SEO Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van SEO Podcast

Totaal 38 afleveringen

Luister naar de SEO Podcast voor nuchtere, no-nonsens SEO-tips om je website beter vindbaar te maken.

Google Discover: 6 gouden tips voor meer succes 36:44
zo 20 mrt 2022

Google Discover: 6 gouden tips voor meer succes

Google is groot geworden als zoekmachine. De nieuwe dienst  Google Discover net even anders. De zoekmachine laat content zien, waarvan hij denkt dat jij het wilt zien. Hoe werkt Google Discover precies? Waarom is de dienst interessant voor SEO? Wat kun je doen om meer succes te krijgen met Google Discover? Ontdek het in deze aflevering van de SEO Podcast.  P.S. Je moet Google toestemming geven om een grote preview van je afbeelding te laten zien in Discover. Dat doe je met de meta tag 'max-image-preview:large' ().  Gebruik je Yoast SEO, dan wordt deze meta tag automatisch toegevoegd aan elke webpagina. Gebruik je geen WordPress of geen Yoast, check dan even of deze meta tag in de broncode van je webpagina's staat. https://developers.google.com/search/docs/advanced/robots/robots_meta_tag#max-image-preview  https://wordpress.org/support/topic/max-image-previewlarge/

Kom hoger in Google met Canonical Tags 26:45
wo 16 feb 2022

Kom hoger in Google met Canonical Tags

Heb je dubbele pagina's op je website? Dan raken zoekmachines in de war. Je kunt zelfs flink wegzakken bij de zoekresultaten! Gelukkig kun je er wat aan doen, met Canonical Tags. Ontdek hoe in deze aflevering van de SEO Podcast.

AI copywriting tools: het ultieme SEO-wapen? | SEO Podcast #36 40:41
do 30 sep 2021

AI copywriting tools: het ultieme SEO-wapen? | SEO Podcast #36

Copywriting is ten dode opgeschreven. Tenminste, als we makers van AI-tools mogen geloven. Er komen steeds meer AI copywriting tools op de markt. Maar wat doen ze en wat zijn de gevolgen voor SEO en copywriting? Ontdek het in deze aflevering van de SEO Podcast.

Redirects en SEO: kansen en bedreigingen | SEO Podcast #35 27:38
di 6 jul 2021

Redirects en SEO: kansen en bedreigingen | SEO Podcast #35

Een redirect is een soort verhuisbericht voor websites. Dit is handig voor gebruikers, maar er zijn ook risico's voor SEO.  Luister naar deze aflevering van de SEO Podcast en ontdek:  Wat zijn redirects en welke soorten zijn er?Wat zijn de SEO-risico's van redirects?Hoe maak je een redirect?  En meer. Met de tips en inzichten kun je direct aan de slag. Luisteren dus, en veel succes met het optimaliseren van je website.  

De 5 grootste WordPress-blunders | SEO Podcast #34 37:29
di 11 mei 2021

De 5 grootste WordPress-blunders | SEO Podcast #34

WordPress is een geweldig CMS en je kunt er bijna alles mee. Maar er worden ook veel blunders mee gemaakt. Op het vlak van SEO, beveiliging, plug-ins en meer.  Wat zijn nu de grootste WordPress-blunders en hoe voorkom je ze? Ontdek het in aflevering 34 van de SEO Podcast. 

SEO-tips voor multi language sites | SEO Pocast #33 28:41
wo 7 apr 2021

SEO-tips voor multi language sites | SEO Pocast #33

Een meertalige website kan interessant zijn voor bezoekers en SEO. Maar hoe laat je een anderstalig deel van je site beter ranken? Hoe kies je de beste zoektermen? En wat zijn valkuilen? Ontdek het in aflevering 33 van de SEO Podcast. 

Meer dan SEO: haal alles uit je online strategie | SEO Podcast #32 48:39
ma 1 feb 2021

Meer dan SEO: haal alles uit je online strategie | SEO Podcast #32

Binnen SEO gaat het vaak over… SEO! Dat is leuk, maar online marketing behelst meer. Hoe past SEO in je totale marketingstrategie en welke kanalen versterken elkaar? Speciale gast Dennis Pettinga van online marketingbureau daar-om deelt zijn ervaringen. Zodat jij straks het maximale haalt uit SEO, SEA, e-mail marketing en social media. 

SEO-succes in 2021: dit zijn 3 essentiële actiepunten 53:05
wo 6 jan 2021

SEO-succes in 2021: dit zijn 3 essentiële actiepunten

Zoekmachine optimalisatie staat nooit stil. Raak je achterop, dan blijft SEO-succes uit. Daarom kijken we in aflevering 31 van de SEO podcast naar SEO in 2021. Luister nu en ontdek de 3 belangrijkste SEO-actiepunten voor het nieuwe jaar. 

Handig! Dit zijn de allerbeste SEO-tools | SEO Podcast 30 59:29
zo 29 nov 2020

Handig! Dit zijn de allerbeste SEO-tools | SEO Podcast 30

Tools, tools, tools. Bij SEO kun je niet zonder tools. Maar wat zijn nou de beste? Waarom zijn ze goed? En waarom zou jij ze eigenlijk ook moeten gebruiken? In aflevering 30 van de SEO Podcast delen Michiel en Rutger hun verborgen pareltjes 👍

SERPs analyseren voor SEO: dit zijn de beste tips  & tricks 54:26
vr 2 okt 2020

SERPs analyseren voor SEO: dit zijn de beste tips & tricks

Met keywordtools vind je eenvoudig zoektermen voor SEO. Maar waarom zoeken mensen met die woorden? Wat laat Google zien in de top 10? En hoe maak je betere content door slim te analyseren? Ontdek het aflevering 29 van de SEO Podcast, met medewerking van Niels Zee.