Kevin en Hugo van het Heelal

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Kevin en Hugo van het Heelal

Totaal 7 afleveringen

Het geluid uit het heelal, het nieuws uit de ruimte en opvallende vragen vanaf eigen bodem. Kevin van Arnhem en Hugo van het Heelal bespreken het allemaal in deze podcast.

Nieuwe 3FM podcast: Bijvangst 00:46
di 6 okt 2020

Nieuwe 3FM podcast: Bijvangst

Nieuwe 3FM podcast: Bijvangst. Check hem in  je favo podcast app of de 3FM app.

#6 – De seizoensfinale met wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère 43:14
di 26 mei 2020

#6 – De seizoensfinale met wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère

In de zesde en laatste aflevering van dit seizoen schuift wetenschapsjournaliste en presentatrice Anna Gimbrère aan. Ze onthult o.a. haar favoriete planeet en geeft antwoord op de vraag: moeten we bang zijn voor zwarte gaten? Vind je deze podcast leuk? Vergeet dan niet een beoordeling te geven in je store!

#5 – Kunnen we binnenkort zelf de ruimte in?! 31:21
di 17 mrt 2020

#5 – Kunnen we binnenkort zelf de ruimte in?!

In de vijfde aflevering van Kevin en Hugo in het Heelal bespreekt het duo of het mogelijk is om binnenkort zelf in een ruimteschip te stappen. Heb je zelf vragen over het heelal? Stuur dan een DM aan @kevin3fm op Instagram.

#4 – Vindt ander leven ons eerder dan wij hen? 32:44
wo 4 mrt 2020

#4 – Vindt ander leven ons eerder dan wij hen?

In aflevering vier van Kevin en Hugo in het Heelal bespreken de twee een andere beschaving die mogelijk verder is dan wij en de werking van licht vanuit de ruimte. Heb je zelf vragen over het heelal? Stuur dan een DM aan @kevin3fm op Instagram.

#3 – Heeft Rusland een monopoly op de ruimtevaart?! 26:21
wo 19 feb 2020

#3 – Heeft Rusland een monopoly op de ruimtevaart?!

In aflevering drie van Kevin en Hugo in het Heelal bespreekt het duo waarom Rusland een monopoly heeft op het versturen van mensen in de ruimte en wat er zo bijzonder is aan Uranus. Heb je zelf vragen over het heelal? Stuur dan een DM aan @kevin3fm op Instagram.

#2 – Worden we holbewoners op een nieuwe planeet? 35:14
wo 5 feb 2020

#2 – Worden we holbewoners op een nieuwe planeet?

In de tweede aflevering bespreken Kevin en Hugo of het mogelijk is om te leven in de ruimte, het ontstaan van planeten en de manier waarop de aarde draait. Heb je zelf vragen over het heelal? Stuur dan een DM aan @kevin3fm op Instagram.

#1 – De groene mannetjes hebben we nog niet terug zien zwaaien 33:57
wo 22 jan 2020

#1 – De groene mannetjes hebben we nog niet terug zien zwaaien

In deze eerste aflevering vertrekt Hugo van het Heelal meteen zelf naar de ruimte. Ook heeft Kevin het met hem over het verschil tussen astrologie en astronomie, een zwevend kwakje en groene mannetjes die maar niet terug zwaaien. Heb je vragen over het heelal? Stuur dan een DM aan @kevin3fm op Instagram.