RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST

Gemiddeld 5,0 gebaseerd op 1 reviews
5 van de 5 gebaseerd op 1 review

Beluister hier alle podcast afleveringen van RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST

Totaal 54 afleveringen

RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Nee is ja, 40 jaar Thriller en de Maladiven 01:08:17
vr 2 dec 2022

Nee is ja, 40 jaar Thriller en de Maladiven

Sara Kroos heeft een boek geschreven dat jullie allemaal moeten lezen. Michael Jackson heeft 40 jaar geleden een plaat gemaakt die jullie allemaal moeten horen en Ruben Nicolai heeft een reis gemaakt die iedereen zou moeten ervaren.🎙️ Geproduceerd door: https://tonnymedia.nl/.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via http://petjeaf.com/rubentijlruben🖼️ Volg ons op https://www.instagram.com/rubentijlruben/ en https://www.tiktok.com/@rubentijlruben voor bites uit de aflevering!📺 Meld je vandaag nog aan op https://www.skyshowtime.com/ en betaal je hele leven lang de helft van de prijs!📧 Adverteren? mailto:adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

24 liter champagne en een leververkleining met Strauss 01:06:13
vr 18 nov 2022

24 liter champagne en een leververkleining met Strauss

Ruben van de Meer trapt de aflevering af met een vrij bijzondere, maar blijkbaar vaak gestelde vraag: moeten All You Can Eat restaurants korting geven aan mensen met een maagverkleining? Ruben geeft in elk geval genoeg drank om menig man met maagverkleining om te leggen. Dit allemaal als bedankje voor het hosten van de podcast de afgelopen twee jaar! Ten slotte brengt Tijl een muziekstuk mee waar jij jouw vrienden mee kunt 'impressen'. Al met al een goed (met drank) gevulde aflevering!🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petjeaf.com/rubentijlruben🖼️ Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering!🚃 Download nu de nieuwe reisapp Glimble via deze link!📺 Meld je vandaag nog aan op SkyShowtime en betaal je hele leven lang de helft van de prijs!💼 Vacatures bij de overheid, in het onderwijs en de zorg vind je bij Driessen.📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Brainpower, Andre Hazes Jr & Trump 54:04
vr 4 nov 2022

Brainpower, Andre Hazes Jr & Trump

We zijn weer tezamen gekomen om een potje te dobbelen. Dit keer gaat het over een hele ongemakkelijke situatie voor Tijl, een nieuwe investeringsmogelijkheid voor de Bad Slippers van Ruben van der Meer en een campagne voor Trump van Ruben Nicolai. 🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content.🖼️ Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering!🚃 Download nu de nieuwe reisapp Glimble via deze link!🛏️ Met de kortingscode mattsleeps10 krijg je 10% korting op matrassen, bedden, kussens en toppers!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Italiaanse muziek, Blonde & drink rode wijn 01:03:09
vr 21 okt 2022

Italiaanse muziek, Blonde & drink rode wijn

Dat Tijl een zwak heeft voor mooie muziek, waar hij het deze aflevering over heeft, is voor niemand een geheim. Dat Ruben van der Meer een zwak heeft voor Ana de Armas dan weer wel! Na het zien van de film Blonde is hij helemaal om, maar zijn vrouw staat uiteraard nog steeds op nummer 1. Voor Ruben Nicolai staat rode wijn op nummer 1 deze aflevering, net als voor de artiest Danny Ponsen. 🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petjeaf.com/rubentijlruben🖼️ Volg ons op Instagram voor bites uit de aflevering!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Bad plaatsnamen, Bad films & Bas Slippers in productie 59:23
vr 7 okt 2022

Bad plaatsnamen, Bad films & Bas Slippers in productie

Ten eerste: leesbril in het Engels is reading glasses (make some noise). Ten tweede: er werd weer gedobbeld deze aflevering. Ruben Nicolai reed door België op weg terug van een bruiloft in Frankrijk en kwam hier wat bijzondere plaatsnamen tegen die hij graag wilt delen. Tijl bespreekt de regisseur van de allerslechtste film aller tijden. Ruben hoopt op zijn beurt dat hij die titel met de film Bad Slippers, die eindelijk in productie is nu, niet overneemt van deze man.🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.Met de kortingscode mattsleeps10 krijg je 10% korting op matrassen, bedden, kussens en toppers op MattSleeps.com🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petjeaf.com/rubentijlruben🖼️ Volg ons op Instagram voor bites uit de aflevering!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De meest gehate man van het internet, de meest gehate man en Elvis 52:58
vr 23 sep 2022

De meest gehate man van het internet, de meest gehate man en Elvis

Tijl heeft deze zomer de nieuwe Elvis-film gezien en heeft zich hierdoor verdiept in Elvis' eigen collectie films. Ondanks dat dit niet zijn main focus was, en ze stuk voor stuk verschrikkelijk waren, heeft hij er toch 31 gemaakt. De mannen bespreken van zijn slechtste tot 'minst' slechte film. Ruben van der Meer heeft een documentaire op Netflix gezien, genaamd 'The Most Hated Man On The Internet', en hij legt direct uit waarom hij het hiermee eens is. Ruben Nicolai had graag een boek willen lezen op vakantie maar heeft een ander gelezen. Alsnog bespreekt hij het boek wat hij had willen lezen in deze podcast. Dit gaat over Nazi Billionaires. Ondanks dus culturele aanbevelingen een vrij tragische aflevering.🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petjeaf.com/rubentijlruben🖼️ Volg ons op Instagram voor bites uit de aflevering!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Dure transfer, stripboeken en noten op papier. 52:53
vr 9 sep 2022

Dure transfer, stripboeken en noten op papier.

Een hele dure eredivisietransfer heeft onlangs plaatsgevonden: Antony is voor bijna 100 miljoen euro door Ajax aan Manchester United verkocht. Ruben Nicolai zet zijn leven uiteen. Bijna 100 miljoen euro zijn de stripboeken van Tijl waard van Suske & Wiske en Kuifje die hij heeft meegenomen. Echter, de strips zijn dat niet waard. Ruben van der Meer draait wat vergeten plaatjes en omschrijft wat muziek ook alweer is.🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petjeaf.com/rubentijlruben🖼️ Volg ons op Instagram voor bites uit de aflevering!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Een extra dik zomernummer 01:04:33
vr 17 jun 2022

Een extra dik zomernummer

Ruben van der Meer deelt een update over zijn aankomende film 'Bad Slippers', die voorlopig nog niet uitkomt maar wel in de steigers staat. Ruben Nicolai heeft een boek mee over kinderpsychologie, die hij uiteraard gaat uittesten op de anderen. Tijl brengt een stukje geschiedenis met zich mee. De neppe dagboeken van Hitler worden besproken naar aanleiding van de nieuwe serie Faking Hitler. Kortom, het gaat deze week over slippers, kinderen en Hitler. Ook dat is deze podcast. 🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petje.af/rubentijlruben🖼️ Volg ons op Instagram voor bites uit de aflevering!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Grote Sportcast 01:03:24
vr 3 jun 2022

De Grote Sportcast

Dat is niet helemaal waar, want Ruben van der Meer heeft het over muziek (uit Twente?). Dit zien sommige mensen wellicht ook als sport dus we doen het er maar mee. De titel slaat wel eerder op de verhalen van Tijl en Ruben Nicolai. Deze podcast bevat namelijk het meest intense sportverhaal ooit. En als je na het verhaal van Tijl over ADO denkt dat we dat bedoelen, wacht dan op het slotstuk van Nicolai... 🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petje.af/rubentijlruben🖼️ Volg ons op Instagram voor bites uit de aflevering!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Franse Elvis, seksspeeltjes & lifecoaching 53:17
vr 20 mei 2022

Franse Elvis, seksspeeltjes & lifecoaching

Onder de veranda van Tijl vertelt Ruben van der Meer voor een vijfdelige rock-and-roll documentaire over de Franse Elvis: Johnny Hallyday. Alhoewel Ruben niet super fan is van Hallyday, is de documentaire een must see! Ruben Nicolai verrast de heren met een doos mannelijke seksspeeltjes. Vol verbazing beoordelen ze deze apparaten en bedenken ze, naast het genot dat het moet brengen, alledaagse functies voor deze sekstoys. Als afsluiter kondigt Tijl een carrièreswitch aan. De mensenkennis die hij in de afgelopen jaren heeft op gedaan, zal hij voortaan inzetten om als lifecoach aan de slag te gaan. Kortom, weer een gevarieerde aflevering!🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.🖼️ Volg ons op Instagram voor bites uit de aflevering!📧 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.