In het hart geraakt: wie vermoordde Els Slurink?

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van In het hart geraakt: wie vermoordde Els Slurink?

Totaal 5 afleveringen

De eerste voorjaarsdag van 1997 is de laatste dag uit het leven van psycholoog Els Slurink (33). Zij wordt thuis, in Groningen, vermoord. Kent ze de dader? Is er jaloezie in het spel? Of weet Els te veel? In deze podcast duiken we in de moord: wie vermoordde Els Slurink?

Aflevering over Els Slurink op podcast Hongerige Wolf 01:08
za 30 jan 2021

Aflevering over Els Slurink op podcast Hongerige Wolf

Podcast Hongerige Wolf (ook van DVHN) publiceert zaterdag een nieuwe aflevering over de dood van Els Slurink. De politie zet opnieuw flink in op de onopgeloste zaak. Wordt de moord eindelijk opgelost? Hongerige Wolf is overal te beluisteren.

Aflevering 3: Dossier Slurink 20:26
za 11 jan 2020

Dossier Slurink

De eerste voorjaarsdag van 1997 is de laatste dag uit het leven van psycholoog Els Slurink (33). Zij wordt thuis, in Groningen, vermoord. Kent ze de dader? Is er jaloezie in het spel? Of weet Els te veel? In deze podcastserie duiken we in de moord. Luister nu aflevering 3: dossier Slurink.

Aflevering 2: Waarom moest Els sterven? 20:04
za 11 jan 2020

Waarom moest Els sterven?

De eerste voorjaarsdag van 1997 is de laatste dag uit het leven van psycholoog Els Slurink (33). Zij wordt thuis, in Groningen, vermoord. Kent ze de dader? Is er jaloezie in het spel? Of weet Els te veel? In deze podcastserie duiken we in de moord. Luister nu aflevering 2: waarom moest Els sterven?

Aflevering 1: Een onopgeloste moord 20:00
za 11 jan 2020

Een onopgeloste moord

De eerste voorjaarsdag van 1997 is de laatste dag uit het leven van psycholoog Els Slurink (33). Zij wordt thuis, in Groningen, vermoord. Kent ze de dader? Is er jaloezie in het spel? Of weet Els te veel? In deze podcastserie duiken we in de moord. Luister nu aflevering 1: een onopgeloste moord.

Binnenkort te beluisteren: In het hart geraakt – wie vermoordde Els Slurink 01:25
do 9 jan 2020

Binnenkort te beluisteren: In het hart geraakt – wie vermoordde Els Slurink

De eerste voorjaarsdag van 1997 is de laatste dag uit het leven van psycholoog Els Slurink (33). Zij wordt thuis, in Groningen, vermoord. Kent ze de dader? Is er jaloezie in het spel? Of weet Els te veel? In deze podcastserie duiken we in de moord: wie vermoordde Els Slurink? Binnenkort in zijn geheel te […]