GTST de podcast

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van GTST de podcast

Totaal 3 afleveringen

Jouw wekelijkse exclusieve ‘kijkje’ achter de schermen door de cast & crew van GTST helpt jou de zomer door. Iedere week schuiven een castlid en een maker van GTST aan om elkaar het hemd van het lijf te vragen over alles wat met (het maken van) Meerdijk te maken heeft.

3 Soapgeschiedenis 36:54
do 22 jul 2021

3 Soapgeschiedenis

GTST bestaat al meer dan 31 jaar en in al die jaren is er heel wat gebeurd, voor en achter de schermen. Babette van Veen (Linda) stond al op dag één op de set. Samen met Aysu (Uitvoerend producent) vertelt ze de meest hilarische anekdotes uit de oude doos.

2 Nieuwkomers 34:08
do 15 jul 2021

2 Nieuwkomers

De meest gestelde vraag aan GTST aller tijden is: ‘Hoe krijg ik een rol in GTST?’. In deze aflevering beantwoorden actrice Romy Monteiro (Indra) en Susanne Groen van Groen casting deze vraag en vertellen ze je van alles over het auditieproces en Romy’s eerste dagen op de set.

1 Cliffhangers 34:12
do 8 jul 2021

1 Cliffhangers

In de allereerste aflevering van GTST de podcast bespreken actrice Stephanie van Eer (JoJo) en regisseur Caston Cohen Rodrigues alles over de cliffhanger van dit jaar (seizoen 31). Ook kletsen zij over hun favoriete seizoensfinales van GTST door de jaren heen. Hilarische anekdotes en spannende verhalen gegarandeerd.