Lekker Slap Lullen

Gemiddeld 5,0 gebaseerd op 1 reviews
5 van de 5 gebaseerd op 1 review

Beluister hier alle podcast afleveringen van Lekker Slap Lullen

Totaal 9 afleveringen

De vrienden Niek Roozen en Vincent Visser zijn het nooit met elkaar eens, maar kunnen samen wel lekker slap lullen. Elke week over een andere vraag. Is een grote piemel belangrijk? Of: wie is de kutste persoon van Nederland? Ze bellen vriend en vijand, duiken in krochten van Marktplaats en hebben het wekelijkse sponsormomentje (mét of zónder sponsor). Ze sluiten af met een dilemma en dan is de aflevering weer lekker slap volgeluld.

Wat zou je doen met 1 miljoen? 31:25
do 3 jun 2021

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Wat zou je doen met 1 miljoen? Dat is de vraag waar Vincent en Niek in deze aflevering lekker slap over lullen. 

Wanneer moet je kinderen krijgen? 30:16
do 27 mei 2021

Wanneer moet je kinderen krijgen?

Wanneer moet je kinderen krijgen? Dat is de vraag waar Vincent en Niek in deze aflevering lekker slap over lullen.Denk jij te weten wat de nieuwe What The Fanta-smaak is? Ga naar Fanta.nl/whatthefanta en vul jou smaak in!

Wat vinden wij van OnlyFans? 24:33
do 20 mei 2021

Wat vinden wij van OnlyFans?

Wat vinden wij van OnlyFans? Dat is de vraag waar Vincent en Niek in deze aflevering lekker slap over lullen. Denk jij te weten wat de nieuwe What The Fanta-smaak is? Ga naar Fanta.nl/whatthefanta en vul jou smaak in!

Wie is de kutste persoon van Nederland? 28:24
do 13 mei 2021

Wie is de kutste persoon van Nederland?

Wie is de kutste persoon van Nederland? Dat is de vraag waar Vincent en Niek deze week lekker slap over gaan lullen. Denk jij te weten wat de nieuwe What The Fanta-Smaak is? Ga naar Fanta.nl/whatthefanta en vul jouw smaak in!

Wat zijn je gekste uitgaansmomenten? 32:32
do 6 mei 2021

Wat zijn je gekste uitgaansmomenten?

Wat zijn je gekste uitgaansmomenten? Dat is de vraag waar Vincent en Niek in deze aflevering lekker slap over lullen.Denk jij te weten wat je nieuwe What The Fanta-smaak is? Ga naar Fanta.nl/whatthefanta en vul jouw smaak in!

Is een man met geld aantrekkelijker? 25:50
do 29 apr 2021

Is een man met geld aantrekkelijker?

Is een man met geld aantrekkelijker? Dat is de vraag waar Vincent en Niek in deze aflevering lekker slap over lullen.Denk jij te weten wat de nieuwe What The Fanta-smaak is? Ga naar Fanta.nl/whatthefanta en vul jouw smaak in!

Is een grote piemel belangrijk? 22:23
do 22 apr 2021

Is een grote piemel belangrijk?

Is een grote piemel belangrijk? Dat is de vraag waar Vincent en Niek in deze aflevering lekker slap over lullen.Acteurs, YouTubers en vrienden Niek Roozen en Vincent Visser zijn het nooit met elkaar eens, maar kunnen samen wel lekker slap lullen. Elke week over een andere vraag. Ze bellen vriend en vijand, duiken in krochten van Marktplaats en hebben […]