Partners in Crime (met Kees van der Spek)

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Partners in Crime (met Kees van der Spek)

Totaal 7 afleveringen

In deze podcast gaat crimejournalist en programmamaker Kees van der Spek in gesprek met vakgenoten over de wereld waar zij verslag van doen. Met hen praat hij over de hoogte- en dieptepunten in hun carrière. Welke zaken zijn tot op heden het meest bijgebleven? Waar zijn zij het meest trots op en zijn er momenten geweest waarbij zij zelf serieus in de problemen kwamen? Daarbij wordt een unieke inkijk gegeven in hoe het er achter de schermen aan toegaat en worden verhalen gedeeld die tot op heden onbekend waren voor het grote publiek. Dit seizoen gaat Kees steeds in twee delen wekelijks in gesprek met Alberto Stegeman, Mick van Wely, Saskia Belleman, Thijs Zeeman en Nicole Buch.  Voor deze podcast heeft Kees ook met Peter R. de Vries gesproken, kort voor de aanslag op zijn leven. Een bijzondere special met dat gesprek is te bekijken via Videoland, getiteld ‘Het Laatste Interview met Peter R.’. Alle gesprekken in deze reeks zijn opgenomen in de A’DAM Toren in Amsterdam, kort vóór de aanslag op Peter.

Saskia Belleman (deel 2) | De Bijlmerramp, zaken die bijblijven en de menselijke aard 37:20
ma 24 jan 2022

Saskia Belleman (deel 2) | De Bijlmerramp, zaken die bijblijven en de menselijke aard

In deze aflevering van Partners in Crime het tweede deel van het gesprek met rechtbankjournalist Saskia Belleman. In 1992 was Saskia als één van de eerste journalisten ter plekke bij de Bijlmerramp en dat maakte natuurlijk indruk. Daarnaast bespreken Kees en Saskia over waar zij het meest trots op is, maar ook de gruwelijke zaken […]

Trailer – Partners in Crime (met Kees van der Spek) 00:27
ma 20 dec 2021

Trailer – Partners in Crime (met Kees van der Spek)

In deze podcast gaat crimejournalist en programmamaker Kees van der Spek in gesprek met vakgenoten over de wereld waar zij verslag van doen.  Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. Volg de podcast en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe afleveringen.