Successtof Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Successtof Podcast

Totaal 231 afleveringen

De vrolijkste podcast over online marketing en ondernemen: dat is de Successtof Podcast! Hier vind je praktisch tips die je gelijk kunt toepassen om je onderneming en jezelf als ondernemer naar de next level te tillen. Daarnaast worden regelmatig ondernemers het hemd van het lijf gevraagd hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn en wat succes voor hen betekent. Het is tijd om actie te nemen! En met deze podcast weet je exact welke actie dit is.

234 – De kleine nuances van de angst om te falen die je groei blokkeren 26:34
wo 22 jun 2022

234 – De kleine nuances van de angst om te falen die je groei blokkeren

De angst om te falen: veel ondernemers zijn wel bekend met dit gevoel. Vooral in het begin van hun ondernemersreis. Maar wist je dat je niet alleen in het begin, maar ook in een later stadia wordt tegengehouden door deze angst. ALLEEN, ja daar heb je hem, voelt deze veel genuanceerder, waardoor je dit soms niet eens ziet. In deze aflevering ga ik daar dus wat dieper op in en vertel ik je hoe wellicht de angst om te falen ( in de meest kleine nuances ) jou als ondernemers remt in je groei. 

232 – De transitie van mijn diensten ( en wat jij daarvan kunt leren ) 27:07
vr 17 jun 2022

232 – De transitie van mijn diensten ( en wat jij daarvan kunt leren )

In deze ondernemerswereld ga ik al een aantal jaren mee ( voel mij echt oud haha ). En in die afgelopen jaren is er niet alleen in mijzelf veel veranderd, maar ook in mijn diensten en mijn trajecten. Vandaag geef ik je een kijkje achter de schermen van deze transitie in mijn eigen business. Ik vertel je de lessen die ik hierdoor zelf heb geleerd en wat ik jou wil meegeven ( een hele belangrijke les ) over je runnen en groeien van je business. 

231 – Een winstgevend bedrijf? Dan heb je dit te doen! 28:41
wo 15 jun 2022

231 – Een winstgevend bedrijf? Dan heb je dit te doen!

Ik roep altijd dat een winstgevend bedrijf simpel te creëren is, maar dat wij het vaak zijn die het moeilijk maken. Maar wat betekent dit nu precies? En hoe maken we het dan simpel voor onszelf. De aflevering van vandaag gaat je daar meer inzicht in geven. In deze aflevering deel ik:  Wat het verschil tussen informatie over marketing en strategie en ondernemerschap ( yup, er zit een verschil tussen );  Welke meest belangrijke eigenschap je keer op keer te versterken hebt in jezelf als ondernemer;  Wat ik doe in al mijn trajecten en waarom juist dit veel belangrijker is dan alleen maar omzet draaien als je het mij vraagt;  Waar je direct mee mag stoppen ( echt direct ) om dus je eigen reis echt simpel te behouden ;-) 

230 – Wanneer je groeit, zal dit altijd gebeuren…  ( en dat is helemaal oke ) 19:51
ma 13 jun 2022

230 – Wanneer je groeit, zal dit altijd gebeuren… ( en dat is helemaal oke )

Die ondernemers reis. Die is toch wel enorm bijzonder, right? En hoewel we ieder onze eigen weg bewandelen als ondernemer, zijn er toch wel dingen die we allemaal wel een keer ervaren. Al helemaal als we groeien. In deze aflevering vertel ik daar wat meer over. Zodat je hopelijk daar met meer gemak ( en minder oordeel ) doorheen kunt bewegen. Want ik kan je vertellen: als je dit weet, wordt het groeien van je business een stuk gemakkelijker ( en leuker )!  

229 – Jouw agenda overval? Let’s fix it! 19:25
vr 3 jun 2022

229 – Jouw agenda overval? Let’s fix it!

Wat als jouw business en jouw agenda jou runt in plaats van andersom? Waar begin je dan om je agenda leger te maken? Om ervoor te zorgen dat jij weer ervaart waarom je ondernemer bent geworden: vrijheid? In de aflevering van vandaag ga ik hier wat dieper op in. En laat ik je zien hoe jij met een paar simpele vragen jouw agenda leeg kunt maken. Klinkt goed toch? Is het ook. En waarschijnlijk simpeler dan dat je nu denkt!   In deze aflevering bespreek ik:  Wat de eerste stap is om je agenda leger te maken;  De twee dingen die je jezelf altijd moet afvragen wanneer jouw business zich ontwikkelt ( want ook dit verandert );  Een aantal voorbeelden van mijn klanten hoe zij hun agenda leger hebben gemaakt met een paar simpele stappen; 

228 – Het ‘toxic’ aspect van ondernemen vanuit ‘vrouwelijke energie’ 26:07
wo 1 jun 2022

228 – Het ‘toxic’ aspect van ondernemen vanuit ‘vrouwelijke energie’

Vrouwelijke energie. Mannelijke energie.  We hebben er allemaal wel een mening over als ondernemer. Sommigen hebben er zelfs een heel businessmodel omheen gecreëerd ;-)  In de aflevering van vandaag neem ik je mee in mijn eigen visie op dit concept. Wat is zie gebeuren in de markt, wat juist hartstikke goed is. Maar ook wat voor minder positieve impact de boodschap heeft op veel ondernemers. En waarom dit aan niemand kwalijk te nemen is, maar wel een mooi beweging in gang kan gaan zetten als we hier ons allemaal een stuk bewuster van worden.  Het 'toxic' aspect dus van ondernemen vanuit vrouwelijke energie.  

227  – Dit is waarom nichen voor jou ellendig voelt (en wat jij kan doen om dit te veranderen)! 28:43
ma 30 mei 2022

227 – Dit is waarom nichen voor jou ellendig voelt (en wat jij kan doen om dit te veranderen)!

Waarschijnlijk is het je niet onbekend: het kiezen van een niche als ondernemer.  En waarschijnlijk ben je ooit - net als de meeste ondernemers - hier enorm op vastgelopen c.q. loop je er nog steeds op vast. En maakt het dat jij je misschien ellendig voelt, dat je business zwaar aanvoelt. Om eerlijk te zijn? Je bent er toch wel beetje klaar mee.  In de aflevering wil ik je inspireren om dit concept op een hele andere manier te bekijken. Ik ga je laten zien wat de reden is dat zoveel ondernemers nichen als 'zwaar' en 'ellendig' ervaren en hoe je dit als ondernemer kunt veranderen. Zodat je vanuit plezier je business kunt blijven bouwen. Ik deel:  Hoe de markt verandert en wat jouw business ( en nichen ) hiermee te maken heeft;  Wat er vaak mis gaat bij ondernemers ( niet alleen op het gebied van nichen ), wat je hele business wel een kan veranderen als je dit begrijpt;  De meest voorkomende reden dat nichen niet zo fijn aanvoelt en waarom dit dus niet nodig is;  Een eerlijk inzicht op de manier waarop 'niet nichen' impact heeft voor je business ( en waarom dit eigenlijk prima kan zijn ); Hoe het komt dat sommige ondernemers niet hoeven te nichen ( en jij dus wellicht ook niet ).   

226 – De lancering van het platform RAW-R 42:57
vr 27 mei 2022

226 – De lancering van het platform RAW-R

Het kan je niet ontgaan zijn - en wellicht ook wel - maar afgelopen maand lanceerde ik het platform RAW-R. Een business die ontstaan is uit het verliezen van mijn moeder in 2020 en het rouwproces daarop volgen. In deze aflevering ga ik je alles vertellen over hoe de afgelopen maanden voor mij zijn geweest en welke belangrijke lessen ik hieruit heb gehaald. Ook deel ik wat mijn volgende plannen gaan zijn en hoe ik dit neer ga zetten.  Dus als je benieuwd bent om een kijkje achter de schermen te krijgen van iemand die een nieuwe business op zet, klaar maakt voor lancering & uitbouwt, weet ik zeker dat je van deze aflevering gaat genieten