Themafeest

Gemiddeld 5,0 gebaseerd op 1 reviews
5 van de 5 gebaseerd op 1 review

Beluister hier alle podcast afleveringen van Themafeest

Totaal 34 afleveringen

Elke week een nieuw thema, elke week feest. Je leert nog meer dan in de krant. Met Klaas Knooihuizen en Wisse Beets.

Aflevering 29: De Hel 33:29
wo 12 jan 2022

De Hel

Ze zeggen dan wel dat je naar de hel moet lopen, maar waar is die hel dan, en is het de wandeling waard? Themafeest volgde het spoor van Dante Alighieri. De weg naar de hel bleek geplaveid met zelfbenoemde experts, onoverbrugbare meningsverschillen, een in de kiem gesmoorde podcastfittie, een vriendelijke klusjesman en de aanstaande nummer […]

Aflevering 28: De Dobbelsteen 33:32
vr 24 dec 2021

De Dobbelsteen

De teerling is geworpen: dit is de meest speelse aflevering van Themafeest tot nu toe. Je kent de dobbelsteen misschien van Monopoly en Catan, maar hij kan je ook helpen je huwelijkspartner te vinden. Voorts in deze aflevering: een prijsvraag om te winnen, een wandeltocht in Noorwegen en een nieuwe snackbarhouder.

Aflevering 27 – Leeftijd 32:43
do 16 dec 2021

Aflevering 27 – Leeftijd

Dit is Themafeest, de periodieke podcast voor iedereen met een leeftijd, zoals Wim Kieft en de albatros. Maar wat is dat eigenlijk, een leeftijd? Wat heb je eraan? En wat is het verschil tussen je leeftijd en je geslacht? Je leert het in Themafeest en niet in de krant, zelfs niet in Trouw.

Aflevering 26 – Interpunctie 30:49
do 25 nov 2021

Aflevering 26 – Interpunctie

Vroegerhaddenzenieteensinterpunctiesterkernogzededennieteensspatiesdatenmeerleerjeindezegloednieuweafleveringvanthemafeestjeleertnogmeerdanindekrant…

Aflevering 25 – Confetti 24:24
za 23 okt 2021

Aflevering 25 – Confetti

Dit is alweer de vijfentwintigste aflevering van Themafeest. Een kwart eeuw, wie had dat twee jaar geleden kunnen denken? Niemand. Vandaar deze feestelijke aflevering over confetti, die zoals je mag verwachten boordevol verrassingen zit.

Aflevering 24: De Heup 25:34
do 30 sep 2021

De Heup

De heup is weer helemaal hip. Vandaar deze aflevering van Themafeest. Schud je heup uit je mouw, wieg je heup op een boot, gooi je heup in de lucht en doe de groetjes aan Huub.

Aflevering 23: Korting 37:22
ma 13 sep 2021

Korting

Hoera, het derde seizoen van Themafeest gaat van start. Nu niet alleen informatief, maar ook grappig. Daar zijn we wel aan toe in deze tijden van rampspoed en vermaak. Je kunt bovendien zes keer luisteren voor de prijs van vijf keer. Tag een vriend en laat een reactie achter in de comments, a.u.b.

Pol Podcast 4: Pol op het schildpaddeneiland 37:06
do 1 apr 2021

Pol Podcast 4: Pol op het schildpaddeneiland

Dit is de vierde en tevens laatste (maar heus niet allerlaatste) aflevering van de Pol Podcast. We bespreken Pol 6: Pol op het Schildpaddeneiland. Verwacht weinig schildpadden, veel eiland, een vrolijke octopus en een prijsuitreiking. Ook hoor je de primeur van de wereldhit Syv skildpadder bygger pyramider på en ø. Laat een reactie achter in […]

Aflevering 3: Pol op de Piramiden 31:00
do 4 mrt 2021

Pol op de Piramiden

In aflevering 3 van de Pol Podcast bespreken we Pol 5, ‘Pol op de piramiden’. We behandelen de opmerkelijke eetgewoonten van de admiraal, ontdekken een duistere kant van Pol en komen er in een nieuwe rubriek achter wat de mensie vinden. Maar ook: wat was de invloed van het echtpaar Hansen op Stanley Kubrick en […]

Aflevering 2: Pol in het land van de Zevenslapers 27:42
do 11 feb 2021

Pol in het land van de Zevenslapers

In aflevering 2 van de Pol Podcast bespreken we Pol 4, ‘Pol in het land van de Zevenslapers’. Met kekke deuntjes, varende varkens, het nodige zeiljargon, verhelderende levenslessen, het geheim van Jabiduttiperslikkenberg en de vaste rubrieken ‘Polymologie’ en ‘Een cursus Deens voor de hele familie’.