Helden en Hordes

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Helden en Hordes

Totaal 99 afleveringen

Verhalen van makers, creators & world shakers!

Anne Quaars – Beleef het wonder in de waarheid 01:18:10
za 3 dec 2022

Anne Quaars – Beleef het wonder in de waarheid

In deze aflevering ga ik in gesprek met 'Q' a.k.a. Anne Quaars. Ontdek hoe een wonder zich verhoudt tot de waarheid, waar een ondernemer en de artiest elkaar ontmoeten en last but not least... Waarom het podium de meest eenzame plek op aarde is.

Willem Glaudemans – Niets werkelijks kan bedreigd worden 01:29:53
di 25 okt 2022

Willem Glaudemans – Niets werkelijks kan bedreigd worden

In deze aflevering ga ik in gesprek met Willem Glaudemans. Ontdek waarom de krachten van het licht allang gewonnen hebben, waarom schepping in rust ontstaat, hoe je makkelijk toetst of je naar angst of liefde luistert en last but not least... wat de meest heilige plek in jouw huis is.

Rob Koning – Harder ademen, zachter leven 01:31:26
ma 10 okt 2022

Rob Koning – Harder ademen, zachter leven

In deze aflevering ga ik in gesprek met Mr. Breath, Rob Koning. Ontdek het verschil tussen verdoven en verbinden, waarom kramp voelen gelijk staat aan spanning loslaten en last but not least... Waarom jouw lichaam vaak begint te praten, juist wanneer jij je mond houdt.

Eliane Bernhard – De weg naar geluk is een omweg 01:28:02
vr 30 sep 2022

Eliane Bernhard – De weg naar geluk is een omweg

In deze aflevering ga ik in gesprek met - founder van House of Deeprelax meditatie app Eliane Bernhard. Ontdek waarom jij geen probleem hebt maar doet, waarom lichaamswerk vaak geen duurzame oplossing is, en last but not least, hoe een e-mail van Groupon je leven voorgoed kan veranderen.

David de Kock – Samen op weg naar een tijdloze toekomst 01:39:29
vr 26 aug 2022

David de Kock – Samen op weg naar een tijdloze toekomst

In deze aflevering stap ik voor de tweede keer in de sacred spaceshuttle met David de Kock. Samen kijken we terug op de zweethut ceremonie die wij samen onlangs hebben ervaren. Ook leer je wat de bestemming is van iemand die al is thuisgekomen, waarom éénwording kan ontstaan vanuit samenzijn en last but not least... waarom een relatie een grotere kracht is dan jijzelf.

Barbara Kok – Wie durft te voelen, is veilig 01:21:23
vr 19 aug 2022

Barbara Kok – Wie durft te voelen, is veilig

In deze aflevering ga ik in gesprek met Barbara Kok. Ontdek het verschil tussen een positieve vraag en een positieve affirmatie, of stilte gelukkiger maakt dan geluk en last but not least... of er twee of juist duizenden verschillende emoties bestaan.

René Sielhorst – Normale mensen in een abnormale wereld 01:22:15
wo 17 aug 2022

René Sielhorst – Normale mensen in een abnormale wereld

In deze aflevering ga ik in gesprek met René Sielhorst. Ontdek hoe jij veel fitter kunt worden zonder stuk te gaan, waarom we de regels wat vaker mogen loslaten en wat de schakelbak van een auto ons leert over goed leven. Verder leer je wat een dopepressie is, wat timing te maken heeft met geluk en last but not least... Waarom we met de auto naar de sportschool gaan om daar op een fiets te gaan zitten.

Richard Kaart – Vermogen begint met vertrouwen 01:24:03
do 21 jul 2022

Richard Kaart – Vermogen begint met vertrouwen

In deze aflevering ga ik in gesprek met Richard Kaart. Ontdek hoe hij binnen tien jaar van 1 huis, zonder geld naar 9 huizen met geld ging zonder daarvoor uitermate extreme dingen te doen. Verder ontdek je hoe je zin in je leven houdt als je 'alles al hebt', waarom de massa er bijna altijd naast zit en last but not least... waarom Richard Kaart nooit met kaart betaalt.

Max Poolman – Verlaat het nu, omarm de toekomst 01:20:51
vr 8 jul 2022

Max Poolman – Verlaat het nu, omarm de toekomst

In deze aflevering ga ik in gesprek met de 'multi potential' Max Poolman. Ontdek waarom Max zijn doel zijn gevoel is, waarom je jezelf moet vergroten op social media en last but not least... waarom Max naar waarheid en niet naar geluk zoekt.

Koos Janson – Mijn hart ziet een verbonden wereld 01:45:27
wo 6 jul 2022

Koos Janson – Mijn hart ziet een verbonden wereld

In deze aflevering schuif ik na een voor velen bewogen jaar opnieuw aan bij de altijd liefdevolle Koos Janson. Ontdek waarom je beter de tweede plaats kunt innemen dan de eerste, hoe kleine stapjes zich verhouden tot onmiddellijke verlichting en last but not least... Hoe je juist op uitdagende momenten verbonden blijft.