Help Louis

Gemiddeld 3,9 gebaseerd op 12 reviews
3 van de 5 gebaseerd op 12 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Help Louis

Totaal 11 afleveringen

Louis heeft als barman een merkwaardig verhaal gehoord. Een raadsel. Hij loopt er al vier jaar mee rond en kan het niet oplossen. In deze podcast vertelt hij zijn verhaal in de hoop dat de luisteraar het wél begrijpt. Daar staat vindersloon tegenover: 25.000 euro. Begrijp jij wat hij zegt? Weet jij waar hij moet zoeken? Help Louis.

We hebben onze hints en tips per aflevering van Help Louis op één pagina verzameld.

Help Louis extra: de soundtrack 02:08
vr 25 mrt 2022

Help Louis extra: de soundtrack

Op veler verzoek, hier de fantastische themesong van Help Louis.De volledige soundtrack is geschreven, uitgevoerd en geproduceerd door Alexine Sakkers.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Help Louis extra: de hints 44:19
do 6 jan 2022

Help Louis extra: de hints

Spoiler alert! Deze aflevering bevat de oplossing van het raadsel. Louis is goed geholpen, of Simon. Het raadsel is opgelost. In deze extra aflevering vertelt schrijver Onno den Hollander over het verhaal en vliegt hij per aflevering door (een heleboel) hints. Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Zondag (epiloog) 12:54
zo 12 dec 2021

Zondag (epiloog)

Het is vier jaar later. De kroeg is dicht. Louis vertelt nog één keer zijn verhaal en geeft de sleutel tot de oplossing. Zijn laatste woorden maken de verwarring echter compleet.Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Zaterdag 17:52
za 4 dec 2021

Zaterdag

Louis blikt terug op de zaterdagavond: de bonte avond. Simon vertelt over zijn laatste zoekrondje in het klooster. De non verklapt een geheim. Frank en Eddie blijven dronken en verward achter. Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vrijdag 15:13
vr 26 nov 2021

Vrijdag

Louis vertelt over de vrijdagavond. Frank wordt narrig. Eddie blijft onwetend. Ze zijn nog niets wijzer geworden. Simon beschrijft zijn bezoek aan de woonkamer in het klooster. Geproduceerd door Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Donderdag 13:39
do 18 nov 2021

Donderdag

Louis bespreekt de donderdagavond. De drie mannen zitten weer aan de bar. Simon vertelt over een boekje in de salon. Frank roept dat hij dicht bij de oplossing is. Eddie snapt er helemaal niks van. Geproduceerd door Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Woensdag 15:06
wo 10 nov 2021

Woensdag

Louis vertelt over de woensdagavond. Terwijl er in de kroeg wordt gebridged, vertelt Simon over de binnentuin van het klooster, waar hij op een merkwaardig kunstwerk is gestuit. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

DInsdag 15:07
di 2 nov 2021

DInsdag

Louis blikt terug op de dinsdagavond. Simon vertelt aan de bar over zijn zoektocht naar het boekje in het klooster. Hij heeft een vreemd gedichtje gevonden in de bibliotheek.Geproduceerd door Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Maandag 12:50
ma 25 okt 2021

Maandag

Louis vertelt over de maandagavond. Als Frank en Eddie eenmaal aan de bar zitten, begint Simon over een klooster, waar vreemde huisregels gelden. In dit klooster heeft zijn vader een boekje verstopt.Geproduceerd door Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Zondag (proloog) 13:45
zo 17 okt 2021

Zondag (proloog)

Louis vertelt over zijn kroeg in een afgelegen dorpje. Hij herinnert zich de middag waarop Simon, een oude vriend, aan de bar kwam zitten met een vreemd verhaal. Een raadsel. Hij legt uit wat hij weet en hoe jij hem kan helpen.Geproduceerd door Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.