Misdaad Meiden

Gemiddeld 3,0 gebaseerd op 3 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 3 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Misdaad Meiden

Totaal 59 afleveringen

Iedere maandag een nieuwe podcast over een waargebeurd misdaadverhaal.

VERMOORD – De familie Murdaugh 32:05
ma 18 okt 2021

VERMOORD – De familie Murdaugh

Twee leden van een invloedrijke familie worden dood aangetroffen, waardoor een hoop zaken uit het verleden naar boven komen. Deze zaak is super recent, dus het zou goed kunnen dat je er de afgelopen tijd iets over gehoord hebt. Wij zetten de feiten die we tot nu toe kennen op een rijtje.

VERMIST – Jaïr Soares 22:31
ma 11 okt 2021

VERMIST – Jaïr Soares

De grootste nachtmerrie van iedere ouder wordt in augustus 1995 werkelijkheid voor de ouders van de 7 jarige Jaïr Soares. Hij raakt vermist tijdens een gezellige middag strand in Monster. Het liedje wat je in deze aflevering hoort is gezongen en geschreven door de broer van Jaïr, Martinho Soares.

VERMIST – Louise Kerton 26:09
ma 4 okt 2021

VERMIST – Louise Kerton

Het is inmiddels twintig jaar geleden dat Louise Kerton, een 24-jarige Britse studente, van de aardbol verdween. Met de mogelijke dader van de verdwijning van Madeline Mcann achter de tralies, hoopt ook de vader van Louise op een doorbraak …

VERMIST – Deborah Rosiek 18:45
ma 27 sep 2021

VERMIST – Deborah Rosiek

Wanneer de 39 jarige Deborah Rosiek in 2003 niet op een belangrijke afspraak in het ziekenhuis verschijnt, gaan de alarmbellen al snel rinkelen bij mensen uit haar omgeving. Ondanks het feit dat de politie de zaak direct zeer serieus opneemt, blijkt de zoektocht naar Deborah lastiger dan gehoopt. 

VERMOORD – Anne de Ruyter de Wildt 21:20
ma 20 sep 2021

VERMOORD – Anne de Ruyter de Wildt

De moord op Anne de Ruyter de Wildt was een gebeurtenis die in de nacht van woensdag 30 april op donderdag 1 mei 1997 plaatsvond. Wie verantwoordelijk was voor deze misdaad? Dat hoor je in de nieuwste aflevering. 

VERMOORD – Joel Bastiaens & Sandra de Sousa 20:38
ma 13 sep 2021

VERMOORD – Joel Bastiaens & Sandra de Sousa

De 24 jarige Joel Bastiaens leert tijdens zijn stage in het zonnige Brazilië de Braziliaanse Sandra kennen. Hij beseft dat Sandra de vrouw van zijn leven is en hij besluit na afronding van zijn opleiding in Brazilië te blijven wonen. Samen met Sandra richt hij een vastgoedbedrijf op. Het leven lacht het gelukkige stel toe, […]

ONTVOERD – Graeme Thorne 32:41
ma 6 sep 2021

ONTVOERD – Graeme Thorne

In de aflevering van vandaag vertellen we jullie meer over de eerste ontvoering voor losgeld in Australië. 

VERMOORD – Melanie Sijbers 22:44
ma 30 aug 2021

VERMOORD – Melanie Sijbers

Een jaar geleden begonnen we onze podcast! Bedankt voor alle support sindsdien. In deze jubileum-aflevering nemen we jullie mee in een zaak van eigen bodem.  Namelijk de vreselijke moord op de 15-jarige Melanie Sijbers. Luisteren jullie mee? 

VERMOORD – Susan Ambrosino 17:03
ma 16 aug 2021

VERMOORD – Susan Ambrosino

Susan Ambrosino is liefhebbende vrouw van Keith en moeder van de 8 jarige Taylor. Haar leven komt op zijn kop te staan als haar man op uitzending wordt gestuurd naar Hongarije. En dit heeft voor haar niet te overziene gevolgen. Luister deze aflevering om alles over haar moord te weten te komen.