3.8 Tim en Paul en Historisch Eten op Reis

Speel af
3.8 Tim en Paul en Historisch Eten op Reis

Tim&Paul zijn immer op weg naar een historisch nieuwtje – met in hun achterzak een bammetje pindakaas of een frikandelbroodje. Maar hoe deden ze dat op een VOC-schip? En wanneer was de eerste picnic? En wáarom is vliegtuigeten ondanks alle moeite nog steeds zo ranzig? We spreken met Charlotte Kleyn, auteur van het nét verschenen boek ‘Trek – Eten onderweg, toen en nu.’ over de geschiedenis van eten op reis. Charlotte is auteur, culinair historica, journalist en conservator bij het Allard Pierson. Kortom, iemand waar we onze historische honger mee kunnen stillen! Je kan dat prachtige nieuwe boek ook winnen! Hoe? Dat hoor je in de aflevering! Meer weten? – C. Kleyn, Trek. Eten onderweg, toen en nu (2021).

En, wat vind je ervan?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.