Roels Sofasessies

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Roels Sofasessies

Totaal 12 afleveringen

Beluister hier seizoen 1 en 2 van Roels Sofasessies. In seizoen 1 van Roels Sofasessies maakte Roel van Velzen een podcast over de heftige tijd na zijn scheiding. Door ervaringen uit te wisselen met bekende collega’s probeerde hij orde te scheppen in de chaos. Nu hij een jaar verder is komt hij voor heel andere dilemma’s te staan: hoe houd je de relatie met je ex gezond en hoe voed je los van elkaar, maar toch samen op? Wanneer en hóe stel je je nieuwe liefde aan je kinderen voor? En hoe zorg je dat je niet weer dezelfde fouten maakt als in je vorige relatie?  In dit tweede seizoen praat Roel van Velzen over het leven als gescheiden, én opnieuw verliefde man. Onder het motto ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’ bespreekt hij met bekende collega’s hoe het is om opnieuw te beginnen. De ‘ervaringsdeskundigen’ praten eerlijk over fouten, valkuilen en verdrietige momenten. Maar vooral over de lessen die ze na hun scheiding hebben geleerd en hoe ze die toepassen in hun zoektocht naar nieuw geluk. En wat blijkt? Er is licht aan het eind van de tunnel! Dit seizoen op de sofa van Roel: Linda de Mol (presentatrice/actrice/creatief directeur Net5), Glennis Grace (zangeres) , Barry Atsma (acteur), Xander de Buisonjé (zanger) en Elske DeWall (singer/songwriter).

S2E5 – Elske DeWall  – Hallo nieuw leven! 38:15
do 17 dec 2020

S2E5 – Elske DeWall – Hallo nieuw leven!

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen zit singer/songwriter Elske DeWall bij Roel op de bank. Ze vertelt hoe ze al op jonge leeftijd een relatie kreeg, maar dat zij en haar vriend uiteindelijk toch uit elkaar groeiden. De stap om hem los te laten en werkelijk voor zichzelf te kiezen was doodeng. Maar Elske zette door en vond na verloop van tijd opnieuw een grote liefde. En nu zijn ze ook nog eens ouders geworden van de kleine Neva Victoria.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

S2E4 – Xander de Buisonjé – ‘Help, mijn ex heeft een nieuwe partner’ 41:37
do 10 dec 2020

S2E4 – Xander de Buisonjé – ‘Help, mijn ex heeft een nieuwe partner’

In deze aflevering spreekt Roel met zanger Xander Buisonjé over de breuk met Wendy, hoe ze samen in therapie gingen om ervoor te zorgen dat ze goed met elkaar konden blijven omgaan. Belangrijkste reden: hun zoon Sem. En toen verscheen er een nieuwe liefde en ontstond er een totaal nieuwe dynamiek. Hoe verliep de eerste ontmoeting tussen Sophie en Wendy, en hoe lukte het om met elkaar een soepel verlopend, samengesteld gezin te vormen. See omnystudio.com/listener for privacy information.

S2E3 – Barry Atsma – ‘Hoe bouw je een samengesteld gezin?’ 41:44
do 3 dec 2020

S2E3 – Barry Atsma – ‘Hoe bouw je een samengesteld gezin?’

In deze aflevering spreekt Roel met acteur Barry Atsma. Voor hij zijn relatie met actrice Noortje Herlaar begon, had hij met zijn ex-vrouw al twee dochters. Met Herlaar kreeg hij opnieuw een meisje, Bobbi. En op dit moment zijn ze in verwachting. Barry praat met Roel over de rol die zijn ex en zijn huidige vriendin innemen in dit samengestelde gezin. En met twee acteurs in de familie die onregelmatige werktijden hebben, valt het soms niet mee om alles geregeld te krijgen. Gelukkig zijn de onderlinge verhoudingen zo goed dat alles te bespreken valt. Zowel met zijn ex als met Noortje. See omnystudio.com/listener for privacy information.

S2E2 –  Glennis Grace – ‘Dust yourself off and try again’ 38:08
do 26 nov 2020

S2E2 – Glennis Grace – ‘Dust yourself off and try again’

In deze aflevering zit Glennis Grace bij Roel op de bank. Ze praat met hem over hoe verdrietig het was toen ze haar kind moest vertellen dat zij en haar ex uit elkaar gingen, dat haar zoon ervoor zorgt dat ze altijd verbonden blijft met haar ex, en hoe haar zoon haarfijn aanvoelde op welk moment ze weer verliefd was. See omnystudio.com/listener for privacy information.

S2E1 – Linda de Mol – ‘Een betere ex begint bij jezelf’ 42:18
do 19 nov 2020

S2E1 – Linda de Mol – ‘Een betere ex begint bij jezelf’

In deze aflevering zit Linda de Mol bij Roel  op de bank. Ze praat met Roel over haar eigen gevecht, het vinden van een nieuwe liefde en hoe goed ze nu met haar ex omgaat. See omnystudio.com/listener for privacy information.

S2E0 Trailer 01:20
wo 18 nov 2020

S2E0 Trailer

Beluister hier seizoen 1 en 2 van Roels Sofasessies In seizoen 1 van Roels Sofasessies maakte Roel van Velzen een podcast over de heftige tijd na zijn scheiding. Door ervaringen uit te wisselen met bekende collega's probeerde hij orde te scheppen in de chaos. Nu hij een jaar verder is komt hij voor heel andere dilemma’s te staan: hoe houd je de relatie met je ex gezond en hoe voed je los van elkaar, maar toch samen op? Wanneer en hóe stel je je nieuwe liefde aan je kinderen voor? En hoe zorg je dat je niet weer dezelfde fouten maakt als in je vorige relatie?  In dit tweede seizoen praat Roel van Velzen over het leven als gescheiden, én opnieuw verliefde man. Onder het motto ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’ bespreekt hij met bekende collega’s hoe het is om opnieuw te beginnen. De ‘ervaringsdeskundigen’ praten eerlijk over fouten, valkuilen en verdrietige momenten. Maar vooral over de lessen die ze na hun scheiding hebben geleerd en hoe ze die toepassen in hun zoektocht naar nieuw geluk. En wat blijkt? Er is licht aan het eind van de tunnel! Dit seizoen op de sofa van Roel: Linda de Mol (presentatrice/actrice/creatief directeur Net5), Glennis Grace (zangeres) , Barry Atsma (acteur), Xander de Buisonjé (zanger) en Elske DeWall (singer/songwriter). See omnystudio.com/listener for privacy information.

S1E5 Domien Verschuuren – ‘Daten en door’ 38:00
zo 29 dec 2019

S1E5 Domien Verschuuren – ‘Daten en door’

In de laatste aflevering van ‘Roels Sofasessies’ spreekt Roel met radio-dj en ‘lotgenoot’ Domien Verschuuren. Hij is net als Roel ook na een lange relatie uit elkaar gegaan met z’n jeugdliefde Caroline. Ze bespreken de nieuwe fase, waarin je plotseling alleen bent en je weer gaat daten. See omnystudio.com/listener for privacy information.

S1E4 Alain Clark – ‘De zoektocht’ 29:20
zo 22 dec 2019

S1E4 Alain Clark – ‘De zoektocht’

Alain Clark is ongeveer even oud als Roel, ook muzikant en niet meer samen met de moeder van z’n zoontje Nilo. Alain was zeven jaar samen met z’n verloofde Reva en kort na de geboorte van Nilo zijn ze uit elkaar gegaan. Hij vertelt over z’n nieuwe relaties en over het feit dat hij het moeilijk vindt om zich kwetsbaar op te stellen. See omnystudio.com/listener for privacy information.

S1E3 Claudia de Breij – ‘Als je scheiding maar goed zit’ 39:09
za 14 dec 2019

S1E3 Claudia de Breij – ‘Als je scheiding maar goed zit’

Toen Roel van Velzen dit voorjaar aankondigde dat hij en zijn jeugdliefde Marloes gingen scheiden, stuurde Claudia de Breij hem meteen een appje. Claudia is na 13 jaar gescheiden van Conny, met wie ze zoon Bing heeft. Inmiddels is ze gelukkig getrouwd met Jessica en heeft ze genoeg tips voor Roel voor een mooi nahuwelijk. See omnystudio.com/listener for privacy information.

S1E2 Evi Hanssen – ‘Is er nog hoop?’ 38:14
zo 8 dec 2019

S1E2 Evi Hanssen – ‘Is er nog hoop?’

Deze keer heeft Roel een openhartige sofasessie met presentatrice Evi Hanssen. Evi heeft twee zoons, Mac en Scout, en is eind 2011 gescheiden. Ze vertelt over haar scheiding, de lastige periode daarna en hoe ze weer het vertrouwen in de liefde terug kreeg. See omnystudio.com/listener for privacy information.