Moordcast

Gemiddeld 3,3 gebaseerd op 235 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 235 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Moordcast

Totaal 18 afleveringen

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen.

Nederlandse Cold Case: Wie vermoordde Hannie Bakker? | Moordcast X Politie / TRAILER 02:30
vr 18 nov 2022

Nederlandse Cold Case: Wie vermoordde Hannie Bakker? | Moordcast X Politie / TRAILER

In deze aflevering bezoeken we de plaats delict en spreken we de nabestaanden van het slachtoffer. Wij zijn gevraagd door de politie om mee te werken aan de Cold Case van Hannie Bakker. Een zaak die al 5 jaar op een oplossing wacht. Hannie Bakker werd met Koningsdag 2017 zwaargewond aangetroffen in haar woning en overleed een aantal weken later in het ziekenhuis. Wie sloop haar huis binnen en verrichtte deze verschrikkelijke daad?Beluister hier onze aflevering op Podimo: http://www.podimo.nl/moordcastOf bekijk de aflevering op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=B7i3CPQiLoUVoor nabestaanden is het van groot belang dat de zaak wordt opgelost. De politie vraagt iedereen die iets weet over de zaak of over de mogelijke dader of daders zich te melden. Tipmogelijkheden:De Opsporingstiplijn op nummer 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Meldpunt Meld Misdaad Anoniem zorgt dat de tips niet herleidbaar zijn tot de tipgever en draagt de informatie dan pas over aan de politie. Wie vertrouwelijk contact wil met de politie kan bellen met het Team Criminele Inlichtingen via nummer: 072-5050015. Ook online is het mogelijk tips door te geven via het tipformulier op www.politie.nl/hanniebakker. Informatie kan ook gemaild worden naar coldcase@politie.nlHet is nooit te laat om te praten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TRAILER: Sharon Carr: De jongste vrouwelijke Moordenaar van Engeland | Moordcast #60 12:06
vr 12 aug 2022

TRAILER: Sharon Carr: De jongste vrouwelijke Moordenaar van Engeland | Moordcast #60

Moordcast is sinds april 2022 geheel overgestapt naar de app 'Podimo'. Wil je al onze afleveringen zien? Word dan snel lid! Vandaag lanceerden wij alweer onze 60e aflervering. De bizarre zaak van Sharon Carr. De jongste vrouwelijke moordenaar van Engeland. Profiteer hier van de eerste 3 maanden gratis Podimo: https://go.podimo.com/nl/moordcast?utm_source=creator&utm_medium=organic&utm_campaign=moordcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TRAILER: Kyoto Animation, De Moord in een Anime Studio | Moordcast #533 04:06
ma 20 jun 2022

TRAILER: Kyoto Animation, De Moord in een Anime Studio | Moordcast #533

Wil je de gehele aflevering horen en de andere moordzaken die Moordcast heeft besproken? Ga naar http://www.podimo.nl/moordcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TRAILER: De dood van Hollywood Actrice: Rebecca Schaeffer | Moordcast #46 09:13
vr 29 apr 2022

TRAILER: De dood van Hollywood Actrice: Rebecca Schaeffer | Moordcast #46

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. We bespreken in deze aflevering de moord op Rebecca Schaeffer. Het verhaal over een Hollywood actrice met een flinke carrière in het vooruitschiet. Luister op Podimo naar hoe een stalker een rijzende ster ten val brengt. Ga naar http://www.podimo.nl/moordcast om verder te luisteren naar Moordcast. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De religieuze sekte ‘The Word of Life’: Tirannie en Moord | Moordcast #45 01:15:05
vr 22 apr 2022

De religieuze sekte ‘The Word of Life’: Tirannie en Moord | Moordcast #45

Alle afleveringen van Moordcast zijn nu exclusief te beluisteren in de Podimo podcastapp. Download de app via www.podimo.nl/moordcast Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Dodelijke Tinder-Date van Grace Millane | Moordcast #13 36:32
vr 3 sep 2021

De Dodelijke Tinder-Date van Grace Millane | Moordcast #13

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal de dodelijke Tinder-date van Grace Millane.

De Killer Clown van Palm Beach | Moordcast #12 47:00
vr 27 aug 2021

De Killer Clown van Palm Beach | Moordcast #12

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over de Killer Clown van Palm Beach.

Randy Stair: De dodelijke fantasie wereld van een YouTuber | Moordcast #11 41:15
vr 20 aug 2021

Randy Stair: De dodelijke fantasie wereld van een YouTuber | Moordcast #11

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over Randy Stair: de dodelijke fantasie wereld van een YouTuber.

Dubbele moord in Amsterdam: Henk Opentij & Mary Run | Moordcast #10 45:10
vr 13 aug 2021

Dubbele moord in Amsterdam: Henk Opentij & Mary Run | Moordcast #10

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over de dubbele moord in Amsterdam: Henk Opentij & Mary Run.

De Suitcase Killer: Heeft Melanie haar man vermoord? | Moordcast #9 41:20
vr 6 aug 2021

De Suitcase Killer: Heeft Melanie haar man vermoord? | Moordcast #9

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over de Suitcase Killer: Heeft Melanie haar man vermoord?