Voordat De Bom Valt

Gemiddeld 3,7 gebaseerd op 3 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 3 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Voordat De Bom Valt

Totaal 44 afleveringen

Het is oorlog in Europa. Gaan we allemaal dood? Nee, ik denk het niet. Gaat de oorlog de wereld veranderen? Dat weet ik zeker. Elke dag houdt Jelle Brandt Corstius je op de hoogte van de oorlog in Oekraïne en de situatie in Rusland. Met informatie uit lokale media, persoonlijke anekdotes en hoopvolle berichten in donkere tijden. In 10 minuten ben je helemaal bij, dagelijks in jouw podcastapp.

Dag 79 12:54
vr 13 mei 2022

Dag 79

In deze aflevering: Russen trekken zich terug bij Kharkiv, en het Russische leger draait op computerchips van vaatwassers. Verder: steeds meer Russische soldaten weigeren te vechten. Verder: muziek van de Oekraïense componist Myroslav Soryk, gespeeld door een vluchteling in Nederland. 💣Hoe je een brug met Russen opblaast🪖Soldaten die niet meer willen vechten📰Brief aan opgesloten historicus🎖️Selçuk Bayraktar, de Lord Sandwich van onze tijd📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 78 10:16
do 12 mei 2022

Dag 78

In deze aflevering: volgens de Russen is in Rusland de eerste burgerdode gevallen. Finland weer een stap dichter bij de Navo. Vluchten op de fiets. En een Russische historicus zit ten onrechte in de gevangenis. 📰Reportage Trouw vanaf het front💪Nieuwe stem van Oekraine🚲Fietsen🎭 Speellijst theatercollege📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 77 13:06
wo 11 mei 2022

Dag 77

In deze aflevering: de eerste president van Oekraïne is overleden. Een wasmachine in de loopgraaf. Corruptie in het Russische leger. En alles over Telegram, waar veel Russen hun nieuws vandaan halen. 📺Washmachine in de loopgraaf🎭 Speellijst theatercollege🍀€100 korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van ‘Russisch koekblik’.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 76 10:43
di 10 mei 2022

Dag 76

In deze aflevering: bommen op Odessa, en nepbloed op een Russische ambassadeur. Verder: wat hebben Bonny en Clyde te maken met WO2? En: de militarisering van de Russische samenleving. 🤦Verkeerde volkslied🪖Militarisering Russische samenleving📺Trampolines van gisteren🔫In elkaar zetten Kalasjnikov op school (vanaf 37:30)🎭 Speellijst theatercollege🍀€100 korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van ‘Russisch koekblik’.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 75 12:03
ma 9 mei 2022

Dag 75

In deze aflevering: 9 mei parade: Poetin verklaart niet de oorlog, en waarom is generaal Gerasimov niet aanwezig? Verder: de Russische tv is gehackt, en alles over het fenomeen militaire salades. 📰Reportage in Trouw over Irpin🥗Militaire salades🪖Militaire parade kinderen🌍Dag van Europa🎭 Speellijst theatercollege🍀€100 korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van ‘Russisch koekblik’.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 72 12:56
vr 6 mei 2022

Dag 72

In deze aflevering: is er weer een Russisch fregat gezonken? Celstraf voor Wit-Russische activist. Een Russische soldaat verliest een been en krijgt ter compensatie een zak boekweit. 📰 Stuk Albats🌲 Mijn reizen naar de taiga op Trouw👵🏻 Aflevering met vrouwelijke veteraan (vanaf 9:28)👨🏻‍🍳 Email voor Oekraïense chefs: info@chefhaukon.nl🎭 Speellijst theatercollege🍀€100 korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van ‘Russisch koekblik’.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 71 12:26
do 5 mei 2022

Dag 71

In deze aflevering: de Navo oefent in Finland, een Russische heli komt even kijken. Navalny verhuist naar een terror-gevangenis. En Rusland en Oekraïne strijden om wie het tofste omaatje heeft.👩🏻‍💼 Angelina Jolie in Lviv🚢 Tanker tracker🎭 Speellijst theatercollege🍀€100 korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van ‘Russisch koekblik’.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 70 12:18
wo 4 mei 2022

Dag 70

In deze aflevering: raketten op een pretpark in Kharkiv. Zwarte magie in het Oekraïense leger. Volgens de Russen althans. Verder: verontrustende berichten over de infiltratiekampen. 👩🏼 Meisje over infiltratiekamp🧙🏼 Oekraïense zwarte magie🎙 Luister de podcast Ondergronds Verleden🎭 Speellijst Theatercollege🍀 100€ korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van 'Russisch koekblik'.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 68 13:09
di 3 mei 2022

Dag 68

In deze aflevering: Rusland verwijdert Oekraïne uit de schoolboeken. Een opslagplaats met nieuwe schoolboeken vliegt in brand. Verder: corruptie bij de FSB, en Russen krijgen zakken met Cheetos kado. 🗞 Stuk Trouw📰 Stuk Peter Pomerantsev🧀 Cheetos👰‍♀️ Bruiloft van verpleegster zonder benen🎭 Speellijst Theatercollege🍀 100€ korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van 'Russisch koekblik'.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dag 67 11:35
ma 2 mei 2022

Dag 67

In deze aflevering: de Oekraïners doden weer een generaal. Oligarch Tinkov moet zijn bank verkopen. Russen die doen alsof ze een protestbord vasthouden worden opgepakt. En: is Kazachstan na Oekraïne aan de beurt? 🪧 Pro Putin man wordt toch opgepaktOnzichtbaar protest🎭 Speellijst Theatercollege🍀 100€ korting op je Kirgizië-reis met De verdwaalde jongens onder vermelding van 'Russisch koekblik'.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.