Goed Werk

Gemiddeld gebaseerd op 0 reviews
0 van de 5 gebaseerd op 0 reviews

Beluister hier alle podcast afleveringen van Goed Werk

Totaal 62 afleveringen

Hoe is het op je werk? Heb je er nog zin in, en werkt dat thuiswerken een beetje goed samen? Is je baas OK, en vergoedt je salaris je ergernis als dat niet zo is? Over deze en andere onderwerpen gaat Arie Boomsma in deze podcast in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen. Geniet van de humor van Japke D. Bouma, de inzichten van Ben Tiggelaar en de ervaringen van tal van andere gasten. NPO Radio1, de EO en het Nederlands Dagblad werken samen bij het maken van Goed Werk. Abonneer je op de podcast en deel jouw ervaringen via Goed Werk op LinkedIn. Ga naar www.eo.nl/goedwerk

#30 – Vraag van Vandaag: Loont het om elk jaar van zorgverzekeraar te wisselen? (S04) 05:53
vr 2 dec 2022

#30 – Vraag van Vandaag: Loont het om elk jaar van zorgverzekeraar te wisselen? (S04)

Loont het om elk jaar van zorgverzekeraar te wisselen? Deze vraag van Wanda wordt beantwoord door ABN AMRO econoom Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven. 

#29 – Vraag van Vandaag: Is het slim om met mijn studielening te gaan beleggen? (S04) 05:38
do 1 dec 2022

#29 – Vraag van Vandaag: Is het slim om met mijn studielening te gaan beleggen? (S04)

Is het slim om met mijn studielening te gaan beleggen? Deze vraag van Christiaan wordt beantwoord door ABN AMRO econoom Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven. 

#28 – Vraag van Vandaag: Wat levert een WK de economie van Qatar eigenlijk op? (S04) 05:26
wo 30 nov 2022

#28 – Vraag van Vandaag: Wat levert een WK de economie van Qatar eigenlijk op? (S04)

Wat levert een WK voetbal een land op en waarom wil Qatar zo graag dat WK organiseren? Deze vraag van Hester wordt beantwoord door ABN AMRO econoom Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven. 

#27 – Vraag van Vandaag: Is de economie beter af met links of met rechts? (S04) 05:28
di 29 nov 2022

#27 – Vraag van Vandaag: Is de economie beter af met links of met rechts? (S04)

Is het beter voor de economie als er een linkse of een rechtse regering is? Deze vraag van Casper wordt beantwoord door ABN AMRO econoom Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven.

#26 – Vraag van Vandaag: Hoe leent de overheid geld? (S04) 05:47
ma 28 nov 2022

#26 – Vraag van Vandaag: Hoe leent de overheid geld? (S04)

Tegen welke voorwaarden kan de overheid lenen? En heeft de overheid een probleem nu de rente stijgt? Deze vraag van Gert wordt beantwoord door ABN AMRO econoom Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven.

#25 – Vraag van Vandaag: Wanneer wordt het ov gratis? (S04) 05:59
vr 25 nov 2022

#25 – Vraag van Vandaag: Wanneer wordt het ov gratis? (S04)

Wanneer wordt het ov gratis en zou dat goed zijn voor de economie? Deze vraag van Albert wordt beantwoord door ABN AMRO econoom Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven.

#24 – Vraag van Vandaag: Wat betekent consumentenvertrouwen? (S04) 05:59
do 24 nov 2022

#24 – Vraag van Vandaag: Wat betekent consumentenvertrouwen? (S04)

Wat zegt consumentenvertrouwen over de staat van de economie en hoe wordt het gemeten? Deze vraag van Marielle wordt beantwoord door ABN AMRO econoom Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven.

#23 – Vraag van Vandaag: Moet ik blijven inleggen in mijn beleggingsportefeuille als ie verlies maakt? (S04) 05:59
wo 23 nov 2022

#23 – Vraag van Vandaag: Moet ik blijven inleggen in mijn beleggingsportefeuille als ie verlies maakt? (S04)

Mijn beleggingsportfeuille bij de bank gaat steeds omlaag. Is het slim om daar elke maand geld op te blijven storten? Deze vraag van Sophie wordt beantwoord door ABN AMRO econoom en bijzonder hoogleraar Duurzaam Bankieren Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven.  

#22 – Vraag van Vandaag: Kunnen asielzoekers helpen om het personeelstekort op te lossen? (S04) 05:56
di 22 nov 2022

#22 – Vraag van Vandaag: Kunnen asielzoekers helpen om het personeelstekort op te lossen? (S04)

Er komen steeds meer asielzoekers. Kunnen zij helpen om de krapte op de arbeidsmarkt te verlichten? Deze vraag van Suzan wordt beantwoord door ABN AMRO econoom en bijzonder hoogleraar Duurzaam Bankieren Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven.  

#21 – Vraag van Vandaag: Bazen willen ons terug op kantoor, maar thuis werken we toch harder? (S04) 05:58
ma 21 nov 2022

#21 – Vraag van Vandaag: Bazen willen ons terug op kantoor, maar thuis werken we toch harder? (S04)

Bazen willen ons weer vaker op het werk zien. Maar we zijn thuis toch productiever dan op kantoor? Deze vraag van Erik wordt beantwoord door ABN AMRO econoom en bijzonder hoogleraar Duurzaam Bankieren Sandra Phlippen en door journalist en schrijver Sander Heijne.  Zij beantwoorden dagelijks vragen van luisteraars over de economie in deze podcast. Heb jij ook een vraag? Mail die dan naar podcastradio1@eo.nl De Vraag van Vandaag is een podcast van het NPO Radio 1 programma Geld of je Leven.