Wandellust met Twan Huys

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Wandellust met Twan Huys

Totaal 7 afleveringen

In vijf podcasts wandelt Twan Huys door het prachtige Nederlandse landschap met bekende en minder bekende Nederlanders.Hij maakt een tocht op het landgoed van Jan Terlouw in Twello, op ‘haar’ eiland Texel loopt hij met Karina Wolkers naar de Slufter en met Nobelprijs winnaar Ben Feringa wandelt hij langs de rivier de Aa in Drenthe. Singer songwriter Tim Knol, een verwoed wandelaar, neemt Twan mee naar het beeldschone eiland ‘De Woude’ voor een muzikale tocht. En Marlous Pigeaud, een lezer van Twans’ boek Wandellust, is ernstig ziek en wil liefst nog alle wandelingen maken uit Wandellust, als de tijd het haar toestaat.

Wandellust met Arie Boomsma 30:26
wo 19 mei 2021

Wandellust met Arie Boomsma

In deze nieuwe aflevering wandelt Twan Huys samen met Arie Boomsma langs de rivier het Gein bij Abcoude. Onderweg deelt Arie zijn tips en tricks voor een goede wandeling, die hij ook heeft gebundeld in zijn nieuwe boek: 10.000 Stappenboek.

Wandellust met Marlous Pigeaud 31:56
di 14 jul 2020

Wandellust met Marlous Pigeaud

Twan Huys gaat op pad met Marlous Pigeaud. Marlous stuurt Twan een mooie mail naar aanleiding van zijn boek Wandellust. Ze is ernstig ziek en wil, als de tijd het toelaat, nog alle wandelingen lopen uit Twans’ boek.

Wandellust met Tim Knol 27:27
di 14 jul 2020

Wandellust met Tim Knol

Twan Huys maakt een muzikale tocht met verwoed wandelaar Tim Knol. De singer songwriter startte een wandelclub en neemt als een rattenvanger van Hamelen wandelaars op sleeptouw over het eiland De Woude.

Wandellust met Ben Feringa 39:02
di 14 jul 2020

Wandellust met Ben Feringa

Twan Huys maakt een tocht met hoogleraar natuurkunde en Nobelprijs winnaar Ben Feringa over zijn geboortegrond in Drenthe. Een wandeling langs de Drenthse Aa waarin Huys en Feringa eindeloos verdwalen in het Drenthse landschap.

Wandellust met Karina Wolkers 27:56
di 14 jul 2020

Wandellust met Karina Wolkers

Twan Huys ontdekt de Slufter op Texel met Karina Wolkers. Een tocht waarin ze terugblikken opet leven van Jan Wolkers, zijn boeken en zijn liefde voor de eilanden Texel en Rottumerplaat.

Wandellust met Jan Terlouw 33:47
ma 13 jul 2020

Wandellust met Jan Terlouw

Oud politicus en kinderboekenschrijver Jan Terlouw neemt Twan Huys mee voor een wandeling over zijn landgoed in Twello. Hij verhaalt over zijn zorgen voor de natuur, zijn grote liefde voor zijn overleden vrouw Alexandra en zijn koe Griet die net heeft gekalfd.