PieterFrijters

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van PieterFrijters

Totaal 16 afleveringen

Welkom op het podcastkanaal van Pieter Frijters. Je vindt hier presentatietips en informatie over storytelling, spreekangst, onzekerheid, angsten, stress, assertiviteit, stotteren, stottertherapie, burn-outklachten, burn-outbehandeling, burn-outcoaching, overspannenheid, therapie en coaching.

Afl. 16 Time Management 26:38
di 10 mrt 2020

Afl. 16 Time Management

Hoe ga je wijs om met je tijd? Zodat je qua werk optimaal presteert, fit blijft, en er voldoende ruimte is voor de dingen en mensen die belangrijk voor je zijn?

Afl. 15 Twee BN-ers over hun angsten 26:53
di 3 mrt 2020

Afl. 15 Twee BN-ers over hun angsten

In deze podcast praten we over het open en eerlijke gesprek tussen presentator Matthijs van Nieuwkerk en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder over hun rijangst, vliegangst en hypochondrie in DWDD. Welk effect heeft zo’n uitzending en zijn deze kampioenen in vermijdingsgedrag echt niet van hun angst af te helpen?

afl. 14 Zin en Onzin van Visualiseren 22:08
di 25 feb 2020

afl. 14 Zin en Onzin van Visualiseren

Visualiseren is een krachtig instrument. Je kunt er jezelf enorm mee helpen, maar ook je problemen drastisch verergeren. In deze podcast leg ik uit in welke gevallen visualisatie uit den boze is en waarom. Maar ook wanneer je het wel succesvol kunt inzetten en op welke wijze. 

afl. 13 Het Slechtste Wat Je Voor Iemand Kunt Doen 29:03
di 18 feb 2020

afl. 13 Het Slechtste Wat Je Voor Iemand Kunt Doen

Wat is het slechtste dat je voor iemand kunt doen waardoor pijn/ problemen van die ander erger worden? Bijvoorbeeld als het gaat om je kinderen, of anderen die belangrijk voor je zijn? Robin en ik praten hierover in deze podcastaflevering.

afl. 12 Het Toppunt van Onzekerheid 31:36
di 11 feb 2020

afl. 12 Het Toppunt van Onzekerheid

In deze podcastaflevering praten we over het toppunt van onzekerheid: geen hulp durven vragen wanneer je een probleem hebt.  Bijvoorbeeld omdat je je schaamt, bang bent om afgewezen te worden of dat je zult falen wanneer je hulp aanvaart. 

afl.10 Kwetsbaarheid en Zelfvertrouwen 28:47
di 28 jan 2020

afl.10 Kwetsbaarheid en Zelfvertrouwen

Waarom durven de meeste mensen zich niet kwetsbaar op te stellen, maar zouden ze dit beter wel kunnen doen? Wat is het toppunt van onzekerheid en hoe los je dit op? In deze podcast leer je hoe je schaamte en schijnbare zwaktes omzet in power.

afl. 9 ‘s Werelds Grootste Angst 26:06
di 21 jan 2020

afl. 9 ‘s Werelds Grootste Angst

De angst die het meeste voorkomt bij mensen wereldwijd is de angst voor wat een ander van jou vindt. Bijna iedereen lijdt hier wel in meer of mindere mate aan. In deze podcast vertellen we je wat je hier aan kunt doen.

afl. 8 Denken en Presenteren 24:00
di 14 jan 2020

afl. 8 Denken en Presenteren

Waarom is denken over wat je wilt vertellen tijdens het geven van een presentatie funest? Ik praat hierover met Robin en leg je uit hoe je, zonder vast te lopen, aan het denken voorbij een presentatie geeft.   

afl. 7 Kun Je Zonder Aanleg Goed Leren Presenteren? 17:27
di 7 jan 2020

afl. 7 Kun Je Zonder Aanleg Goed Leren Presenteren?

In deze aflevering praten Robin en ik over aanleg voor presenteren. Waarom lijkt het alsof de één meer aanleg heeft dan de ander. Hoe kom je bij je eigen potentie als je denkt dat je geen of weinig aanleg hebt? En kun je zelfs beter worden in het geven van lezingen en spreekbeurten dan iemand […]