TeamNL Vuur

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van TeamNL Vuur

Totaal 4 afleveringen

In deze serie duikt Reemt Borcherts samen met Kim Lammers of Celine van Gerner in bijzondere verhalen van TeamNL-sporters. Soms zijn dit verhalen rondom een gouden moment en soms zijn dit moment met een pittig randje. Maar altijd gaat het over sporters die gewone mensen zijn en buitengewone verhalen meemaken.

Hoe Kimberly Alkemade beperkingen in kracht omzet 26:02
ma 22 mrt 2021

Hoe Kimberly Alkemade beperkingen in kracht omzet

Para-atlete Kimberly Alkemade maakte op 8-jarige leeftijd een levensveranderend ongeluk mee dat zijn weerga niet kent. Op latere leeftijd ontdekte ze haar talent voor atletiek. Dat veranderde haar leven opnieuw....

Lois Abbingh en het verhaal achter de winnende worp 57:14
wo 10 feb 2021

Lois Abbingh en het verhaal achter de winnende worp

Onze handbalvrouwen schreven in 2019 geschiedenis door Nederland de eerste WK-titel ooit te bezorgen. De winnende worp in de finale tegen Spanje, kwam van Lois Abbingh. Maar achter dat gouden moment zit een verhaal van tegenslag, teleurstelling en twijfels. Verslaggever Reemt Borcherts ging samen met co-host Celine van Gerner in gesprek met Lois, in de derde aflevering van de podcast Vuur. 

Edward Gal en het paard dat verkocht werd: Totilas 38:58
di 12 jan 2021

Edward Gal en het paard dat verkocht werd: Totilas

Veel mensen kennen de naam Totilas en daarmee die van Gal, Edward Gal. Deze combinatie vergaarde wereldfaam door hun uitmuntende prestaties, totdat het paard werd verkocht. Maar hoe stak de magie tussen ruiter en paard in elkaar? Waarom kan een paard zomaar verkocht worden?  En hoe gaat een ruiter verder zonder paard? Je hoort het in deze aflevering.

Het schaatsongeluk van Martin van de Pol 50:20
vr 23 okt 2020

Het schaatsongeluk van Martin van de Pol

Het is oktober 2014 wanneer Martin van de Pol zwaar gewond raakt tijdens een schaatsongeluk op de baan van Thialf tijdens een marathonwedstrijd. Dit ongeluk was zo heftig dat zijn leven in één klap veranderde. Luister naar Martin als hij terug gaat naar Heerenveen en vertelt over hoe deze wending zijn leven eigenlijk mooier maakte.