Met open vizier

Gemiddeld 5,0 gebaseerd op 1 reviews
5 van de 5 gebaseerd op 1 review

Beluister hier alle podcast afleveringen van Met open vizier

Totaal 16 afleveringen

De voetbalpodcast waarin het niet alleen gaat over of 4-3-3 met de punt naar voren of met de punt naar achter moet worden gespeeld, maar waarin met het vizier omhoog een eerlijk en open gesprek tot stand komt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Danny Buijs, deel 2 01:12:34
do 23 jun 2022

Danny Buijs, deel 2

Dit is deel 2 van ons gesprek met Danny Buijs.Buijs licht dit deel toe waarom hij trainer is geworden, wat de reden is waarom hij spelers individueel benaderd en hoezo hij voorstander is van directe communicatie. Daarnaast is hij open over de moeilijke periodes die hij heeft gekend als speler en coach en vertelt Buijs dat hij soms uit schaamte wegens slechte resultaten liever niet naar buiten ging. Desalniettemin beschrijft hij ook de steun die altijd heeft gekregen van de club en supporters bij Groningen en hoe hem dat heeft geholpen.Tot slot vertelt Buijs welke belangrijke les hij heeft geleerd uit het amateurvoetbal en is Alex met hem eens dat BVO's zich meer open moeten stellen voor supporters. Volgende week is de trainer te gast die met de huidige club van Buijs de Europacup II won, namelijk: Aad de Mos. Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.Tot slot, we willen je graag vragen of je een positieve waardering zou willen achterlaten mocht de podcast je bevallen.‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg. Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Danny Buijs, deel 1 01:09:13
di 21 jun 2022

Danny Buijs, deel 1

Deze week is de kersverse trainer van KV Mechelen te gast, namelijk: Danny Buijs.Het gaat over op welke manieren Buijs zichzelf blijft door ontwikkelen als mens en daardoor ook als coach, de voldoening die hij krijgt wanneer spelers beter worden en dat sinds kleins af aan altijd al een trainer in hem heeft gezeten. Ook gaat het over dat Buijs offers heeft moeten maken in zijn privéleven voor zijn carrière en wat voor impact (social) media kan hebben. Tot slot blikt hij terug op zijn periode als speler bij Feyenoord en van welke fouten hij heeft geleerd, maar hij zet ook het één en ander recht. Aankomende donderdag komt deel 2 uit. Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.Tot slot, we willen je graag vragen of je een positieve waardering zou willen achterlaten mocht de podcast je bevallen.‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg. Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Frank de Boer, deel 2 01:16:06
do 16 jun 2022

Frank de Boer, deel 2

Dit is deel 2 van ons gesprek met Frank de Boer.Het gaat onder andere over wakker liggen over tactiek, passlijnen dichthouden en valkuilen. Ook blikt hij terug op zijn trainerschap bij Ajax en vertelt De Boer hoe hij aankijkt tegen de kritiek die er was op de 'amusementswaarde' van zijn ploeg, legt hij uit hoe plezier door Bulykin een kernwaarde werd bij Ajax en waarom Eriksen de beste speler is waar hij mee samen heeft gewerkt. Volgende week is de kersverse trainer van KV Mechelen te gast, namelijk: Danny Buijs! Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.Tot slot, we willen je graag vragen of je een positieve waardering zou willen achterlaten mocht de podcast je bevallen.‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg. Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Frank de Boer, deel 1. 01:10:41
di 14 jun 2022

Frank de Boer, deel 1.

Deze week is Frank de Boer te gast. Hij wist als speler met Ajax veertien prijzen wist te winnen, waaronder de Champions League. En als coach won hij maar liefst vier opeenvolgende titels met diezelfde club. Bovendien is hij ook nog bondscoach geweest, dus genoeg stof om over te praten.De Boer legt bijvoorbeeld uit hoe volgens hem de ideale selectie eruit ziet. Wat is bijvoorbeeld de ideale grootte en welke mix qua leeftijden moet er zijn? In het verlengde hiervan vergelijkt hij Jan Wouters met Tadic en ook de welbekende patatgeneratie met de huidige generatie voetballers. Daarnaast blikt hij terug op zijn tijd bij Inter, hoe lastig het is om je stempel te drukken als bondscoach en over assistenten die je aanvullen.Tot slot heeft De Boer nog een aantal anekdotes uit zijn spelerstijd over Fatih Terim en over het misgelopen wk van 2002. Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.Tot slot, we willen je graag vragen of je een positieve waardering zou willen achterlaten mocht de podcast je bevallen.‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg. Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Eric Meijers, deel 2 56:16
do 9 jun 2022

Eric Meijers, deel 2

Dit is deel twee van ons gesprek met Eric Meijers.In deze aflevering hebben Eric en Alex een mooie discussie over of je resultaatgericht of procesgericht moet zijn en hebben de twee trainers het over of je altijd je eigen weg moet gaan of steevast rekening moet houden met de wensen van je staf. Daarnaast is Eric open over zijn ontslag bij Helmond Sport en hoe hij Alex herinnert van de trainerscursus bij de KNVB. Volgende week is Frank de Boer te gast. Hij wist als speler met Ajax 14 prijzen wist te winnen, waaronder de Champions League. En als coach won hij maar liefst vier opeenvolgende titels met diezelfde club. Bovendien is hij ook nog bondscoach geweest, dus genoeg stof om over te praten. Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.Tot slot, we willen je graag vragen of je een positieve waardering zou willen achterlaten mocht de podcast je bevallen.‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Eric Meijers, deel 1 56:36
di 7 jun 2022

Eric Meijers, deel 1

Deze week is misschien wel de meest succesvolle trainer van de Nederlandse amateurvelden te gast, namelijk: Eric Meijers. Daarnaast kreeg hij landelijke bekendheid door zijn rol in de documentaire 'Voetbal is oorlog' dat gaat over de opkomst en ondergang van Achilles '29. Het gaat in het komende uur over hoe het is om coach te zijn zonder achtergrond als betaald voetballer, afkoopsommen en hebben Eric en Alex een discussie over het niveauverschil tussen de Eerste Divisie en de amateurs. Aankomende donderdag komt deel 2 online. Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen. ‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg.  Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Stanley Menzo, deel 2 01:24:52
do 2 jun 2022

Stanley Menzo, deel 2

Dit is deel twee van ons gesprek met Stanley Menzo.Het gaat over hoe Menzo denkt hoe voetbal gespeeld moet worden en welke belangrijke les hij van Cruijff heeft geleerd. Daarnaast gaat het ook over jezelf blootstellen en is Menzo openhartig over racisme binnen en buiten het veld. Aan het eind legt hij nog uit waarom de cirkel nu rond is doordat hij bondscoach is van Suriname.Volgende week is misschien wel de meest succesvolle trainer in het Nederlandse amateurvoetbal te gast, namelijk: Eric Meijers. Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.Tot slot, we willen je graag vragen of je een positieve waardering zou willen achterlaten mocht de podcast je bevallen.‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg. Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Stanley Menzo, deel 1 01:17:14
di 31 mei 2022

Stanley Menzo, deel 1

Deze week is de huidig bondscoach van Suriname te gast en tevens de eerste vliegende keep, namelijk: Stanley Menzo!Het gaat in deze aflevering over waarom teambuilding zo belangrijk is, het belang van het hebben van een mentor en over dat Menzo meer had willen genieten tijdens zijn carrière. Ook wordt Stanley voor het dilemma gesteld van wie hij meer heeft geleerd: Van Gaal of Cruijff? Tot slot wordt ook zijn grote liefde voor wijn besproken. Donderdag komt deel 2 online en dan gaat het onder andere over racisme in het voetbal.Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen. ‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg.  Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Erwin Koeman, deel 2 01:20:15
do 26 mei 2022

Erwin Koeman, deel 2

Dit is het tweede deel van het gesprek met Erwin Koeman. Het gaat over het zelf ontslag nemen, het belang van mentalcoaches en het samenwerken met Sadio Mané. Tot slot, vertelt Erwin nog een prachtige anekdote over hij meermaals eindigde als dj in een pizzeria in Southampton.Volgende week gaan Alex en Bruno op bezoek bij de uitvinder van de vliegende keep en de huidig bondscoach van Suriname, namelijk: Stanley Menzo!Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.Tot slot, we willen je graag vragen of je een positieve waardering zou willen achterlaten mocht de podcast je bevallen.‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg. Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Erwin Koeman, deel 1 01:13:27
di 24 mei 2022

Erwin Koeman, deel 1

Deze week is de trainer te gast die als basisspeler het EK'88 won en waarvan onlangs bekend werd dat hij zijn broer gaat assisteren bij het Nederlands Elftal, namelijk: Erwin Koeman. In deze aflevering gaat het onder andere over wat hij heeft geleerd van Bobby Robson en Guus Hiddink, hoe je omgaat met cultuurverschillen in zowel Israël als in Oman en waarom je als trainer overal rekening mee moet houden. Daarnaast is hij openhartig over hartproblemen binnen de familie en spreekt hij vol enthousiasme over Rhodos en hoe hij daar binnenkort zijn droom gaat verwezenlijken door een kroeg te openen. Dit is het eerste deel van het gesprek met Erwin Koeman. Aankomende donderdag komt deel twee online waarin hij een prachtige anekdote vertelt over dat hij tijdens zijn periode als assistent bij Southampton eindigde als DJ in een lokale pizzeria. Met kortingscode ‘VIZIER’ krijg je nu 10 euro korting bij besteding van 40 euro bij wijnvoordeel.nl.Vergeet niet te abonneren op de podcast en ons te volgen op Twitter en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen. ‘Met open vizier’ wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Victor van den Berg.  Voor vragen kan je terecht bij: metopenvizierpodcast@gmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.