The Bucketcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van The Bucketcast

Totaal 26 afleveringen

In The Bucketcast gaan Daan & Mattijs samen hun eigen bucketlist afwerken. Ze bespreken wat ze daarbij tegenkomen en wat ze tegenhoudt. Een Podcast over dromen, doelen bereiken, dertigers dilemma’s en gewoon doen!

Aflevering 24 (eigenlijk 25): Grand Finale 55:58
wo 22 jun 2022

Aflevering 24 (eigenlijk 25): Grand Finale

Alle goede dingen komen tot een einde. Je vrienden hebben een jaar de tijd genomen om al hun lessen in de praktijk te brengen en blikken daar, op het voorterras van Daans nieuwe boerderij, in een klein uur op terug. Belangrijkste tip: Luister tot het bittere einde. Bedankt en misschien... Tot ziens.

Aflevering 23: The Big K & Routines 41:41
ma 26 jul 2021

The Big K & Routines

Mattijs reist af naar het ouderlijk huis van Daan om ein-de-lijk de 'kip' te ontmoeten (uit aflevering 2) en te genieten van een Kroatische BBQ specialiteit. Ook bellen de heren met Tim, een psycholoog met verstand van routines die alles verteld over hoe je die nou opbouwt als je succesvol je dromen wilt najagen. Verder is het mogelijk de laatste aflevering in Nederland, want Daan vertrekt. Doei Daan!

Aflevering 23: The Big K & Routines 41:41
ma 26 jul 2021

The Big K & Routines

Mattijs reist af naar het ouderlijk huis van Daan om ein-de-lijk de 'kip' te ontmoeten (uit aflevering 2) en te genieten van een Kroatische BBQ specialiteit. Ook bellen de heren met Tim, een psycholoog met verstand van routines die alles verteld over hoe je die nou opbouwt als je succesvol je dromen wilt najagen. Verder is het mogelijk de laatste aflevering in Nederland, want Daan vertrekt. Doei Daan!

Aflevering 22: Hypnose & Uitstellen 45:06
do 24 jun 2021

Hypnose & Uitstellen

Als je nou door de oogharen naar onze dromen kijkt, zijn we naast dromenjagers, ook wel een beetje uitstellers. Maar is dat nou nuttig? Hoe kom je eraan, maar ook, hoe kom je er vanaf? Daan & Mattijs duiken in de wereld van uitstelgedrag én laten zich onder hypnose brengen om wat patronen te onderzoeken met Wendeline. Oh ja, de lasers zijn ook terug!

Aflevering 21: Belemmerende Overtuigingen 58:28
ma 31 mei 2021

Belemmerende Overtuigingen

Na een paar weken podcaststilte zijn je favoriete podcastvrienden weer in je oren te horen. Een podcast met een heuse scoop (die het uitbrengen wat vertraagd heeft). Belangrijker echter, we spraken een echter dokter over belemmerende overtuigingen. Hoe werken die eigenlijk? Hoe kom je eraan, maar vooral... Hoe kom je er vanaf? Dat bleek allemaal natuurlijk weer niet zo gemakkelijk, maar wel interessant. Oh ja, er zijn ook nieuwe items, nieuwe geluiden en ja eigenlijk ook een beetje een nieuw concept. Luisteren maarrrr!

Aflevering 20: Intervisie 29:19
ma 19 apr 2021

Intervisie

Na 20 afleveringen is het tijd voor intervisie. Daarom namen we even de tijd samen om te bepalen wat de volgende stap voor ons en onze podcast gaat zijn. Praten om het praten, nou ja, en om tot een nieuw concept te komen. Luister mee naar onze zoektocht naar een nieuw seizoen!

Aflevering 19: In English 59:46
di 9 mrt 2021

In English

So, because we are very international, we decided we could do an interview in English. And it turned out great!  Je favoriete podcastvrienden zijn er weer. Deze keer met een hoop reflectie op ons huidige leven en een prachtig interview (in het Engels) met Adnan die vertelt hoe het is om vluchteling te zijn in Nederland en hoe hij daar het allerbeste van gemaakt heeft. Zijn dromen veranderden, werden kleiner, toen weer groter en nu hij helpt ook anderen die naar Nederland komen om hun dromen waar te maken. Wij waren er van onder de indruk.

Episode 18: Tijd 01:02:13
wo 10 feb 2021

Episode 18: Tijd

Als we iets hebben geleerd dan is het dat tijd een hele belangrijke factor is om je dromen te bereiken. Maar wat nou als de tijd die je hebt veel korter blijkt te zijn dat je had gedacht? We praten erover met Ton, wiens vrouw op jonge leeftijd Alzheimer kreeg. Zij gingen hun dromen najagen zo lang het kon. We zijn er behoorlijk sprakeloos van. Ruim baan voor misschien wel het meest persoonlijke en rauwe verhaal tot nu toe. 

Aflevering 17: Een écht jaaroverzicht 01:15:17
za 9 jan 2021

Een écht jaaroverzicht

Het duurde even, want je vrienden hadden ook een beetje vakantie, maar daar is hij. Een extra lange Bucketcast, met 2 gasten, een reflectie op het hele jaar, 2 columnisten, een live geplopte fles en vuurwerk. Want vuurwerk kan gewoon als het onder de knop zit. Op naar een nieuw jaar!

Aflevering 16: De bus van de buren 51:21
za 12 dec 2020

De bus van de buren

Daan en Mattijs gaan weer eens op pad. Deze keer brengt de reis ze een huis of 6 verderop. Daar wonen Luca, William en Febe die over een paar maanden met een bus de wereld rondgaan. Of in ieder geval naar Vietnam. Aan het haardvuur spreken we ze daar over. Verder hebben we het nog over processen en of die processen zijn. Kortom, classic Bucketcast.