Molcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Molcast

Totaal 41 afleveringen

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Tevens zijn wij te vinden op Youtube onder de naam Gido Verheijen – Wie is de Mol?

S04E10: Ontmaskering, Molactiemissers, Seizoensconclusie 56:35
wo 9 mrt 2022

S04E10: Ontmaskering, Molactiemissers, Seizoensconclusie

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé het gehele seizoen nog eens door. Welke Molacties haalde Mol Everon uit (en welke niet)?

S04E09: Villavermogen, Supermarktmissie, Dubbelspion 29:27
do 3 mrt 2022

S04E09: Villavermogen, Supermarktmissie, Dubbelspion

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering bespreken Gido en Gé de negende aflevering van seizoen 22. Stal Kim-lian opnieuw geld tijdens de opdracht 'alarmerend'? Liet Fresia zich expres afgaan door de alarmen te triggeren? & Is een masker voor je gezicht houden een verdachte actie? Bekijk ook de livestream op zaterdag 5 maart om 19:00 op mijn Youtubekanaal.

S04E08: Verkleedstraat, Containerconsternatie, GezelschapsRik 36:48
wo 23 feb 2022

S04E08: Verkleedstraat, Containerconsternatie, GezelschapsRik

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de achtste aflevering van seizoen 22. Lag Kim-lian het eerste kleedje richting de breedste weg? Corrigeerde Everon de foute keuze van Thomas expres niet bij de containeropdracht? En Kwam Fresia met drie step-frames opdagen omdat ze wist dat maar maximaal één step in elkaar konden zetten? Ook bespreken we een hele goede hint naar Fresia die verborgen zit in de leader. Bekijk de Leaderhint naar Fresia hier.

S04E07: Schapenbende, Molboot, Rechtvaardigheidstest 38:01
wo 16 feb 2022

S04E07: Schapenbende, Molboot, Rechtvaardigheidstest

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de zevende aflevering van seizoen 22. Met de vragen: Was de opdracht met de schapen niet gewoon bedoeld voor leuke televisie? Hebben we de Mol kunnen spotten op een van de boten? En was de test wel eerlijk genoeg met een opdracht eraan geplakt?

S04E06: BadmeesterBenauwdheid, Geldvermissing, Niet-boeiends 39:58
vr 11 feb 2022

S04E06: BadmeesterBenauwdheid, Geldvermissing, Niet-boeiends

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de zesde aflevering van seizoen 22. Met in deze aflevering; Maakt Kim-lian zichzelf te verdacht door rare fratsen uit te halen? Waar zat de Mol tijdens de opdracht 'In het verschiet'? & Een verdwijning uit de pot!

S04E05: Molontvoering, Stagiairstruggle, Voorbeeldig 32:26
wo 2 feb 2022

S04E05: Molontvoering, Stagiairstruggle, Voorbeeldig

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de vijfde aflevering van seizoen 22. Met in deze aflevering; Liet Laetitia expres het roze zakje achter? Was Everon verantwoordelijk voor de kapotte portofoon? Wilde de Mol voor All-in gaan? Klik hier voor de aflevering via YouTube

S04E04: Bedragengalm, Geldgeheim, Schattigheidsfactor 38:53
di 25 jan 2022

S04E04: Bedragengalm, Geldgeheim, Schattigheidsfactor

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de derde aflevering van seizoen 22. Met in deze aflevering; Bepaalde de Mol de tactiek bij de opdracht 'Luid Sprekers'? Is €134 verdienen voor de groepspot net zo goed een molactie? Verdenkt de afvaller de Mol? Bekijk de aflevering op YouTube.

S04E03: Molmislukking, Geldmisser, Vertrouwenskwestie 40:19
di 18 jan 2022

S04E03: Molmislukking, Geldmisser, Vertrouwenskwestie

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de derde aflevering van seizoen 22. Met in deze aflevering; Moest de Mol überhaupt mollen? Waar is het geld van Sahil gebleven? Wat doet Kim-Lian met haar Molgeld? Bekijk de aflevering op YouTube.

S04E02: Fabriekswerk, Prikprobleem, Identiteitsvergissing 38:52
wo 12 jan 2022

S04E02: Fabriekswerk, Prikprobleem, Identiteitsvergissing

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 22. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering; Wie doet er verdacht tijdens de opdracht binnen en buiten bereik? Welke kandidaten prikten er gouden ballonnen? en Waar zou de Mol willen mollen tijdens de opdracht met de foto's? Bekijk ook het Youtubekanaal

S04E01: Kandidaten Ontmaskering, Grijpmeester, Kampeerafkeer 35:35
wo 5 jan 2022

S04E01: Kandidaten Ontmaskering, Grijpmeester, Kampeerafkeer

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Tevens zijn wij te vinden op Youtube onder de naam Gido Verheijen - Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de eerste aflevering van seizoen 22. Welke kandidaten zijn er te zien op het gemaskerd bal? Bekijk de aflevering met beeld hier: https://youtu.be/he4zwpqXwQw