Moordcast

Gemiddeld 3,3 gebaseerd op 222 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 222 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Moordcast

Totaal 17 afleveringen

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen.

TRAILER: Sharon Carr: De jongste vrouwelijke Moordenaar van Engeland | Moordcast #60 12:06
vr 12 aug 2022

TRAILER: Sharon Carr: De jongste vrouwelijke Moordenaar van Engeland | Moordcast #60

Moordcast is sinds april 2022 geheel overgestapt naar de app 'Podimo'. Wil je al onze afleveringen zien? Word dan snel lid! Vandaag lanceerden wij alweer onze 60e aflervering. De bizarre zaak van Sharon Carr. De jongste vrouwelijke moordenaar van Engeland. Profiteer hier van de eerste 3 maanden gratis Podimo: https://go.podimo.com/nl/moordcast?utm_source=creator&utm_medium=organic&utm_campaign=moordcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TRAILER: Kyoto Animation, De Moord in een Anime Studio | Moordcast #533 04:06
ma 20 jun 2022

TRAILER: Kyoto Animation, De Moord in een Anime Studio | Moordcast #533

Wil je de gehele aflevering horen en de andere moordzaken die Moordcast heeft besproken? Ga naar http://www.podimo.nl/moordcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

TRAILER: De dood van Hollywood Actrice: Rebecca Schaeffer | Moordcast #46 09:13
vr 29 apr 2022

TRAILER: De dood van Hollywood Actrice: Rebecca Schaeffer | Moordcast #46

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. We bespreken in deze aflevering de moord op Rebecca Schaeffer. Het verhaal over een Hollywood actrice met een flinke carrière in het vooruitschiet. Luister op Podimo naar hoe een stalker een rijzende ster ten val brengt. Ga naar http://www.podimo.nl/moordcast om verder te luisteren naar Moordcast. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De religieuze sekte ‘The Word of Life’: Tirannie en Moord | Moordcast #45 01:15:05
vr 22 apr 2022

De religieuze sekte ‘The Word of Life’: Tirannie en Moord | Moordcast #45

Alle afleveringen van Moordcast zijn nu exclusief te beluisteren in de Podimo podcastapp. Download de app via www.podimo.nl/moordcast Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Dodelijke Tinder-Date van Grace Millane | Moordcast #13 36:32
vr 3 sep 2021

De Dodelijke Tinder-Date van Grace Millane | Moordcast #13

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal de dodelijke Tinder-date van Grace Millane.

De Killer Clown van Palm Beach | Moordcast #12 47:00
vr 27 aug 2021

De Killer Clown van Palm Beach | Moordcast #12

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over de Killer Clown van Palm Beach.

Randy Stair: De dodelijke fantasie wereld van een YouTuber | Moordcast #11 41:15
vr 20 aug 2021

Randy Stair: De dodelijke fantasie wereld van een YouTuber | Moordcast #11

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over Randy Stair: de dodelijke fantasie wereld van een YouTuber.

Dubbele moord in Amsterdam: Henk Opentij & Mary Run | Moordcast #10 45:10
vr 13 aug 2021

Dubbele moord in Amsterdam: Henk Opentij & Mary Run | Moordcast #10

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over de dubbele moord in Amsterdam: Henk Opentij & Mary Run.

De Suitcase Killer: Heeft Melanie haar man vermoord? | Moordcast #9 41:20
vr 6 aug 2021

De Suitcase Killer: Heeft Melanie haar man vermoord? | Moordcast #9

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over de Suitcase Killer: Heeft Melanie haar man vermoord?

Seriemoordenaar Bobby Joe Long en het verhaal van overlevende Lisa McVey  | Moordcast #8 46:40
vr 30 jul 2021

Seriemoordenaar Bobby Joe Long en het verhaal van overlevende Lisa McVey | Moordcast #8

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen. Met in deze aflevering het verhaal over seriemoordenaar Bobby Joe Long en het verhaal van overlevende Lisa McVey.