederland. Waarom? Eén van de redenen zal zijn dat je naar twee vrienden luistert, die al jaren lief en leed delen. Iedereen herkent zich in de gesprekken die de mannen voeren. Samen losgaan op een willekeurig onderwerp, af en toe elkaar belachelijk maken, maar uiteindelijk altijd als goede vrienden de opname afsluiten.

Krijg je geen genoeg van de Zelfspodcast? Dan kun je Luisterkind of Tonny worden via petje.af. Daar vind je wekelijks extra content, toegang tot een chatgroep met andere die hards en meer. Hieronder kun je alle afleveringen van de Zelfspodcast luisteren.

Je hoeft ons niet te missen 00:22
ma 19 sep 2022

Je hoeft ons niet te missen

We zijn vanaf nu alleen nog maar te besluiten op Podimo! Download de app en vind ons daar.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E30 – De Harkende CN’ers 47:26
vr 29 apr 2022

S3E30 – De Harkende CN’ers

Je ontkomt er niet aan: overal waar je kijkt vliegen de reclames je om de oren. Goed, slecht, irritant en misleidend, ze zijn er allemaal! Onze harkende CN’ers - Jaap en Sander - weten natuurlijk als geen ander hoe je het beste reclame kan maken. Geen Koning Toto maar Koning Harken. Daarom neemt het reclamebureau, reclames onder de loep en wordt gekeken of ze Gouden Loeki waardig zijn.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Geproduceerd door: Tonny Media.Maak een account aan via deze link en krijg zes maanden gratis toegang tot Podimo - en dus de Zelfspodcast.Download hier de Podimo-app!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E29 – Onvermogen rond vermogens 44:21
vr 22 apr 2022

S3E29 – Onvermogen rond vermogens

We hebben het deze week over vermogen, maar eigenlijk weet niemand wat dat precies is. Zoals Jaapie zo mooi zegt: het begin van het vermaak is het einde van het bezit. En daarom buigen onze vrijgevige heertjes zich over ‘box 3’. Mens eigen: als het over vermogen gaat, denken we dat het altijd om onszelf gaat. Belasting betalen vindt niemand leuk en voor ons gevoel snoept de overheid steeds meer van onze centen. Is inkomen niet gewoon inkomen? Nein! Helaas betalen degene met veel geld minder belasting en subsidieert de overheid daarmee de rijken. Tijd dat de overheid de ring in duikt en aan de slag gaat met ‘box 3’.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Geproduceerd door: Tonny Media.Maak een account aan via deze link en krijg zes maanden gratis toegang tot Podimo - en dus de Zelfspodcast.Download hier de Podimo-app!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

X3E28 – Gevraagd Advies van Alexander Klöpping 44:03
vr 15 apr 2022

X3E28 – Gevraagd Advies van Alexander Klöpping

Alexander Klöpping, iemand die echt verstand heeft van podcasteren. Al zes jaar draait hij mee met zijn de Podcast Over Mayo. Daarnaast bedacht en verkocht hij Blendle, is dol op gagets én staat nu de grote Deen Morten bij voor de lancering van Podimo in Nederland. Hij gaat de heren even vertellen hoe het platform podcastland gaat veranderen.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E28 – De Deal 44:09
vr 15 apr 2022

S3E28 – De Deal

BREAKING NEWS. We gaan verhuizen! Naar Kroatië, Zweden of Belgeland? Nee! We verhuizen naar Podimo! WAT?! Podimo: het nieuwe exclusieve audioplatform. Hoe, wat, waar, wanneer en waarom? Luister De Deal!Volg De Zelfspodcast op Instagram.Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E27 – Onder de Radar 47:37
vr 8 apr 2022

S3E27 – Onder de Radar

Privacy, een groot goed. In tegenstelling tot onze aandachtsgeile heertjes zijn er genoeg mensen die wél onder de radar willen blijven. Tegenwoordig is het leven in anonimiteit niet zo makkelijker meer. Met de komst van social media en juicekanalen sta je voor je het weet met je bakkes op internet. En sta je eenmaal op het gewelddadige internet…. Dan kom je er niet zo snel meer vanaf! Mocht de dag aanbreken dat Sander en Jaap ooit van het uiterst populaire CN’er-schap terug willen naar de anonimiteit, is het toch echt nodig om te verhuizen of het hoofd te verbouwen. Mega belangrijk om dus goed na te denken wat je plaats en wat je doet. Ook jij Sander! Voor je het weet is het nodig om onder de radar te duiken. Geproduceerd door: Tonny Media.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E26 – Solidariteitstrijd 43:17
vr 1 apr 2022

S3E26 – Solidariteitstrijd

De solidariteit om Oekraïense vluchtelingen op te nemen lijkt groter dan ooit. Het aanbod gastgezinnen is op het moment zelfs groter dan de vraag. Nu ze op ons lijken, willen we ze wel toelaten. Ergens schuurt dat een beetje... Linda de Mol, Hans Nijenhuis en Peter Gillis hebben er voor gekozen vluchtelingen een tijdelijk thuis te geven, volgen Sander en Jaap nu ook?Geproduceerd door: Tonny Media.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E25 – Oh Oh reality 49:35
vr 25 mrt 2022

S3E25 – Oh Oh reality

Jawel! Het moment is daar: de heren komen met een eigen realityshow! Iedere week nemen ze je mee in hun leven en leer je ze nóg beter kennen.Nee grapje! Natuurlijk niet! Tegenwoordig zijn er al genoeg slechte tv-programma's. De hele beeldbuis staat er vol mee. Al zal die van ons uiteraard wel de moeite waard zijn..Goed, voor één keer kruipen we in de huid van onze geliefde Angela de Jong en nemen we nieuwe en oude realityprogramma’s onder de loep. Want vroeger toen reality nog echt reality was, was alles beter. Vandaag de dag kijk je alleen maar naar een gescript spelletje, neem dat maar van ons aan.Geproduceerd door: Tonny Media.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Download de Flink app, gebruik code ZELFSPODCAST en krijg €15 korting op je eerste bestelling van €30. Deze korting is geldig t/m 30 april 2022 https://apps.apple.com/app/id1531321108?mt=8Gebruik de code ‘ZELFSPODCAST10’ voor een korting van 10% op heel de collectie op Matt Sleeps. Oh ja, en check de commercial ook even op de websiteZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E24 – Putain 47:13
vr 18 mrt 2022

S3E24 – Putain

De mannen schijnen hun licht over de schrijnende situatie in Oekraïne. De oorlog is al bijna een maand bezig en door een sterk staaltje poetinpropaganda lijken de Russen het amper mee te krijgen. Het eerste wat sneuvelt bij een oorlog is de waarheid. En daar maakt Poetin gretig gebruik van. Volgens Jelle Brandt Corstius is het voor Vladimir genoeg om verwarring te zaaien en een informatieoorlog volgt. Hoe dat precies zit legt hij uit in de exclusieve aflevering. Luister ook zijn nieuwe podcast ‘Voordat de bom valt’, waarin hij je in tien mintuten bijpraat over de huidige situatie.Geproduceerd door: Tonny Media.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Download de Flink app, gebruik code ZELFSPODCAST en krijg €15 korting op je eerste bestelling van €30. Deze korting is geldig t/m 30 april 2022 https://apps.apple.com/app/id1531321108?mt=8Bij Univé Cyberhulp krijg je standaard 24/7 cyberhulp bij al onze verzekeringen. Kijk voor informatie op unive.nl/cyberhulpZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S3E23 – Gemeenteradeloos 44:35
vr 11 mrt 2022

S3E23 – Gemeenteradeloos

Lokaal stemmen? Waarom zou je?! Nou omdat het over meer gaat dan het grasperkje bij jou tegenover.De gemeente gaat over grote thema’s zoals wonen, veiligheid en klimaat. De steden en dorpen hangen vol met prutserige posters en belachelijke slogans, de partijen beloven je van alles. Ondanks dat het niet zo lijkt heeft de gemeente veel invloed en maakt ze zwaarwegende keuzes. Laat ze die belofte waarmaken, laat er geen gras over groeien en laat je stem horen. Stem 16 maartGeproduceerd door: Tonny Media.Volg De Zelfspodcast op Instagram.Onze app is ook te downloaden!Klik hier voor tot wel €75 korting op je eerste vier maaltijdboxen van HelloFresh met de code HELLOZELFSPODCAST75Download de FLINK app, gebruik code ZELFSPODCAST en krijg €15 korting op je eerste bestelling van €30. Deze korting is geldig t/m 30 april 2022 Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.