Trust Nobody - Een podcast over Wie is de Mol?

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Trust Nobody - Een podcast over Wie is de Mol?

Totaal 112 afleveringen

Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol?. Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering van Wie is de Mol? van die week na en duiken ze in de theorieën van molloten.

S08 Bonus: Rik van de Westelaken over seizoen 23 20:07
do 6 apr 2023

S08 Bonus: Rik van de Westelaken over seizoen 23

Waarom ging Wie is de Mol? dit jaar voor de tweede keer naar Zuid-Afrika? Wat waren de regels tijdens de opdracht met het op eieren lopen? En heeft Rik via schouderklopjes Jurre vertelt hoeveel geld hij kon verdienen bij de zangopdracht? Het zijn zomaar wat vragen waarmee we achterbleven na afloop van seizoen 23. En dus ging Mark langs bij Rik van de Westelaken om ze aan hem te stellen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S08E10: Molevaluatie. Ganseend. Hintfaillissement. 01:29:32
ma 13 mrt 2023

S08E10: Molevaluatie. Ganseend. Hintfaillissement.

Dit was 'm! We sloten een geweldig seizoen af met de onthulling van een mol die durfde te mollen én in Zuid-Afrika iedereen om de tuin leidde. Op één onverschrokken onderzoeksjournalist na. En hoewel we natuurlijk weer even moeten haten op de live finale (stop daar nou eens mee!) blikken we in deze laatste aflevering van Trust Nobody toch vooral terug op veel fijns. Toffe gelaagde opdrachten, veel molacties, leuke kandidaten. Ja, we zijn zeer te spreken over dit seizoen. Volgend jaar graag weer zo! Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week bij De Mol België?Voor meer informatie en de shownotes, check onze website: https://trustnobody.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S08E09B: Clickbaitpodcast. Morsekistjes. Verdenkingsmisleiding. 01:04:05
do 9 mrt 2023

S08E09B: Clickbaitpodcast. Morsekistjes. Verdenkingsmisleiding.

LUISTER DEZE PODCAST EN ONTDEK WIE DE MOL IS! Ja sorry, Elger stelde voor dat we eens proberen wat er gebeurt als we een clickbait-tekst proberen. Maar ja, we weten toch allemaal al wie de mol is? Wij wel. Jurre. En in deze aflevering bewijzen we dat met een ellenlange lijst molacties én talloze oude en nieuwe hints naar meneer Geluk.Want het is de makers gelukt om even dat twijfelzaadje te planten. Toch Daniël? Maar nee. We zijn nu echt overtuigd. Jurre is de mol en ook een verrekt goede ook. Nu maar hopen dat we volgende week gelijk krijgen. Maar dat zien we dan wel weer. Tot die tijd veel luisterplezier en geniet van de ontknoping van dit fenomenale seizoen!Voor meer informatie en de shownotes, check onze website: https://trustnobody.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S08E00: Pleinpuzzels. Landherhaling. Moltelefoontje. 01:34:03
do 1 dec 2022

S08E00: Pleinpuzzels. Landherhaling. Moltelefoontje.

Daar zijn we weer! En we hebben er zin in joh! De puzzels waarmee door heel Nederland de kandidaten bekend gemaakt werden, Zuid-Afrika, de mollicitaties en niet te vergeten de promo met een wel heel spannend telefoontje… het belooft allemaal erg veel goeds voor seizoen 23 van Wie is de Mol!Uiteraard starten we een nieuw seizoen van Trust Nobody zoals altijd met een nulaflevering. Een voorbeschouwing. We bespreken het land, nemen alle kandidaten door en doen zonder dat we ook maar iets weten toch alvast een schot voor de boeg. En uiteraard zijn de eerste verborgen hints alweer gevonden. We kunnen niet wachten tot op 7 januari de zoektocht weer echt gaat beginnen!Voor meer informatie en de shownotes, check onze website: https://trustnobody.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Silhouetten raden: Wie doen er mee aan Wie is de Mol? seizoen 23? 13:10
za 19 nov 2022

Silhouetten raden: Wie doen er mee aan Wie is de Mol? seizoen 23?

7 januari 2023 begint het 23e seizoen van Wie is de Mol? Uiteraard gaan we in Trust Nobody wekelijks napraten in de hoop de mol te ontmaskeren, maar er is nu ook al wat om te bespreken! Want wie zijn de kandidaten van komend seizoen? Een afbeelding met 10 silhouetten is voer voor speculatie...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Seizoen 10 van De Mol België is ook te zien in Nederland 55:47
do 17 mrt 2022

Seizoen 10 van De Mol België is ook te zien in Nederland

De Belgische versie van De Mol - het origineel, want daar is het programma bedacht - begint aan zijn tiende seizoen. En dit jaar kunnen we het niet alleen bij onze Vlaamse vrienden van GoPlay bekijken, maar ook via NPO Start. Wij doken achter onze microfoons voor een voorbespreking van dit jubileumseizoen. Wat verwachten we en wat vinden we van de kandidaten?De rest van het seizoen van Trust Nobody België vind je in je vanaf donderdag 24 maart in je favoriete podcast-app onder de naam Trust Nobody België (met het blauwe logo) en dus niet in deze podcastfeed. Ben je nog niet geabonneerd op Trust Nobody België, doe dat dan nu en ga met ons mee op de zoektocht naar de Vlaamse Mol.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S07E10B: Ontmaskerdeceptie. Molevaluatie. Potstandchaos. 01:14:48
vr 11 mrt 2022

S07E10B: Ontmaskerdeceptie. Molevaluatie. Potstandchaos.

En toen zat het erop. Niet alleen het 22e seizoen van Wie is de Mol?, maar ook het zevende seizoen van Trust Nobody. We geven onze mening over het afgelopen seizoen, behandelen nog één keer de opmerkingen en vragen van luisteraars en we bespreken de hints en theorieën, die ons op het spoor van de mol hadden kunnen brengen.Voor meer informatie en de shownotes, check onze website: https://trustnobody.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S07E10A: Ontmaskerdeceptie. Molevaluatie. Potstandchaos. 01:16:28
ma 7 mrt 2022

S07E10A: Ontmaskerdeceptie. Molevaluatie. Potstandchaos.

We zaten alledrie faliekant mis. Is gewoon zo. Hadden we niet verwacht. Vanuit onze ingestorte Fresia-tunnel maken we in de laatste aflevering van dit seizoen van Trust Nobody de balans op over het molschap van Everon.Zoals jullie van ons gewend zijn lopen we in deel A het hele seizoen opdracht voor opdracht door om te kijken hoe er gemold is. We overladen jullie vervolgens met onze meningen daarover, want de beste stuurlui zitten natuurlijk achter een podcastmicrofoon.Voor meer informatie en de shownotes, check onze website: https://trustnobody.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S07E09B: Dictatorvilla. Supermarktlichtknopje. Spionsabotage. 01:09:05
vr 4 mrt 2022

S07E09B: Dictatorvilla. Supermarktlichtknopje. Spionsabotage.

Er is nog genoeg te bespreken aan de vooravond van de ontknoping van seizoen 22 van Wie is de Mol?. Wat zijn de belangrijkste hints in de richting van de drie potentiële mollen? Wie wint er als Fresia de mol is? En houden we vast aan onze verdenkingen? Dat, plus een kijkje over de grens naar het nieuwe seizoen van De Mol in België, zit allemaal in het tweede deel van de podcast van deze week.Voor meer informatie en de shownotes, check onze website: https://trustnobody.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S07E09A: Dictatorvilla. Supermarktlichtknopje. Spionsabotage. 01:05:01
ma 28 feb 2022

S07E09A: Dictatorvilla. Supermarktlichtknopje. Spionsabotage.

De baby van Elger en Nelleke blijkt de mol van dit seizoen van Trust Nobody. Doordat hij wat eerder kwam dan gepland, hebben we aflevering 8 niet na kunnen bespreken. Aflevering 9 gelukkig wel. Niet op volle sterkte, maar als we heel eerlijk zijn dat maakt helemaal niets uit voor de zoektocht naar de mol.We houden vast aan onze mol en zagen in deze drie (!) geweldige slotopdrachten enkel bevestiging van onze gezamenlijke tunnel. We blijven alleen achter met de vraag wat nu het juiste huisnummer van de Bridge Watcher is…Deel B van deze week volgt later. Voor meer informatie en de shownotes, check onze website: https://trustnobody.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.