Nachtzon

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Nachtzon

Totaal 3 afleveringen

Mijn naam is Sien Boonen en het viel me op hoeveel vrienden en jongeren om mij heen niet lekker in hun vel zitten. Ze voelen zich down, onzeker en weten niet goed wat ze willen. Hoe kan dit? Want zelf ervaar ik dit helemaal niet zo. Ik zie de toekomst vrij optimistisch, het komt allemaal wel goed, toch? Nachtzon is een vierdelige podcast over de quarter-life crisis, over het leven van de millennial dat soms heel chill is, maar soms ook helemaal niet. Mijn vrienden delen persoonlijke verhalen en vertellen over de (herkenbare) struggels in de zoektocht naar het vinden van balans.

#2 Makkelijk Is Niet Eenvoudig 18:52
di 9 jun 2020

#2 Makkelijk Is Niet Eenvoudig

Aflevering #2 gaat over balans. Over het vinden van balans in je leven en de hele struggle die daarbij komt kijken. Want balans vinden gaat natuurlijk niet vanzelf en om te vinden wat voor jou werkt dien je eerst tien keer je hoofd te stoten. Dat hoort bij het leven. Anders was het ook maar zo eenvoudig. Duizend maal dank aan Nikki van Kroonenburg, Artur Gaio Pinto, Veerle van Dam en Basak Layic die hun persoonlijke verhalen wilden delen in deze podcast. De nummers in deze podcast zijn van Vic Willems en Nikki van Kroonenburg. Van Vic Willems hoorde je deze aflevering Doemdenker/Wonderkind en Fantasieën.

#1 Toen Werd Het Zomer 16:40
ma 1 jun 2020

#1 Toen Werd Het Zomer

Aflevering #1 gaat over de bubbel waar we ons allemaal, soms onbewust, in bevinden. De bubbel van eenzaamheid en kwetsbaarheid. Het niet willen, of kunnen delen van je emoties. Waar je je afzondert van andere en van de realiteit. Duizend maal dank aan Veerle van Dam, Artur Gaio Pinto en Michelle Coenen - dat jullie je verhaal en kennis wilden delen. De nummers in deze aflevering zijn van Vic Willems. Je hoorde Het Hoort erbij en Fantasieën Nachtzon is een vierdelige podcast over de quarter-life crisis, over het leven van de millennial dat soms heel chill is, maar soms ook helemaal niet.

Trailer Nachtzon 01:24
di 19 mei 2020

Trailer Nachtzon

Mijn naam is Sien Boonen en het viel me op hoeveel vrienden en jongeren om mij heen niet lekker in hun vel zitten. Ze voelen zich down, onzeker en weten niet goed wat ze willen. Hoe kan dit? Waarom ervaren zij dit? Want zelf ervaar ik dit eigelijk helemaal niet zo. Ik zie de toekomst vrij optimistisch, het komt allemaal wel goed, toch? Nachtzon is een vierdelige podcast over de quarter-life crisis, over het leven van de millennial dat soms heel chill is, maar soms ook helemaal niet. Mijn vrienden delen persoonlijke verhalen en vertellen over de (herkenbare) struggels in de zoektocht naar het vinden van balans. De nummers in deze podcast zijn van Vic Willems en Nikki van Kroonenburg. Vanaf juni verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering.