Side Project Show

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Side Project Show

Totaal 7 afleveringen

In de Side Project Show staan moderne uitvinders en hun tech projecten centraal.Waar de meeste mensen in het weekend lui op de bank hangen, zijn er ook genoeg tech guys en girls die ieder vrij moment van de dag aangrijpen om te werken aan hun IT-side project.Wat drijft deze woonkamer Willie Wortels? En wat kunnen we van ze leren?Je hoort het in de Side Project Show!De Side Project Show is een podcast van ABN Amro en wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media. De presentatie is in handen van Bram van Dijk. Het sounddesign is van Studio Kloaq.

6. Rick en de geavanceerde spreadsheet 25:56
di 31 dec 2019

6. Rick en de geavanceerde spreadsheet

Luister naar het verhaal van Rick, die met een -in zijn ogen- simpele spreadsheet-toepassing investeerders uit Silicon Valley trok. Hoe kwam het zover en had hij dit verwacht?Side Project Show is een podcast van ABN AMRO. Wil je meer weten over de podcast of ben je benieuwd naar interessante vacatures? Kijk dan op https://www.abnamro.com/sideprojectshow.De Side Project Show wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media. De presentatie is in handen van Bram van Dijk. Het sounddesign is van Studio Kloaq.

5. Joost en de eerste hulp bij abonnementen 22:07
di 24 dec 2019

5. Joost en de eerste hulp bij abonnementen

Joost is iemand die het liefst weloverwogen beslissingen maakt. Dat werd lastig toen hij een nieuw treinabonnement af wilde sluiten. Daarom ontwikkelde hij een app die aan de hand van je reisdata het ideale abonnement berekentSide Project Show is een podcast van ABN AMRO. Wil je meer weten over de podcast of ben je benieuwd naar interessante vacatures? Kijk dan op https://www.abnamro.com/sideprojectshow.De Side Project Show wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media. De presentatie is in handen van Bram van Dijk. Het sounddesign is van Studio Kloaq.

4. Jori en het planten-stek-ruil-platform 23:19
di 17 dec 2019

4. Jori en het planten-stek-ruil-platform

Na een ommezwaai in je leven, van chefkok naar developer, kun je creativiteit anders gebruiken. Jori besloot iets te doen met dingen die ze leuk vond; planten. Ze ontwikkelde een online platform waar gebruikers stekjes kunnen uitwisselen.Side Project Show is een podcast van ABN AMRO. Wil je meer weten over de podcast of ben je benieuwd naar interessante vacatures? Kijk dan op https://www.abnamro.com/sideprojectshow.De Side Project Show wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media. De presentatie is in handen van Bram van Dijk. Het sounddesign is van Studio Kloaq.

3. Bjorn en de op afstandbestuurbare auto 22:29
di 10 dec 2019

3. Bjorn en de op afstandbestuurbare auto

Vaak blijven films fictie. Totdat iemand als Bjorn denkt ‘dat kan ik ook’. Dit is het verhaal van een jongen die KITT uit Knightrider tot leven bracht en daar bleef het niet bij. Side Project Show is een podcast van ABN AMRO. Wil je meer weten over de podcast of ben je benieuwd naar interessante vacatures? Kijk dan op https://www.abnamro.com/sideprojectshow.De Side Project Show wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media. De presentatie is in handen van Bram van Dijk. Het sounddesign is van Studio Kloaq.

2. Bastiaan en zijn geautomatiseerde huis 21:48
di 3 dec 2019

2. Bastiaan en zijn geautomatiseerde huis

In zijn jongere jaren was de computer van Bastiaan zijn raam naar de wereld. Zo creëerde hij de basis waarmee hij nu zijn hele huis automatiseert. Die basis probeert hij middels workshops voor kinderen weer door te geven.Side Project Show is een podcast van ABN AMRO. Wil je meer weten over de podcast of ben je benieuwd naar interessante vacatures? Kijk dan op https://www.abnamro.com/sideprojectshow.De Side Project Show wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media. De presentatie is in handen van Bram van Dijk. Het sounddesign is van Studio Kloaq.

1. Deniz en zijn smart mirror 26:23
di 3 dec 2019

1. Deniz en zijn smart mirror

Als je altijd voor efficiëntie gaat, op je werk én in het dagelijks leven, dan moet je meer uit het moment dat je je tanden poetst kunnen halen. Althans zo dacht Deniz. En dus ontwikkelde hij een spiegel waarop hij het laatste nieuws en treintijden kan bekijken. En die hem ook nog complimentjes geeft!Side Project Show is een podcast van ABN AMRO. Wil je meer weten over de podcast of ben je benieuwd naar interessante vacatures? Kijk dan op https://www.abnamro.com/sideprojectshow.De Side Project Show wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media. De presentatie is in handen van Bram van Dijk. Het sounddesign is van Studio Kloaq.

TRAILER – Dit is de Side Project Show! 01:14
wo 27 nov 2019

TRAILER – Dit is de Side Project Show!

In de Side Project Show, een podcast van ABN AMRO en Dag en Nacht Media, gaat journalist Bram van Dijk langs bij moderne uitvinders met bijzondere tech projecten. Wat drijft deze moderne Willie Wortels? En wat kunnen we van ze leren? Je hoort het in de Side Project Show!