Looopings Podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Looopings Podcast

Totaal 50 afleveringen

De Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken en attracties. We spreken met mensen uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen.

Dit kun je verwachten van pretparkseizoen 2022 43:14
do 6 jan 2022

Dit kun je verwachten van pretparkseizoen 2022

Wat hebben parken als de Efteling, Walibi Holland, Toverland en Disneyland Paris voor ons in petto in 2022? Samen met pretparkfan en youtuber Pieter Leebooij bespreekt Wessel Wit de belangrijkste toevoegingen in de Europese pretparkwereld.

Een eerbetoon aan Merlin’s Magic Castle in Walibi Holland 36:28
vr 10 dec 2021

Een eerbetoon aan Merlin’s Magic Castle in Walibi Holland

Tussen al het achtbaangeweld van Walibi Holland is Merlin’s Magic Castle een vreemde eend in de bijt. Toch heeft de mysterieuze attractie in de loop der jaren heel wat fans verzameld, niet in de laatste plaats dankzij de legendarische vertolkingen van tovenaar Merlijn door Beppe Costa (65) en zijn uil door Hetty Heyting (68). Wij […]

After Dark: horror-overnachtingen in Walibi tijdens Halloween Fright Nights 2021 34:29
ma 11 okt 2021

After Dark: horror-overnachtingen in Walibi tijdens Halloween Fright Nights 2021

Wat kun je verwachten van After Dark, het nieuwe halloweenconcept in het vakantiepark van Walibi Holland? Bezoekers van de Halloween Fright Nights kunnen dit jaar voor het eerst blijven slapen in een speciaal horrorhuisje. Daar worden ze na sluitingstijd de stuipen op het lijf gejaagd met behulp van acteurs en speciale effecten, buiten en ín […]

Een openhartig gesprek met de directeur van pretpark Liseberg (Zweden) 40:20
ma 4 okt 2021

Een openhartig gesprek met de directeur van pretpark Liseberg (Zweden)

Andreas Andersen, de directeur van het Zweedse pretpark Liseberg, legt uit waarom hij niet graag in zijn eigen attracties stapt. Verder gaat het over kritische fans, te korte achtbanen, de bouw van een groot waterpark, toekomstige attracties en ingrijpende veranderingen in de branche. En hoe kies je een naam voor een nieuwe attractie?