Voordat De Bom Valt

Gemiddeld 3,1 gebaseerd op 10 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 10 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Voordat De Bom Valt

Totaal 112 afleveringen

Het is oorlog in Europa. Gaan we allemaal dood? Nee, ik denk het niet. Gaat de oorlog de wereld veranderen? Dat weet ik zeker. Elke dag houdt Jelle Brandt Corstius je op de hoogte van de oorlog in Oekraïne en de situatie in Rusland. Met informatie uit lokale media, persoonlijke anekdotes en hoopvolle berichten in donkere tijden. In 10 minuten ben je helemaal bij, dagelijks in jouw podcastapp.

Week 30, Jaar 2 29:01
di 19 sep 2023

Week 30, Jaar 2

Oekraïne bombardeert de Zwarte Zeevloot, die nu toch echt aan het slinken is. Het Russische leger werft nieuwe soldaten met een bizarre reclamespot, over vastgoed dit keer, daarnaast opent Kazachstan de KGB archieven. En ik ga in gesprek met correspondent Eva Hartog over haar gedwongen vertrek uit Rusland. 📺 Bizarre Russische reclamespot🇪🇪 Interview Estste inlichtingendienst 🗞️ Eva Hartog over vertrek 🎫 Kaartjes theatercollege Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 29, Jaar 2 30:55
di 12 sep 2023

Week 29, Jaar 2

Deze week: de Oekraieners boeken kleine overwinningen bij Robotyne, Donetsk en Bakhmut. Adidas gaat verder in Rusland onder de naam: Abibas. Geen grap. Verder: een reconstructie van het PR-fiasco van Heineken in Rusland met Olivier van Beemen. 🍻 Het stuk van Olivier📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 28, Jaar 2 23:49
di 5 sep 2023

Week 28, Jaar 2

In deze aflevering: Oekraïne nog steeds in de aanval, en wat doet de Russische onderminister van defensie in Afrika. Verder: wie wordt de nieuwe Prigozhin? En een interview met filmmaker Sophia Kornienko 📺 Aflevering Moskou tot Moermansk (vanaf 35:05)📋 Speellijst🎞️ Korte film Sophia Kornienko📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 27, Jaar 2 18:33
di 29 aug 2023

Week 27, Jaar 2

In deze uitzending: het Oekraïense offensief komt op stoom, Rusland geeft Noorwegen een boete voor grazende elanden en natuurlijk alles over de dood van Prigozhin. 📰 Stuk Trouw pasvikvallei 🗣️ Moskovieten over Prigozhin 🗞️ Stuk WSJ over laatste dagen Prigozhin 🛥️ Het jacht van Poetin🎙️ Dag 27 over de eerdere jacht van Poetin🐼 Gebruik code JELLE20 voor 20% korting op de eerste bestelling bij Bamigo.com📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 23, Jaar 2 28:24
di 1 aug 2023

Week 23, Jaar 2

In deze aflevering blik ik terug op het Oekraïense offensief en nieuws over de voorhuid van Prigozhin. Ja, echt. Daarnaast heb ik het over Russisch spreken in Oekraïne en de 'de-communisatie' van Oekraïne. Verder: in gesprek met Ruben Terlou over China, Rusland en Taiwan. 📰 Stuk Trouw🎙️ Rusland voor Gevorderden 📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 22, Jaar 2 29:49
di 25 jul 2023

Week 22, Jaar 2

Drones op Moskou, raketten op Odessa. Russische soldaten plunderen een ... garde? En waarom wordt Igor Girkin juist nu opgepakt? Verder ga ik in gesprek met Franky van Hintum over patat bakken in Oekraïne en zijn trip naar het front. Shownotes:🎬 YouTube kanaal Franky and Coen🌐 Website Franky and Coen📷 Insta-post van mij over het dorp📰 Stuk Pomerantsev ✈️ Drone-aanval in Moskou🐼 Gebruik code JELLE20 voor 20% korting op de eerste bestelling bij Bamigo.com📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 21, Jaar 2 25:13
di 18 jul 2023

Week 21, Jaar 2

In deze aflevering: mijn trip naar Oekraïne, weer een aanslag op de Krim-brug. Een knullige false flag van het Kremlin. En in gesprek met fotograaf Anke van der Meer die negen maanden Oekraïense vluchtelingen volgde. 🕊️ Protect Ukraine📷 Tentoonstelling📧 Email VPRO🐼 Gebruik code JELLE20 voor 20% korting op de eerste bestelling bij Bamigo.com📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 20, jaar 2 29:43
di 11 jul 2023

Week 20, jaar 2

Deze week: de roebel gaat de Moskva achterna, een Russische journalist wordt mishandeld, en waarom zit Poetin achter zijn bureau met een klein meisje? Verder: In gesprek met Robert van der Noordaa over Russische trollen. 📰 Stuk WSJ Intimidatie📰 Stuk pruiken van Prigozhin 🐼 Gebruik code JELLE20 voor 20% korting op de eerste bestelling bij Bamigo.com📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 18, Jaar 2 26:31
di 27 jun 2023

Week 18, Jaar 2

Deze week natuurlijk alles over het chaotische weekend, wat is er allemaal gebeurd? Hoe gaat dit verder? In ieder geval: mijn kijk op het nieuws van zaterdag. Verder ga ik in gesprek met Hella Rottenberg over de relatie tussen Rusland en Israel.🪟 Raam op Rusland💣 Stuk Hella over "warlord" Prigozjin👋 Rostov zwaait Wagner uit🐦 Twitter Stanovaya🎭 Kom langs in het theater🐼 Gebruik code JELLE20 voor 20% korting op de eerste bestelling bij Bamigo.com📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Week 17, Jaar 2 30:17
di 20 jun 2023

Week 17, Jaar 2

Deze week: alles over het Oekraïense offensief. Op het Economische Forum in St. Petersburg wordt de nieuwe Lada gepresenteerd, en -surprise surprise- die start niet! Verder ga ik in gesprek met Evgeniy Levchenko over opgroeien in de Donbass.🗣️ Dud in gesprek met Akoenin 🎭 Speellijst theaters🛻 Lada die niet start 🤖 De robot die geen robot is🎙️ Dag 117🥃 Stuk op Verstka over drankgebruik📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.